Sebep yokken kimseye sataştığım görülmüş bir şey değildir.
Saçmalayan birini görünce de dayanamıyorum işte, yapacak bir şey yok.... : )
Anladım efendim, sabırlar, met'anetler dilerim.
Bu "beyin"e kafayı taktım ben hoş yazılanlardan bir şey de anlamadım açıkçası anlamadığım şeye nasıl mantıklı yorumlar yazabildim bilemiyorum?
![]()
![]()
Hocamız, doktorumuz Gönül Sızım'a:
Benim geçmiş olduğum yazılarımın genelinden beynimin kaçta kaçını çalıştırdığım belli olur mu, olabilir mi? Öğrenmek istiyorum da.
Ahkam-ı Tıp ne der? Bir malumat var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, kişinin görünür rütbe-i aklı eserinde....msum..
Sevgili Sinem, hayatınız boyunca karşınıza hep akılı,mantıklı, tutarlı ve makul insanlar çıkacak diye bir kural, kaide yok!!Hayat Yolunda karşınıza çeşit ,çeşit insanlar ve bu insanlar ile birlikte ;imtihan, ders ve fırsatlar çıkacaktır..ve her insan,size olumlu yada olumsuz kişiliğinizden bir şey öğrenmek yada öğretmek için gelirler..
burda önemli olan bir şey daha How to Deal With every kind of People...her türlü insan ile yada akılı,mantıklı, tutarlı ve makul olmıyan insanlar ile kırmadan, kırılmadan ,germeden, gerilmeden,sinir olmadan, kendinizi yıpratmadan nasıl başa çıkarsın ,iletişim kurabilmek.......
Burda anlatmak istediğim Sinem Sen, burda Saçmalayan tek birini görünce de dayanamıyorsun ya hayatınız boyunca karşınıza çıkabilecek ve çıkacak olan arada bir Saçmalayan ,cahil deli-KAN-lı insanlara kendinizi yıpratmadan nasıl dayanacaksınız... cddvb..![]()
: )
Yanlış hatırlamıyorsam psikologtunuz.
Bu ne vasat bir sorudur böyle, sizin gibi bir psikoloji eğitimi almış birine yakıştı mı yani?
Yahu hayatımıza girip çıkan insanlara, dostlarımıza biz karar veririz.
Saçmalayan birini hayatımın hiçbir döneminde hayatıma sokmadım. Bu arkadaş olur, görüştüğüm biri olur farketmez.
Ha, sonradan saçmalamışsa, keserim ilgi alakamı biter.
Tek tük, işyerimde sağda solda budala birtakım insanlarla karşılaşmıyorum değil tabii, onların da hakkından geliyorum merak etmeyin... : )
Ben laiklik anlayışımı deklere ettim, bu sizlere laikliği dayatmak anlamına gelmiyor.
Bursa Nutku'nda olduğu gibi mi?Ayaklanıp senin devletini yeninceye kadar...![]()
![]()
![]()