• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare namazında görülen renkler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamünaleyküm. İstiharede pembe görmek anlamı nedir.?

Ve aleykümselam,Rüyaniz Hayr Olsun.
Rüyada pembe renk görmek ;
Gerçekleşmeyecek, boş hayallerin peşinde zaman ,duygu his ve kendini kaybetmemek gerektiğini ifade eder. Pembe aynı zamanda arkadaşlık, bir arada olma, hassasiyet ve sevgi işaret eder.

Rüyada pembe renk aynı zamanda karşı cinsle ilişkilerde ilginç gelişmeler haber verir.
Sizin Uyum, neşe, huzur,şirinlik ve sevgi aradığınıza...

"Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir.”
Mevlana

Sadece Zaman ,duygu,his,enerji ,kaybı....

Pembe aynı zamanda çocuk rengidir, çocukluğunuzu veya çocukca duygularınızı veya çocukça ruh halinizi ifade eder.

Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere mi bıraktım belki de sadece yanlızlığımı paylaşmak için hep seven birini aradım mesela selametle..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Bir Yolcu ,Allah hayra çıkarsın inşalah.
Rüyalar,insanin, İçinde Bulunduğu ruh halini ve psikolojisini anlatir..
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması da olabilir...

Yazdığınız şeylerden kafanızın karışık, zihnen yorgun Duygusal.manevi boşluk içinde olmaniz,kafa karışıklığı ortaya çıkıyor.

Karışık ve net olmayan rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri var. Bunların başında herşeyden kolay etkilenen ,hassas birisi olmanız geliyor. Bu tip kopuk rüyalar genelde haberci olmuyorlar...

Yorma Kendini ....
Mor renk… Ne soğuk ne sıcak… Ne erkeksi ne kadınsı… zamanı gelene kadar Arafta kalmış..
Latince mor demek olan Violenti, şiddet ,zorla anlamına gelir..

"Gönül dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...
kaldı ki yar hatrımızı sormadıktan,halimize haldaş olmadıktan sonra ,sadece cinsellik, ve fizikte ise varsın tüm kelamlar sussun....çünki, Yar bende yaşayan kelam ve muhabbet idi...

Bir yolcu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. İnanın yazdıklarınızı tek tek sindire sindire okudum. Ne güzel ifade ettiniz. Aynen yaşadığım gibi.. Çok zor karmaşık bir dönemden geçiyorum. Dediğiniz gibi de hassasım maalesef. Ve en son yazdığınız şey aslında beni endişelendiren. Önceliğim beni Allaha ulaştırması ve sevgisi olmalıydı. Fiziksel değildi yani. Beni çok iyi anladınız. Çok teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre hayırlı olanı versin. Ne derdiniz varsa Rabbim savsın. Tek bişey rica etsem acaba bana Allah rızası için dua eder misiniz? İnanın çok isterim sizden dua almak. Buna çok ihtiyacım var. Çok sağolun hayırlı geceler.

Esmer35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyası

Selamunaleyküm size bir sorum olacak. Sevdiğim biri vardı uzun süre konuşma çabasındaydım ama sevgilisi olduğu için tersledi ve bi kaç hafta önce sevgilisinden ayrıldı bana mesaj attı dün beni dışarıya davet etti. Ama ben bunda biraz sıkıntı yaşadım ve istihareye yattım. Rüyamda kırmızı etek ve buz mavisi bi hırka gördüm. Ne anlama geldiklerini biliyorum da kafam Karışık hayırlı mı Hayırsız mı anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Allah hayra çıkarsın inşalah.
desenize sevgilisinden ayrıldı yanlız kalmasın diye sevgilisi geri gelene kadar sizin ile Yedek,de olmak istiyor...
Rüyamda kırmızı etek ;
tartışma ihtiras şiddet eylem ,heyecanlı bir yolculuk ,kısa macera ..

Gerçekten seven bir erkeğin yedekte bir sevgilisi olmaz,ihtiyac duymaz . Sevmiyorsa, sevilmiyorsa, ilgi görmüyorsa yedek arayışına girer. selametle..

Esmer35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tekrardan Selamunaleyküm, yorumunuz için Allah Razı olsun. Bunu bi ablamda bana söylemişti fakat ben inanmak istemiyorum böyle bişey olduğuna. Çünkü sevgilisi olduğunu öğrenmeden önce bana çok ilgi göstermişti bi nevi umut vermişti ve en önemli takıldığım nokta ailem bana muska yaptı kötü insanlardan uzak tutmak için vs. Bu muskayı taktıktan sonra daha çok mesaj atmaya halimi hatrımı sormaya başladı ve Dışarıya davet etti. Bu gece tekrar yattım istihareye rüyamda pembe ve beyaz gördüm bunuda zahmet olmazsa yorumlarsanız çok sevinirim hayırlı sabahlar... ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Allah hayra çıkarsın inşalah.
Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,kalp iman ,mantık ve aklını kullanan çevrende bulunan tecrübeli insanlara danışıp onlardan fikir alarak karar verin..

Rüyada beyaz görmek;
iyiye, doğruyu yanlıştan ayırmaya ,gerçeğin zaman ile ortaya çıkmasını simgeler...

Rüyada pembe görmek ;
Gerçekleşmeyecek, boş hayallerin peşinde zaman ,duygu his ve kendini kaybetmemek gerektiğini ifade eder.

"Bir şeyi bulunmadığı yerde aramak, onu aramamak demektir.”
Mevlana
Sadece Zaman ,duygu,his,enerji ,kaybı....

Pembe aynı zamanda çocuk rengidir, çocukluğunuzu veya çocukca duygularınızı veya çocukça ruh halinizi ifade eder.

https://www.islamiforumlar.net/genel-islami-paylasimlar/9212-muska-ve-tilsimlar.html

E

Emir06

Kayıtsız
Misafir
İstiharede zifiri karanlık ve beyazlık görmek

Selamın Aleyküm
Bir ilişkim var ailelerimizi tanıştırdık bunun üzerine istihareye yatırdım bi yakınımı. Rüyasında önce zifiri bir karanlığa girdiğini söyledi sonrasında beyaz bir markete girmiş market parlıyormuş. Yardımcı olup yorumlarsanız cok sevnırım şimdiden tesekkürler .
Allaha emanet olun.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada görülen renkler

Nisanlanicam biraz sıkıntılarım var dün rüyaya yattım mavi araba etrafında siyah ceketli siyah pantolonlu insanlar gördüm ne anlama geliyor.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Siyah genelde yakın zamanda işlerin olacağı anlamına gelir. İstihareye yatarken renkleri belirlerseniz iyi olur. Genelde hayırlıysa beyaz ya da yeşil hayırsızsa siyah olsun diye niyet edilir.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare rüyasında görülen renkler

Iyi akşamlar, ben nişanlı biriyim su an kpss'ye çalışmaktayım sınavım olduğu için düğünü erteledim fakat nişanlımla düğünü erkene almak istiyoruz. Aileler pek sıcak bakmıyor gibi, sanırım maddiyatida düşünüyorlar tabi haklılarda. Yalnız düğünü erkene almazsam eşimle evlendikten sonra üç yıl ayrı yaşayacağız mesleğinden dolayı. En azindan evliligimizde üç beş ay da olsa birlikte vakit geçiririz diye düşündük. Aileler de olaya biraz soğuk bakınca, tabi aile rızası benim için çok önemli. Ben de istihareye yattım ilk gece namaz kıldıktan sonra bi an aglamaya basladim, tutamadim kendimi. Bir kaç gecedir yatıyorum ama rüyalarımda da her renk görüyorum. Kirmizi, beyaz, yesil, siyah. Mesela bir ruyamda bir eve gidiyorum gittigim yol yesillik fakat gidecegim ev kirmizi sari ve yolda da siyah montlu birini goruyorum. Diger ruyamda yesil bir arabaya binecekken babam beni beyaz bir minibuse bindiriyor. Sizi yolda alirim diyor sonra da minibusten iniyorum. Ailemi ararken bir evde buluyorum kendimi. Kirmizi buluzlu bir kiz var odadan çıkıyor daha sonra geleceğini söylüyor. Ruyalarimda tek fark ettigim sey cok mutlu degilim hep tedirginim. Yardimci olursanız sevinirim.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Hocam ben birini çok seviyorum ama o beni tanımıyor bile. Ona müthiş bir sevgim var. İstihareye yattım ve o siyah takım elbise giymişti. Ben ise tesettür lu yeşil bir elbise üzerinde sarı ve siyah desen vardı. O ellerimiz birbirinin elinin üstündeydi ve sevgiyle birbirimize bakıyorduk. Uyandigim da kalbim çarpıyordu ve çok mutluydum. İki üç ay sonra tekrar yattım üzerimizde ikimizde aynı renk gömlek ve pantolon vardı. Gömlek parlak kırmızıydi, pantolon siyahtı. Lütfen rüyama yorum yapın, adım Emine. Şimdiden teşekkürler hocam.

M

Merlihh

Kayıtsız
Misafir
Rüyada görülen renkler.

İyi günler.
Sevdiğim insan için 3 gün üst üste istihare namazına yattım. İlk gün önce siyah sonra sarı en son da beyaz renk gördüm. İkinci gün düğün gördüm ama gelin ve damadı göremedim. Üçüncü gün ise sevdiğim erkeğin ve kendi adımı mumlarla alt alta yazılmış gördüm. Ama ertesi gün ayrıldık ve hala barışmadık. Rüyalarımın anlamlarını ise çok merak ediyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Teşekkürler...

F

Furkanbyrz

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleyküm , Benim daha önce sevdiğim bi kız vardı çok uğraştım olması için ne yaptıysam olmadı sonra kendisi döndü şimdi sevgiliyiz birbirimize hayırlı mıyız şer miyiz diye annem istihare namazı kıldı bizim için. Rüyada vefat eden anneannemi ve başka bi akrabasını görmüş gri bi araba ilaçlar ve sevgilimin iki çocukla kırmızı bi kıyafetle beklediğini görmüş neye yorumlamam gerekir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sümeyye sanem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyası Farklı renkler

Selamünaleyküm ben dün istihare yaptım sevdiğim biri için ve rüyamda ben ve arkadaslarım oda gıbı bır yere gırıyoruz orada duvar da asılı 7 tane hediye kutusu var hepsı farklı renk. En üstteki kutu bana çıkıyor cok tatlı renkte kırmızı yani, rengi tatlı acık bır kırmızıydı içinde beyaz bır kagıt ve gorunce çok şaşırıyorum iş için kadro aldıgım ve baslayabılecegim ile ilgili bir mesaj var ben cok sevincliyim tabı. Kutuyu acıyorum içinden bembeyaz gözlerı kamaştıran beyazlıkta bir iç çamaşır cıkıyor şaşırıyorum. Sonra dönüp arkadasıma bakıyorum uzerınde mavı kot elbıse, süt kahvesi kumaş ve işlemeler hedıyelerını gosterıyor bana sonra cıkıp gidiyoruz oradan.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstiharede Görülen Renkler

Hayırlı günler. Dün gece annem istihareye yattı. Sevdiğim kişi ile evlenmemin hayırlı olup olmayacağı konusunda tereddütler yaşadığımdan dolayı bu konuda anneme istihareye yatmasını rica ettim ve dün gece annem istihareye yattı. Sabah kalktığında ise; kahverengi yelek, pembe tişört, gözyaşı, yanan bir ateş gördüğünü söyledi. Sizce anlamları nedir yardımcı olmanızı rica eder hayırlı günler dilerim.

Üst Alt