İnsan'ın niyet'i,sorduğu sorunun içinde gizlidir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
soru.jpg

Gerekli olmadıkca İnsanlara pek soru sorucu,sorguluyucu değilimdir.
Genelde Onlar,bana sorularını sorarlar.
Bilirim ki,İnsan'ın niyet'i,sorduğu sorunun içinde gizlidir!!!
Onların bana sordukları soruların içinden ben,onların hakkındaki cevablarımı alırım da bunlar onun farkında olmazlar...
İnsan'ın sorduğu sorunun içinde bulunduğu ruh halini de yansıtmaktadır
sırıtık.:,

Bir insanın zekâsı, idraki verdiği yanıtlardan değil, soracağı,sorduğu sorulardan anlaşılır.

Albert Einstein​ ​
SORUNU SOR BANA, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM …:tüüh:,ilginç::.

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm gönül hocam.bakın siz şimdi öyle sorunu sor diyosunuz ya sonra soru yağmuruna tutulursunuz geri adım atmak zorunda kalırsınız :) bu arada işallah iyisinizdir burda biçok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun sizden.hakkınızı helal edin bunaltıyorsak Allaha emanet olun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamün aleyküm gönül hocam.bakın siz şimdi öyle sorunu sor diyosunuz ya sonra soru yağmuruna tutulursunuz geri adım atmak zorunda kalırsınız :) bu arada işallah iyisinizdir burda biçok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorsunuz Allah razı olsun sizden.hakkınızı helal edin bunaltıyorsak Allaha emanet olun...

Ve Aleykümselam Gönül Dostum burada bir genelleme var demek istediğim Size birisi bir soru sorduğunda o sorunun içinde niyet'i de gizlidir mesela soruya bakin;

-Nasıl oluyorda sevmediğiniz bir erkekten ayrılınca saatler hatta günlerce ağlayabiliyorsunuz..?
( Siz Gerçekten sizi seven bir insani hak ediyorsunuz benim gibi..)sırıtık.:,

- neden kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanıyorsunuz?
(kendini beğenmiş ,zatında zaten çirkinsin )dfrt..

- para neden bu kadar önemli?
(Fakir olsam da yinede beni sever misin )hy..

-Ayda ne kadar kazanıyorsunuz ?
(acaba bana biraz borç verebilirmisin..
islikcalan

-beni ne kadar çok seviyorsun?
(beni halen ilk günkü gibi seviyormusun..)
utngc..

çokk kommikk

belkibirgün

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
pardon hocam ben genel sorular anlamında yanlış anlamışım kusura bakmayın.saatlerce ders işleyince kafa duruyo artık.yukarda yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum ve inanın ne yazıkki bu tip soru soranlarla da çokça karşı karşıya geliyorum güzel bir analiz olmuş :)

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
SORUN(UN)U SOR BANA, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM …:tüüh:,ilginç::.
Bir garip yolcuyum hayat yolunda
Yolunu kaybetmis perişanım ben
Mecnun misali köy gibi bir yerde
Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben
dersem kimim ben adminimhhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir garip yolcuyum hayat yolunda
Yolunu kaybetmis perişanım ben
Mecnun misali köy gibi bir yerde
Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben
dersem kimim ben adminimhhım

Sen Senin kim olduğunu bilmesen ben senin kim olduğunu nerden bileyim...O zaman aynaya bak azizim...kzgnn..
deli taylar gibi ter içinde çığlıklar ile küfürler savuran bir hayattin,son treni de kaçırdığı bir yolcu...sırıtık.:,

amaan Adminim Sana da kocaa bir Aşk olsun Sen de bu konuyu anliyamadin ya İşte Buna Yanarım ..
Size birisi bir soru sorduğunda o sorunun içinde niyet'i de gizlidir mesela soruya bakin;

-bu forumda tek Deli benmiyim..?islikcalan
(yuhh yani bu forumda tek akıllı,kurnaz olan benim..Aklım, işine baksana sen. Herkes deli de bir ben mi akıllıyım,yoksa her kes akıllı da bir ben mi deli divaneyim..
zaten Akillisi beni bulmazki)cddvb..

-İnsana bazen rahatlik batar mi..?
(Zaten Elektrikler Hep Yalnızken, Sular Tam Duştayken,para hep elin dardayken, Sevgili De Tam Herşey Yolundayken Gider )

Sorununu değil Ya Hu bee sorunu sor içindeki niyet'i,ni ve kim olduğunu söyliyeyim..
dayi;.:

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Sen Senin kim olduğunu bilmesen ben senin kim olduğunu nerden bileyim...O zaman aynaya bak azizim...kzgnn..
deli taylar gibi ter içinde çığlıklar ile küfürler savuran bir hayattin,son treni de kaçırdığı bir yolcu...sırıtık.:,

amaan Adminim Sana da kocaa bir Aşk olsun Sen de bu konuyu anliyamadin ya İşte Buna Yanarım ..
Size birisi bir soru sorduğunda o sorunun içinde niyet'i de gizlidir mesela soruya bakin;

-bu forumda tek Deli benmiyim..?islikcalan
(yuhh yani bu forumda tek akıllı,kurnaz olan benim..Aklım, işine baksana sen. Herkes deli de bir ben mi akıllıyım,yoksa her kes akıllı da bir ben mi deli divaneyim..
zaten Akillisi beni bulmazki)cddvb..

-İnsana bazen rahatlik batar mi..?
(Zaten Elektrikler Hep Yalnızken, Sular Tam Duştayken,para hep elin dardayken, Sevgili De Tam Herşey Yolundayken Gider )

Sorununu değil Ya Hu bee sorunu sor içindeki niyet'i,ni ve kim olduğunu söyliyeyim..
dayi;.:
:tüüh:,Haaaa, tamam

Sorumun cevabını aldım efem teşekür ederem:.dost.

zaten Akillisi beni bulmazki, derken işte bunda haklısınız:tamam:. mesela; geldim ben sizi taaaa nerelerde buldumdfgtn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10300279_875608692454489_7222741290396247330_n.jpg

Ya Rabbi! Sen beni sevmese idin taşlatmazdın da ,
ELHAMDULİLLAHİ RABBİL A'LEMİN...

Üst Alt