• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare namazı sonrası görülen rüyalar

kalbeben

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm kardeşim, istihare namazından sonra görülen rüyalar. Ben sabah namazından sonra sevdiğim kişinin bana hayırlı olup olmadığını öğrenmek amacıyla istihare namazı kılıp öyle uyudum.

Rüyamda üniversitemde bir sınıftayım kalabalık bir sınıf ben önde oturuyorum sıralar beyaz karşımda tanıdığım bir arkadaşım oturuyor, gayet güzel sohbet edip gülüp eğleniyoruz derste.. Benim önüme pembe renklerin yoğun olduğu bir periyodik tablo geçiyor (periyodik tablo elementlerin karakteristik özelliklerinin yazılı olduğu bir tablodur ve ben işim gereği çok kullanırım bu tabloyu)Bu tabloya bakıyorum renklerine özellikle. Sonra benim sıramın üstünde beyaz bir kağıt elimde de bir kurşun kalem var. (kurşunkalemden ziyade boya kalemi vardır ya onlardan) Kağıda bir şey yazacakmışım, gayet güler yüzlüyüm espriler yapıyorum dersimizin hocası ise başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan imiş.

Hep beraber gülüp eğleniyoruz o sırada sınıfın en arka sırasında birisi benim hakkımda çok güzel bir şey söylüyor (ne söylendiğini hatırlamıyorum ancak beni çok yakından tanıyanların bildiği bir özelliğimle ilgili birşey) dönüp arkamı bir bakıyorum sevdiğim kişiymiş gülümsüyoruz. Ben çok mutlu oluyorum onu gördüğüm için sonra kafamı tekrar yanımdaki arkadaşa çeviriyorum ve gülümsemeye devam ediyorum.

Rüyamın devamında ise sevdiğim kişinin en yakın arkadaşı ile ben spor salonuna gidecekmişiz (bu arkadaş evli ve 2 çocuk babası sevdiğimiz bir arkadaşımız) dışarı çıkıyorum, her yer çok aydınlık sevdiğim kişi beni bekliyor. Ben yine çok mutlu oluyorum onun yanına gidiyorum üzerinede çam yeşili bir gömlek ve kahverengi bir deri ceket var bana spor salonun kadar eşlik edecekmiş yolu bildiğim halde bana yolu beyaz bir kağıda mavi bir kalemle çizerek anlatıyor. Bende tamam diyorum, sonra dönerken kütüphaneye uğrayıp bir kitap almamı ve bazı makaleleri almamı rica ediyor, ben yine tamam diyorum. Sonra spor salonun gidiyorum orada sevdiğim kişini en yakın arkadaşı ve spor hocası duruyor beyaz esofmanlar giyinmişler bende ise çok açık pembe renkli bir etek var ve ben bacaklarıma bakıp bunlar zaten çok ince ben en iyisi spor yapmayım diyorum. Onlarla biraz sohbet edip salondan çıkıyorum. Allah hayırlara çıkarsın inşallah diyerek sizden nacizane yorumunuzu almak isterim. Ayrıca dün yine aynı şekilde kıldığım istihare namazı sonrası rüyamda sevdiğim kişinin çok yakın bir kız arkadaşı (ki kendisiyle bende samimiyimdir, uzun yıllardır evlenmek amacıyla yürüttüğü bir ilişkisi var) beni okula beni ziyarete geliyormuş üzerinde beyaz bir bluz yeşilli bir etek ve taba rengi bir çanta var güzel güzel sohbet ediyoruz o kız arkadaşla. Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
İstihare namazı sonrası görülen rüyalar Hayirdir insallah..
Rüyada okul sınıf görmek; iyiliğe nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sınıf görmek okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel, manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...
Ruyaniza binaen HAYIRLI..mesele Siz HAZIRMISINIZ...?

İnsan bir olay veya ilişkiye sorumluluk veya mevki makama talip olmadan icine girmeden ; hazır olmalı...
Herşey hazır olmak ile başlar !!Yoksa hem kendinize hem de Size deger veren, size ümit bagliyan kişilerin HAKKINA hukukuna girer
hem kendinize, hem de Ona YAZIK edersiniz...

Evlenmeyi düşünmeden önce evlenmeye hazır olmak lazımdır.
Siz evliliğe ruhen duygusal aklen hazır misiniz..?.
iconcool.gif

Evlilik ruhsal fiziksel cinsel, maddi manevi bir bütünleşme, birleşme, karşılıklı anlaşma demektir.

Şu yaşa geldim, şu kadar gelirim var şöyle bir sosyal statü sahibiyim demekle insan evliliğe hazır olmaz.
İnsan kendi dünyasını kurabilmişse karşısına çıkan problemleri halledebiliyorsa cebindeki parayı adam gibi harcayabiliyorsa
dilini tutmayı, SABRI öğrenmişse, kemal ve olgunluga erişmişse...akil ve idareyi bilirse..
insanlarla medenice ilişki kurabiliyorsa, geçimsiz değilse, haram yollara sapmadan hayatını götürebiliyorsa kendi ailesindeki insanlarla medenice bir dialog kurabilmiş ise o kimse evliliğe hazır demektir.

Kendi kendisiyle geçinemeyen mutluluğu içinde duyamayan buhran ve deprasyondan kurtulamiyan, devamli kendini geçmişe hapsediyor ve yaşıyorsa bu insan evlenmeye hazır degil demektir ...

Çünkü her evlilik kendi içinde birtakım problemler taşır. Bu problemleri çözecek sağlam dingin bir iç yapısı
Ruh alemi sabit duygulari yoksa evlenince ne yapacak?
Ruh alemin Sabir, dengeli ve HAZIR ise evlenmeniz Sizin icin Allahu Alem Hayirlidir.. yinede
Son karari verecek olan Sizlersiniz...ortada engel yok ise Buyrun Hayirli olsun..

O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir, O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir..
Herkesin istedigi gibi olmak zorunda degilsiniz Siz Siz olun Zaten sizi Seven oldugunuz gibi kabulenendir...

Kalp nefsin şekline göre biçimlenince kalbin nasibi de nefsin hazlarının şeklini alır... o yuzden kalbinizi nefsinize degil ruhunuza gore sekilenmesi icin cokca Dua edin..

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...
Hayirli geceler..

kalbeben

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun kardeşim inanın ne kadar haklısınız insan evliliğe her anlamda hazır olmalı ne kadar da doğru şeyler söylüyorsunuz. Benim size nacizane bir sorum olacaktı acaba rüyamın sonucu hayırlı mıdır yoksa devam edeyim mi istihare namazı kılmaya? Lütfen beni yanlış anlamayın kafamın karışıklığına verin sorumu?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim.. rüyaniza binaen hayırlı .. İstihare namazı sonrası görülen rüyalar. Sorunuza cevap vermem icin benim de Size bir Sorum var.. Akliniz kalbiniz ruhunuz bu kisi hakkinda mutmain mi?

Mutmain ise, Huzurlu iseniz karar vermeye kendinizi hazir hissediyorsaniz.. artik istihareyi noktaliyabilirsiniz..
yook yokk!! halen icinizdeki Ses farkli seyler soyluyor mutmain degil ise devam etmenizi ve onu biraz daha iyi tanimanizi tavsiye ederim...
Evlilik konusunda acele etmeyin, duygusallığı mümkün olan en alt sınıra indirerek akil ve mantik ile gelecegi de dusunerek karar verin..
iconcool.gif

Kesinliğinden emin olmadığınız fikirlerin sizi yanıltmasına izin vermeyin.
Kalbin kendine has nedenleri vardir ki akıl hiç bir zaman anlayamaz... kalbinin mutmain huzurlu ve tam emin olmadigi seyleri YAPMAYIN...
Rehberiniz cevreniz nefsiniz degil akliniz ve yureginizin icindeki o incecik ses olsun..

Bu insana karsi sizi icten ice en ufak bir sey rahatsiz ediyorsa bile bu konuda iki kez daha dusunun derim..
Evlilik konularinda acele etmeye gelmez!ins..bir ömürlük kararin esigindesiniz..bunu unutmayin!!
Haydi hakkınızda hayırlısı...

kalbeben

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevgili Gönül sızım kardeşim Allah sizden razı olsun inanın içimi ferahlattınız, yoluma ışık oldunuz. Benim biraz kendimi dinlemem gerekiyor sanırım. O kadar haklısınız ki yine söylüyorum Allah sizden bin kere razı olsun şu mübarek günlerde. Allah yar ve yardımcınız olsun hayırlı geceler kardeşim...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İstihare namazı sonrasında görülen rüya

Merhaba istihare namazı kıldım. İstihare namazı sonrasında görülen rüya; Rüyamda banyo yapıyorum ve sacımın ucu kopuyor iki parça halinde. Su döküyorum üzerime sürekli. Evimiz dağınık ve fıstık yeşili koltuk gördüm. Sonra annemle dışarıdayız, ben gökyüzüne bakıyorum yıldızlarla dolu ve bir tanesinin kaydığını görüyorum, dilek tutucam diyorum. Sonra bir tane daha ve 5-6 tane daha kayıyor ben mucize gibi hayretler içerisinde izliyordum. İstihareye yatma sebebim şu an bir sevgilim var onunla sonumuzda evlilik var mı hayırlı mı değilmi. Rüyamın anlamı nedir? Teşekkürler.

Üst Alt