Umudun tükendiği yerde açılır kapı...Muhakkak BİRİSİ görür düşen SON yaprağı. .
Ben sadece huzur peşindeyim![]()
Siz benim özel bölümüme mavlanaya karıştırdınız şimdi![]()
Özel bölümünüzmü?ilginç::. allah allah ben forumu tepeden tırnağa gezdim dolaştım size ait özelbir bölüm göremedim kardeşim:bilmemm:.Siz benim özel bölümüme mavlanaya karıştırdınız şimdi![]()
Çay için teşekkür ederim malesef çay,a son verdimbu sorunu nasil cozecegiz arap sacina dondu..
haa efsanelesmis kardes yukarida size ozel bir soru sormustum .. cevabi halen bekliyorum..
Tarih ve hatalar neden tekkerur eder? bbnn..
Gördüm,de ben oraya cvp yazmak için tarih kitaplarını karıştırırken eh malum olan sabırsızlıktan dolayı burada tekrarlamışsınızfarkindayim.. cunku ilk yerde yazdigimda hic cevap gelmeyince gormediginizi dusunerek o bolume yazmistim..
ahh yaslilik...akil fikir kalmadi..hy..
en iyisi ben biraz dinlenmeye cekileyim musaadenizle..dfgtn
Gördüm,de ben oraya cvp yazmak için tarih kitaplarını karıştırırken eh malum olan sabırsızlıktan dolayı burada tekrarlamışsınız
ilginç::.
Bencede..
aslında bunu soru ve cevap bölümüne konu olarak açmak gerekirdi,ya neyse. madem buraya yazdınız ben başlıyayım sayfaları karıştırmaya da kırmızıyı yanlış kişiye sordunuz.en iyisi ben daha zor bir soru..sorayim..
da Siz ansiklopedi kitap ve googlari karistirirken...Ben de dinlenmeye cekileyim..
Baliklar ve guller nasil aglar acaba?
Kalp Kirilirken nasil bir ses cikar?
Dogum aninda Anne mi Bebek mi daha cook ACI ve sanci duyar..
civciv mui yumurtadan yumurta mi civcivden cikar.
bu konularda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.. efsanelesmis kardesim..
artik Seneye ins. gorusuruz..
Vallaha doğru, ama ben hakimim masumbey, benim suçum yokdfgtnYahu konumu mahvettin) ekndime ait yazıma
![]()
Yahu konumu mahvettin) ekndime ait yazıma
![]()