Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
İrmikli Revani
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9105" data-attributes="member: 376"><p><strong>Revani malzemeleri</strong></p><p> 4 yumurta</p><p> </p><p> 1 su bardağı ayçiçeği yağı</p><p> </p><p> 2 su bardağı un</p><p> </p><p> 1 su bardağı irmik</p><p> </p><p> 1 paket vanilya</p><p> </p><p> 1 çay bardağı toz şeker</p><p> </p><p> 1 su bardağı yoğurt</p><p> </p><p> 1 paket kabartma tozu</p><p> </p><p> 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu</p><p> </p><p> Şerbeti için</p><p> </p><p> 5 su bardağı su</p><p> </p><p> 4 su bardağı toz şeker</p><p> </p><p> Yarım limonun suyu</p><p> </p><p> Üzeri için</p><p> </p><p> Kaymak</p><p> </p><p> Frenk üzümü</p><p> </p><p> Revani hazırlanışı</p><p> </p><p>Şeker, su ve limon suyunu tencereye alıp kaynatın. </p><p>Kısık ateşte 20 dakika daha kaynatın. </p><p>Soğumaya bırakın. </p><p>Yumurta, şeker, yoğurt, vanilya ve yağı mikserle çırpın.</p><p> İrmik, rendelenmiş limon kabuğu, </p><p>un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. </p><p>Hamuru yağlanmış dikdörtgen şeklindeki </p><p>cam kabın içine aktarın ve 180 dereceye ayarlanmış </p><p>fırında kızarıncaya kadar pişirin. </p><p>Fırından çıkarıp soğumuş şerbeti üzerine gezdirerek dökün.</p><p> 1 saat dinlendirin. </p><p>Kaymak ve frenk üzümü ile servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9105, member: 376"] [B]Revani malzemeleri[/B] 4 yumurta 1 su bardağı ayçiçeği yağı 2 su bardağı un 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya 1 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu Şerbeti için 5 su bardağı su 4 su bardağı toz şeker Yarım limonun suyu Üzeri için Kaymak Frenk üzümü Revani hazırlanışı Şeker, su ve limon suyunu tencereye alıp kaynatın. Kısık ateşte 20 dakika daha kaynatın. Soğumaya bırakın. Yumurta, şeker, yoğurt, vanilya ve yağı mikserle çırpın. İrmik, rendelenmiş limon kabuğu, un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Hamuru yağlanmış dikdörtgen şeklindeki cam kabın içine aktarın ve 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarıp soğumuş şerbeti üzerine gezdirerek dökün. 1 saat dinlendirin. Kaymak ve frenk üzümü ile servis yapın. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tatlılar
İrmikli Revani
Üst
Alt