İncil değiştirildi mi?

P

PERA

Kayıtsız
Misafir
İncil değişti diyorsunuz ? bir kanıt sunun ? bende okudum kuranı sadece değişti diyor nasıl değiştiğini söylemiyor ?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
İncil değişti diyorsunuz ? bir kanıt sunun ? Bende okudum kuranı sadece değişti diyor nasıl değiştiğini söylemiyor ?
Kuran-ı Kerimden başka delil mi arıyorsun? SEN KURANIN NERESİNİ OKUDUN? Bu ayetleri oku açıkça tahrif edildiğini görürsün! KANIT isteyene KURAN-I KERİM YETER!

”Onlardan bir grup, okuduklarını kitaptan sanasınız diye kitabı okurken, dillerini eğip bükerler. Halbuki okudukları kitaptan değildir. Söyledikleri, Allah katından olmadığı halde, Bu Allah katındandır derler. Onlar bile bile Allah’a iftirâ ediyorlar." (Âl-i imran, 3/78)

"Ey iman edenler! Biliniz ki, hahamlardan ve râhiplerden bir çoğu insanların mallarını haksız yollardan yerler ve insanları Allah yolundan engellerler..." (Tevbe, 9/34)

"Ve Allah çocuk edindi.’ diyenleri uyarmak için. Bu hususta ne onların ne de atalarının bir bilgisi vardır. Ağızlarından ne büyük söz çıkıyor! Onlar yalnız ve yalnız yalan söylerler.” (Kehf, 18/4-5)

“Ey ehl-i kitap! Niçin hakkı bâtıla karıştırıyor ve bile bile hakkı gizliyorsunuz?” (Âl-i imrân, 3/71)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Yolcu,hiçbir din,yada kutsal kitap tamamen tahrif olunmuş değildir.
Emperyalist ve siyonist emellerine doğrudan hayır demeyen 'zararsız' emir ve yasakları uyguluyorlar ama ayak bağı olacak konulardaki dini yükümlülükleri yok sayıyorlar...
tahrif edilmiş veya edilmemiş mühim olan bu değil aslında mühim olan hükümlerinin ortadan kalkması geçmiş anayasanını yeni anaysayla ortadan kalkması gibi...

Tevbe suresi ayet 30:
Yahudiler, "Üzeyr Allah'ın oğludur" dediler. Hırıstiyanlar ise, "İsa Mesih Allah'ın oğludur" dediler.
Bu onların ağızlarıyla söyledikleri (gerçeği yansıtmayan) sözleridir. Onların bu sözleri daha önce inkar etmiş kimselerin söylediklerine benziyor.
Allah onlara Hidayet versin, Nasıl da haktan çevriliyorlar!
ben bir cok İncil okudum bir İncil ,diğer İncili tutmuyor, her biri farklı şeyler yaziyor Ya Hu..

Üst Alt