L
Livechillâh
Kayıtsız
Misafir
Değerli Kardeşlerim;
Geçen haftalarda bir sitede arkadaşlarımızdan biri Şehit Furkan DOĞAN kardeşimizle ilgili yazı paylaşmıştı.
Bu beni çok etkiledi açıkçası.
Biraz öncede arkadaşımla o konuda çok kısa konuşmamız geçti.
Çok duygulandırdı beni.
Aynı şekilde o arkadaşımda duygulanmış.
Rabbimin kuvveti o kadar büyükki.
Bir kişiyi şehid ediyor ve belkide binlerce insanı kendine daha da yaklaştırıyor...
Biri de benim...
Bundan daha büyük kuvvet nerde varki?
Belkide Furkan kardeşimiz bizim elimizden tutacak orda...
Sizlerden ricam Şehit kardeşimizin sanal ortamdaki ziyaretçi defterini aşağıdaki linkten ziyaret edip birşeyler karalamanız ve dua etmeniz. Rabbim şimdiden dualarımızı ve ziyaretimizi kabul buyursun. İsmimizin sonuna İslamiforumlar.net yazarsak belkide toplu olarak bir ilkide gerçekleştirmiş oluruz. Tabi tercih eden yazsın.
Geçen haftalarda bir sitede arkadaşlarımızdan biri Şehit Furkan DOĞAN kardeşimizle ilgili yazı paylaşmıştı.
Bu beni çok etkiledi açıkçası.
Biraz öncede arkadaşımla o konuda çok kısa konuşmamız geçti.
Çok duygulandırdı beni.
Aynı şekilde o arkadaşımda duygulanmış.
Rabbimin kuvveti o kadar büyükki.
Bir kişiyi şehid ediyor ve belkide binlerce insanı kendine daha da yaklaştırıyor...
Biri de benim...
Bundan daha büyük kuvvet nerde varki?
Belkide Furkan kardeşimiz bizim elimizden tutacak orda...
Sizlerden ricam Şehit kardeşimizin sanal ortamdaki ziyaretçi defterini aşağıdaki linkten ziyaret edip birşeyler karalamanız ve dua etmeniz. Rabbim şimdiden dualarımızı ve ziyaretimizi kabul buyursun. İsmimizin sonuna İslamiforumlar.net yazarsak belkide toplu olarak bir ilkide gerçekleştirmiş oluruz. Tabi tercih eden yazsın.