işe girmek için dua

merdümgiriz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
İşe girmek için duanıza ihtiyacım var eğitimim iyi fakat kısıtlı bir yerdeyim işe girmeye de ailevi olarak ihtiyacım var...
Dualarınızı rica ediyorum

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
ALLAH C.C YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.

DUA EDELİM KARDEŞİM AMA KİMİN ADINA DUA EDİCEZ? MERDÜMGİRİZ GERÇEK İSMİNİZMİ?

EN GÜZEL DUA İSME YAPILAN ve CİSMİ İÇİNE ALAN DUA OLMALI DEĞİLMİ?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Allah c.c yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Belki sizin için işe girmemek girmekten daha hayırlıdır. Vardır bir hikmet-i sebebi diye düşünmek lazım.

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Valla varsa bunun için bir dua ben de isterim.ünüversite bitirdik o kadar diplomalı ev kızı oldum çıktım. yıllardır çabalıyorum hayırlısıyla şu atamayı alıp mesleğimi icra etmeyi ama olmayınca da olmuyor. yalnız şöyle bi durum var ki ben öğretmenim ama devlete atanmadığım için ücretli öğretmenlik (halk arasında bizlere söylenen mevsimlik işçi) karşılığında devlete atanan biriyle aynı emeği verdiğim halde onun üçte biri kadar maaş veriliyor, istendiği zamanda kapı orda gitte deniliyor. Ben kendime yedirip çalışamadım bir türlü ve çok zoruma gidiyor, bu hak yeme değil mi, kul hakkına girilmyor mu bu yapılarak. yada ben mi haksızım anlamadım ki, maddi manevi çökeltti şahsen beni bu yolu seçmem. Allahım doğru kararlar vermeyi nasip etsin.ekrem bey isme dua demişiniz ben verim kabulünüzsse gül.benim isme dua ederseniz çok sevinirim.Allah hepinizden razı olsun...

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, ben son bikaç yıldır zor günler geçiriyorum, psikolojik olarakta çok yıprandım bazen olmadık yerlerde olmadık çıkışlar yapabiliyorum bu başlıkta yaptığım gibi. Açıkçası o gün o yazdıklarımı bir sinir anında yazdım. Başkalarının yüzüme vurduğu kelimeleri buraya dökmüşüm. Başka arkadaş kendi için açmış başlığı, dua istemek için, ben de haddimi aşarak dalıverdim ben de istiyorum deyip. Kusura bakmayın iyi değilim, açıkçası yazdıklarımda da saçmalamışım, dedim ya iyi değilim başlık sahibi de hakkını helal etsin hakkım olmadan daldım diye. Hayırlı geceler...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamün aleyküm, ben son bikaç yıldır zor günler geçiriyorum, psikolojik olarakta çok yıprandım bazen olmadık yerlerde olmadık çıkışlar yapabiliyorum bu başlıkta yaptığım gibi. Açıkçası o gün o yazdıklarımı bir sinir anında yazdım. Başkalarının yüzüme vurduğu kelimeleri buraya dökmüşüm. Başka arkadaş kendi için açmış başlığı, dua istemek için, ben de haddimi aşarak dalıverdim ben de istiyorum deyip. Kusura bakmayın iyi değilim, açıkçası yazdıklarımda da saçmalamışım, dedim ya iyi değilim başlık sahibi de hakkını helal etsin hakkım olmadan daldım diye. Hayırlı geceler...

Akeykümselam kardeşim, yanlış düşünüyorsunuz, ben yazdıklarınızda bir anormallik göremedim. Burası bir forum. Bir kardeşimiz dua istemiş, siz de onu görüp sıkıntınızı paylaşarak devamını getirmişsiniz. Çok normal, çünkü özel bir diyalog yok, bir dua isteği bu, herkes katılabilir. O nedenle sıkıntı yapmayın. Allah c.c tüm zorluklara karşı cümlemize kolaylık nasip etsin. İmtihanın bir parçası olan bu sıkıntı ve zorlukları aşmada yardımcımız olsun...

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm belkibirgün kardeşim ;Serdar kardeşime katılıyorum burda dertlerimizi sevinçlerimizi başkalarıyla paylaşamayacağımız herşeyi dost sıcaklığıyla ve kırılmadan kırmadan paylaşıyoruz. Yazınız banada gayet normal geldi, insan bazen köşeye sıkışmış hissediyor beklentileri karşısında kendini. Dua, namaz ve sabır en güzel ilaç gül kardeşim. Bizlerde ederiz sizlere dua, mesela ben aklıma geldikçe ediyorum, forum ailem de hangi kardeşimin ne derdi varsa derman sende yardım et Allahım diye. Dualarımızdasın kardeşim, bak kimbilir bizimle kaç kişi daha okuyup banada dua eden olur inşallah diye sana dua edeceklerdir ''müslüman kardeşin din kardeşine ettiği dua günahsız ağızla yapılan dua dır din kardeşlerinize günahsız ağızlarla dua edin''diyor efendimiz sav, selametle Allah cc emanet olun, yüreğinizide ferah tutun, dua edin gerisi için Allah cc vekil edinin inşallah.:)

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun sizlerden.çok şükür Rabbime ki hiçbirşeye sahip değilsem bile Allaha olan inancım imanım ve duam var elimde ki bu yolda biçok arkadaşımı bu psikolojik savaşta kaybettim buda çok yıprattı tabi beni pırıl pırıl genç arkadaşlarımın bi buhran anına yenik düşüp kendilerine kıymaları çok üzdü.gerçekten kimse şu benim başıma gelmez ben bunu hayatta yapmam demesin.hayat öyle bi noktaya getiriyor ki insanı yapmam dediğini yapar bulursun kendini.o yüzden büyük konuşmamak bana çok güzel bir ders oldu.Rabbim affetsin onları bizleri de yolundan şaşırtmasın.hakketen çok iyisiniz Allah razı olsun hepinizden.işallah sizler de benim dualarımda olacaksınız.Rabbim hepinizin gönlünden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin.Allahın selamı da rahmeti de bereketide üzerinize olsun.hayırlı geceler...

Üst Alt