• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare namazında görülen renkler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam aysegül Rüyaniz Hayr olsun..
Niyeti hayır olanın akıbetide hayır olduğuna göre niyetinizi
kontrol edin...
Rüyada araba görmek ;
araç ,amaç ,vesile, vasıta ,güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, modern yaşam sembolüdür.
Araba rüyaları çok yaygındır ve rüya analizi otomobilin modeli, rengi, durumu, markası, onu sürüş biçiminiz gibi birçok faktör bir arada değerlendirilerek yapılmalıdır

Rüyada kırmızı araba görmek;
Öfke ,tartışma , Aşk ,cinsellik,hem mutluluk hem de sıkıntı olarak tabir edilir. maceraperest bir karaktere sahip olduğunuzu simgeler..

Rüyada kırmızı ve turuncu renkte iki tane araba görmek;
Yaşamınızda yeni sorumluklar almak, kendinizi daha iyi ifade etmek, duygu ve düşüncelerinize daha fazla değer verilmesini istediğinizi, daha fazla saygı görmeyi arzuladığınızı ifade ederken yaşamda kazanacağınız daha çok fazla tecrübe olduğunu, büyüklerinizi dinlemeniz – onların görüşlerine daha fazla değer vermeniz, onların deneyimlerinden yararlanmanız gerektiğini işaret etmektedir.

Böyle yaparsanız hayalinizdeki güzel şeylere kavuşacaksınız.Tersini yaparsanız sorunlar yaşayacaksınız.

hayırlı mı hayırsız mı olduğunu nasıl mı anlayacaksınız. Şimdilik sadece her şeyi zamana birakın!!
Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir...Bütün Mesele Hazır Olmakta Selametle..

"Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz...Bütün mesele hazır olmakta...

Dmdm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare Rüyasında beyaz Renk Görmek

Ben istihareye yattim cokta güzel rüya gördüm. Bana cenneti gösterdiler, yagmur yagiyordu ve bir adamla cocuk yagmurun altinda sallaniyordu. Salincak bulutlara bagliydi. Beyaz bulut ve beyaz bir aydinlik vardi ve ilahi söylüyordu birileri ama etrafta kimse yoktu. Demek burasi cennet diye düsündüm ve biraz bakayim neler var diye derken isikdan birsey göremedim ve uyandim. Simdi neden bilmiyorum ama icimde garip bir hüzün var. Erkek arkadasimla ayni gün yattik istihareye sonumuz hayirlimi diye. O birsey görmemis ama icimde hüzün var dedi. Lütfen fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim. Buarada 6 gün yaptim istihare. Tesekkürler.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Evenstar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. Ben üniversite öğrencisiyim ve biriyle birlikteliğim var. Üniversite bitince evlenmeyi istiyoruz. Ama o Amerika'da okuyor ben Türkiye'de. Mesafe sorunumuz yüzünden umut besleyip canım yansın istemiyorum. Bundan dolayı istihareye yattım. İlk gece aslında ne gördüğümü tam olarak hatırlayamıyorum. Hatırlayabildiğim tek şey etraf karanlık gibiydi ve ben çarmıha gerilmiştim. Ellerim parlak mavi renkli kelepçelerle bağlanmıştı. Bunu gördükten sonra gece 3 gibi uyandım. İçimde o an huzur vardı sanki. Çünkü o mavi renk beni çok etkilemişti. Karanlığın içinde bana büyük bir umut verdiğini hissettim. Ama karanlığı gördüğüm için ikilemde kaldım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Dün gece ikinci istihare namazımı kıldım ama rüyamda hiçbir şey görmedim. Bu gece üçüncü deneyişim olacak. İnşallah Allah nasip eder de hayırlı olur herşey. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
üniversitede öğrencisiniz ve biriyle birlikteliğin var. bu insanı ne kadar tanıyorsunuz... Üniversite bitince evlenmeyi istiyorsunuz hele bir Üniversite bitine kadar o zaman diliminde neler olabilir neler.....yaşadığınız ,yaşadıklarınız size ve duygularınızı değiştirebilir....

Rüyaniz;sıkıntı,zillet ,ikileme ve meşakkate yorumlanir...
hakınızda herşeyin hayırlısi...selametle..

duaa..

Evenstar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Birlikteliğim olan kişiyi de ailesini de çok yakından tanıyorum. Ailelerimiz zaten sürekli görüşüyor. Sadece babalarımızın beraberliğimizden haberi yok. Annelerimiz sayesinde birlikteliğimiz başladı. Dediğiniz gibi üniversite bitene kadar birçok şey olabilir ama ben çok olumlu düşünüyorum. Aynı şekilde annelerimiz de öyle. Yüce rabbim nasip ederse inşallah evleneceğiz. Bu gece yine istiare namazımı kılacağım. Yorumunuz için çok teşekkürler. Allah'a emanet olun...

esra_58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm ben evleneceğim kişi için istihareye yattım. Rüyamda mavi kazak giymiş, mavi pantolon giymiş ve gözleri mavi olan bir kız çocuğu gordum. Ardından uçağa bindik ucağın içi iki katlıymış birinci katının bir köşesinde zambaklar vardı, ikinci katında laleler vardı bende zambaklı olan yere bindim. Anlamı nedir sizce yorumlarsanız sevinirim..

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Maddi ve samut anlamda bütün değerlerden yararlanır akabinde ise yapacağınız eylemin hakkınızda hayır mı şerr mi olduğu noktasında "KANAAT" elde edersiniz.
Bunlar olması gereken eylemlerdir ve bir anlamda da farz'dır.
İşte bütün bunların ötesinde "istihare" de manevi anlamda sizi destekler bir mahiyet alınca daha da tatmin olursunuz. İşte istiharenin gayesi budur.
İstihare size "olumlu" arzetse de bir şeyi, ileride olumsuzluklar da yaşayabilirsiniz. O gayb'ı bilen ise sadece Allah'tır. Her ne durumda olursa olsun isyan etmemek Allah'a itaat etmek gereklidir.
Selam ve Dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamın aleyküm ben evleneceğim kişi için istihareye yattım. Rüyamda mavi kazak giymiş, mavi pantolon giymiş ve gözleri mavi olan bir kız çocuğu gordum. Ardından uçağa bindik ucağın içi iki katlıymış birinci katının bir köşesinde zambaklar vardı, ikinci katında laleler vardı bende zambaklı olan yere bindim. Anlamı nedir sizce yorumlarsanız sevinirim..

Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..evleneceğin kişi için istihareye yattında neye niyet ederek bunu anlamiş değilim...?
Rüyada zambak görmek;
iyidir, iyiye yorumlanır. işlerin daha iyi olacağını gösterir..

"mavi pantolon giymiş ve gözleri mavi olan bir kız çocuğu gordum. "
kız çocuğu mavi giymez penbe yada kırmızı giyerler..burada bir şey it doesn't make sense..Bu bir şey ifade ,mana etmiyor..mantıklı değil ise burada eksik ,zamansız ve yanlış bir şey var..
önünüzü göremediğinizi, ne yapacağınızı bilmediğinizi mantıklı değilde sadece duygulariniz ile hareket ettiğinizi temsil etmektedir.

Ey Gönül! Cânına üflenen nefhayla yan da kavrul! Amma lâle gibi ol ki, hâlinden sadece "yâr" haberdâr olsun... cümle Facebook değil...selametle..

esra_58

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Beni istemeye gelecekler ona niyet ettim. Ayrıca kız çocuğuydu uzerindede o renkler vardı eminim buna teşekkürler yorumladığınız için Allah razı olsun..

emrah86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada siyah kirmizi beyaz yesil renk görmek

Selamünaleyküm,

öncelikle böyle bir hizmet verdiginiz icin ALLAH razi olsun.

Ben konustugum kizla evlenmemin hayirli olup olmadigina dair istihareye yattim. Kiz arkadasim aile tarafindan zorluklar cekmis, evlenmek istemis biri ile tanismis evlilik niyeti ile. Oglan bunu ailesiyle falan tanistirmis, kiz güvenmis ve birgün oglanin evine gitmis orada oglan buna kötülük yapmis ve artik kiz degil. Devaminda kiz caresiz kaldigi icin artik beni kimse almaz buna mecburum diyerek oglanla devam etmisler ve sonunda ayrilmislar. Kiz mecburiyetten ugrasmis ama oglan kacmis.

Kizin hal hareketleri davranislari herseyiyle uygun. Birbirimizide seviyoruz. Cok iyi anlasiyoruz. Kiz arkadasim ailemle de tanisti ve ailem cok begendi kizi. Ilk defa birini begendiler diyebilirim. Ve buda cok önemliydi benim icin. Ancak kafamda hep o olay var ve acaba aklinda o oglan veya olaylar varmidir diye tereddütteyim hep. Buda ilerde sorun olur mu süphesinden istihareye yattim.

Rüyamda söyle gördüm...
1)ilk basta kiz arkadasimla magaza gibi yerdeyiz. Kiz arkadasim orada bir calisanina bot almak istiyor hediye olarak. Çok bot var ve hepsi siyah ve koyu gri gibi renklerde.
2)Burasini tam hatirlamiyorum. Iki araba gördüm. Köy gibi biyerden geciyoruz. Orada birine carptik sanip korkuyoruz sonra birsey olmadigini görüp seviniyoruz. Ancak dedigim gibi bu kisimdan tam emin degilim maalesef.
3)Üc kuzenimi görüyorum. Ve onlara "Istihareye yatip uyanip tekrar uyuynca görülen rüyada yoruma katilir mi" diyorum. Onlar da "Evet" diyorlar. Ikisinin üstünde beyaz giysi var. Birinde beyaz ve yesil.
4)Son olarak uyanirken sanirim Karabasan geldi denilen durum oldu. Korkuyorum ama hareket edemiyorum. Kurtulmak icin bir kac defa Ezan okudum, Besmele cektim ve öyle uyandim.

Simdiden ALLAH razi olsun...

Not: Kiz arkadasimin durumunu anlattigim kisimlar yayinlanmazsa sevinirim. Kurallara uymak ve olayi anlatabilmek acisindan yazdim. Ama yayinlanmali dersenizde sorun degil.

Selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
İNŞALLAH CENABI HAK SİZLERE HAKKINIZDA HAYIRLISI OLANI BİR AN ÖNCE NASİP EYLER.

Rüyada siyah Kırmızı ,beyaz,Yeşil renk görmek;

aklınızda, kalbinizde olan bazı soru işaretleri, ayan, beyan gerçekler ortaya tamamen çıkmadıkca ve siz bunları tamamen Kabul edip hazm etmedikce tam anlamı ile mutlu ve huzurlu olamaz hep bir karanlık içinde bocalar,ruhsal dünyanız da karanlık olur tam anlami ile güven duyamazsiniz...

Sevdiğim,evleneceğin kız bakire değil ya bunu Kabul edersiniz yada bunu Kabul edemiyecek iseniz daha fazla işi uzatmadan hayat yolunuza devam edersiniz....
Sen bunu ileride Kabul edemezsen hazm edemezseniz; o kızın anca hayatını zindan edersin, ya hiç düşünmeden kabul edeceksin ya da kızın hayatından çıkacaksın bunun ortası yok. kalbim ona git beynim bir düşün diyor. bazen hiç takmıyor bazende aklına geliyor anlattıkları..
hep iki duygu kalbin ile aklın arasında kalmak ....Sevgi ile nefret arasında kalmak gibidir...

Herşey aşk değil, huzur en önemlisi...
Hatalar insanlar içindir, bunu unutma... Ama kıza ve kendinize huzur bırakmayacaksan da devam etme.kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin derim.
Hayatınız boyunca bunu sorgulayacaksanız kızada hayatı zehir edersiniz. ya kabullenin ya vazgeçin. kendinizi sorgulayın. neyi nekadar kaldırabileceğinizi kontrol edin. ona her dokunduğunuzda geçmişi düşünecekseniz bu ilişkiden hayır beklemeyin
kafanı topla ve sağlıklı düşün ilerde pişman olacağın kararlar verme ama o kızcağıza da hayatı zehir etme Neyse artık karar senin selametle..

krizantem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istiharede gorulen renkler

Selamin aleykum. Evlilik icin gorustugum biriyle ayrilmak zorunda kaldim ve kasvetli bir bekleyis suresine girmis bulunmaktayim. Bu surecin hayrina isaret gorebilmek icin istihareye yattim. Uzerimde acik mavi beyaz çiçek motifli uzun bir elbise vardi ve namaz kiliyordum, camide sanirim etrafta insanlar da vardi cunku yanlis hatirlamiyorsam. Ikinci defa yattigimda hatirladigim kucuk sevimli bir kopek, kotu bir rengi vardi ama kopegin onunde vicik bir kivamda yesil bir madde vardi. Kopek o yesil maddeyi kafasina vucuduna surdu. Ve yesil renkten kendi rengi gorunmuyordu artik. Yardimci olursaniz sevinirim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyaniz Hayr olsun..Severek ayrılmak zorunda kaldınız ve kasvetli bir bekleyiş..
herkes bir şey bekler; ama mesele kimi beklediğiniz kadar nasıl beklediğinizde de saklıdır..!
Gönül,dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...
hayatta her şey nasip,kısmet...

nerden mi başlasanız en iyisi kendinizi toplamaktan başlayın...
Rüyalar,insanin, İçinde Bulunduğu ruh halini ve psikolojisini anlatir..
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması da olabilir...

Size hayati bir nasihat vereyim hayatınız boyunca ne karar verirseniz verin ama muhakak sizin kendi iradeniz ile karar verin sevin, ayrılın, evlenin ama sizin kararınız ile olsun yoksa Ömür Boyu Keşkeler ile yaşarsınız,Keşkelerle yaşamak zordur ! !

Şu an içinde bulunduğunuz ortam ve şartlar Sağlıklı ,mantıklı düşünemiyorsunuz...
bu olayı şimdilik rafa kaldırın...Mevlam Görelim Neyler / Neylerse Güzel Eyler ...
Düşüncede kördüğüm olma ki,fiilinde kösteklenmeyesin.

Rabbim herşeyin hayırlısını istemeyi öğretsin bizlere..Allahu Tealadan her şeyin hayırlısını dileyin..

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi
olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... "Selametle..

krizantem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur , Allah razi olsun :) Cok haklisin Gorelim bakalim mevlam neyler, neylerse guzel eyler.. Selametle..

TALİB

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istiharede gorulen renkler

Selamunaleykum. Öncelikle şunu ifade edeyim ben kendim öğrenciyim. Evlenmeyi düsündüğüm bir bayan için istıharede bulundum.İstiharemde bir duvarda beyaz renk gordüm. Fakat daha çok emin olmak için tekrar istiharelere yattım. Son gordüğüm istihare rüyalarında ilkinde turuncu eşyalar (daha çok plastik sandalye), sonrakinde yeşil yapraklı adını bilmediğim turuncu meyve ve diğer rüyada turuncu renkli adını bilmediğim meyve satan pazarcıdan meyve satın aldığımı görüyorum. Bu istihareleri bundan dört ay önce yapmıştım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyaniz Hayr Olsun,peki bu istihareleri bundan dört ay önce yapmıştınız bu istiharelerden sonra hayatınızda,maddi, manevi, duygusal, psikolojik, ailevi olarak ne gibi olaylar gelişti sorabilirmiyim...?
çünkü Rüyanızın yorumu ,kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayın...
sadece TALİB olmak yetmez !!selametle..

TALİB

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada turuncu görmek

Selamunaleykum Benden dört ay içinde ne gibi değişiklikler olduğunu soruyorsunuz. Turuncu rüyalarını görmeden önce evlenmeyi düşündüğüm kişiye talib olup olmama konusunda endişelerim vardı. Bundan dolayı tekrar istihareye devam ettiğimde rüyalarımda turuncu görmeye başladım. Bugüne gelirsek halen tereddütler yaşıyorum talib olma konusunda. Acaba turuncu renkler ne ifade ediyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyaniz Hayr Olsun.
Turuncu renk, kendisini oluşturan iki sıcak rengin yani kırmızı ve sarı rengin karışımı..
Tutku, Aşk ve psikolojik rahatsizlik...dürüst davranış...

Rüyada turuncu renk görmek;
hayatınızın her alanında tutkularınızı ,Bağımlı olduklarınızı gösterir. Kişinin kendine güven geliştirmesi ve daha bağımsız olmaya yönlendirilmesi gerekli...

Turuncu güneşin parlaklığı ve sıcaklık hissini yansıtır. Güçlü bir aktiflik etkisi verir. Dışa dönük, yaşam gücünü artıran bir anlam yaratır.Turuncu, güç ve dayanıklılığın rengidir. Ayrıca sıcaklığı, ateşi ve telaşı ,sinir sistemini olumsuz yönde etkiliyen olaylar....

Şüphe,tereddütler dalgalarına kapılma,onlar,seni Acaba denizinin derinliklerine çeker de vurgun yersin,yitip gidersin" demedim mi?

evlilik gerçekten sorumluluk ,akıl, mantık, sabır, sadakat isteyen bir ilişki,kötü tarafı ise evlenmeden bunu asla anlayamıyorsunuz..
Bir Evliliği Yürütmek İçin ;kişinin maddi, manevi, ruhsal, duygusal, aklen ,mantıken güçlü,Ruh sağlığının yerinde olması gerekli ..

Dikkatli ol ey talip! Denizde olmasına rağmen yanarak batan çok gemi vardır...
selametle..

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyası

Selamünaleyküm. İstiharede pembe görmek anlamı nedir.?

Bir yolcu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. İstihareye yatmıştım rüyamı üç bölüm gördüm yani farklı üç olay. Denizin kenarında dizlerim üzerinde duruyordum. Ve üzerimden sarımsı turuncumsu bir toz bulutu geçiyordu. Ve ben de silkiniyordum. Yüzüm olduğundan daha beyazdı. İkincisi büyük bir ağacın altında iki kişi oturuyordu ve ben onların fotoğrafını çekiyordum. Hava da güneşliydi. Üçüncü kısımda yere kadar camlı bir yer gördüm ve o camın üstünde uzunca mor bir şal gördüm ve bir arkadaşım vardı orda oturan beyaz pantolon giyiyordu. Rüyam bu şekilde. Şimdiden teşekkürler. Allaha emanet olun.

Üst Alt