İnsan en çok sustuğunda ağLar asLında

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
224646_10150245129252650_2501798_a.jpg

Teslimiyet yollarını arayan can bilmelidir ki,başına gelecek belalara razı olmaktan geçecektir,bunu her gönül kını taşıyamaz ...
İnsan en çok sustuğunda ağLar asLında.SözcükLer döküLürken kaLemden kağıtLara,gözyaşLarı da seL oLur akar mısraLara...
Bu gün bir SessizLik çöktü içime nedense..SessizLik işte,avaz avaz susuyorum...
Bugün bir AğLayış çöktü içime nedense..GözyaşLarımı tutuyorum...Kaza niyetine süküt ediyorum...
Mecnunun çöllerine gömdüm aşkı... Yusuf'un yüzüne sakladım suretini...
Yakubun gözlerine sapladım... Ve çocukların uyku kokulu masallarında unuttum aşkı...
Ben ölümü öptüm Yusuf yüzlü gidişinde... Şimdi derin güzel uykuda VUSLATI bekliyorum..
Ah Ahiretligim..Sümeyye'nin parçalanan bedeninde, Ammar'ın yetim kalışındayım..
kolay degil ama Rabbim bir seyi aldiginda kul sabr edip Rabbinin RIZasina teslim olursa muhakak ki Rabbim cok daha guzeli ile olan RIZA makamı ile telafi etmez mi?
bu ne muhtesem RABBIMIN bir lutfu..Can alip Canan vermesi gibi..
bu da geçicektir inşaALLAH...Her şer ve hayrın içinde ki gizli hikmetleri,sebep ,tecelliğ ve zuhurları veren ..
Yarindir..Rahman KAPISINDA dir..
Hakk'ı,Halka şikayet yok sabr ve selamet ondandır...

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki,
sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."
(Bakara Suresi, 216)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İnsan dilinin altında saklıdır,döndükçe çıkar ortaya bir bir her şey..Gönül kanatan dertler,yürek burkan öyküler,hayaller ya da beklentiler.. Ya da gönül kapısına kadar bile varamamış dilekler, asla dile gelemeyecek hevesler..
Dil bazen saklamaya devam etmelidir her şeyi..Korku dağları değil, dili bekletir bazen..Hiç ifade edilemeyecek olanlar,yürek mezarlığına gömülenler,asla gün yüzüne çıkamayacak sözler.Saklanmalıdır...
bazen insan, bazen beklentiler...Dil bazen en iyi sırdaş rolünü ustaca sürdürmelidir.Öyle gerekir kimi zaman.

Üst Alt