• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

istihare rüyasında kırmızı ve beyaz görmek

islamyangini

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam bende bir rüya gördüm ama istihare namazı kılmadım, sadece duasını kagıda yazarken okudum ve kimse ile muhabbet etmeden 5-10 dakıka içinde uydum, rüyamda kaldıgım ögrenci yurdundayım ve yanımda 5 senelik konustugum kız var, bir kız daha var ama yüzü net degil. Ben bir kıza ayakkabalıktan ayakkabı denettiriyorum, elimi attıgım her ayakkabı kırmızı geliyor aynı model den arıyorum bir teki elimde, çiftini bulamıyorum. Sonra elime mas mavi bir ayakkabı geliyor, bu olur mu yaa diyorum, o arada dısarda bi bagırtı kopuyor ben cama kosuyorum o yüzünü hatırlamadıgım kız da camda, o onumde ben arkasındayım bakıyoruz birsey yok, o içeri girmek için niyetlenırken boynu burnuma degiyor ve vucud kokusu yada parfum cok hosuma gidiyor, içimde hissediyorum o kokuyu. İçeri girdigimizde içerde kimse yok o ve ben varım sadece. Uyandım ama uyanınca o koku hala burnumda gibi hissettim nedemektir bu ?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm. İyi günler. İstihareye evi satıp satmamak için yatmıştım ama rüyada üç kağıt peçete gördüm kırmızıyı önce beyazı daha sonra gördüm. Beyazın içinde yine beyaz olan dantel başlığı vardı. Nasıl yorumlamam gerektiğini bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstiharede kırmızı beyaz görmek

Selamun aleyküm, istihare namazı için bir sorum olacaktı. Nişanlımın kuracağı iş için ben istihareye yatıyorum ve bunun için birkaç defa yattım. İlk yattığımda kırmızı bir mobilyanın kabarmaya başladığını gördüm ve üzerine kabarmasın diye siyah bir tepsi koyuyordum. Daha sonra nişanlım tekrar bakmamı istedi. Bir kez daha yattım. Bu sefer ben ve birkaç arkadaşım beyaz elbise giyiyorduk hepimiz. Aynı rüyada kırmızı domatesin doğrandığını gördüm. Bu ne anlam ifade eder kızmızı ve beyazın aynı rüyada olması. Bir de nişanlımın kuracağı iş için benim istihare yapmam doğru olur mu ?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum Ben birinin hayırlı olup olmadığını anlamak için istihare yaptım. Ruyamda onu beyaz bir gömlekle eve girerken gördüm ama yeğenimin ustunde siyah takım elbise vardı ve ağlıyordu. Sonra diğer yeğenimin üstünde kırmızı beyaz puantiyeli elbise vardı ve benim elimde mod bebek atletleri vardı. Birde yerde kirli peçete vardı allah rızası için yardımcı olurmusunuz!

Esra93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstiare namazında hem beyaz hem kırmızı renk görmek

Merhabalar ben sözlenmiştim yüzüğü attım, attıktan sonra tekrar bir araya gelme gibi bi durum oldu bende istihareye yattım ve rüyamda beyaz büyük yastık gördüm, yastığın yanında da kırmızı gördüm yanlız kırmızının içinde bir şey vardı hatırlamıyorum bebekte olabilir, pek anlayamadım rüyamı. Konuşmadan tekrar yattım ve küvetin içi doluydu beyaz süt gibi bişey ve kırmızı güller vardı içinde, lütfen yardımcı olabilir misiniz acil.

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, niyetinizin hayırlı olmadığına, bu düşüncenizin ilerki zamanlarda büyük bir maddi sıkıntıya sıkıntıya sokacağına bu düşünceden vaz geçmenizin sizin için daha hayırlı ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Üst Alt