utanarak vicdanimdeki gercegi soylemeden gecemiyecegim..
bu ilk girdigim islami sitesinde gorduklerim ve bana yapilan haksizliklar ve formu kullanarak samimi muslimanlarin nasil kaz gibi yolundugunu gordugum icin..
yuregimde Muslimanlara ..islami sitelere karsi icimden bir sey yok oldu.. belki de guvenim cook sarsildi..
evet halen burada yazmaktayim ama eskisi gibi Ask,sevk ..hizmet sevdasi yok..
o yuzden o sitedekilerin benden aldiklari parayi geri alip Allah icin dagitacagim ve cookca dua edecegim.. Allahim yuregimde..bir sey eksildi..
imanim.. musliman din kardesligi azaldi..
ilk kez O islami siteye Dinimi, imanimi guclendirmek icin girmistim oysa farkinda olmadan guzel ruhumu bile orada zedelemisim..
Eyy Allahim!lutfen eski samimi ,saf temiz muhaciri ..tertemiz inancimi yuregimde tekrar yasat diye Rabbimin Rahman kapisina gidecegim...
Bundan sonraki yaşamlarımız için aldığımız yaralardan dolayı tüm MÜ'MİNİM diyenlere böyle ön yargıyla bakacak hale gelirmiydik?
Emin diye sanilan insanlardan kacarmi idik?
insanlara ve insanliga guvenimizi yitirirmi idik?
Selamunaleyküm değerli kardeşim öncelikle güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre sizin o malum sitede nasılbir iftiraya maruz kaldığınızı ben şahsen biliyorum ve oradan (ama ilahi ama kur'an-ı kerim okurken videolar çekip, kendi ve bazı sitelerde yayımlayıp
ben müslümanım diye geçinen o sahte dolandırıcı müslüman(lar)dan kurtulduğunuz için) geçmiş olsun,
ama lütfen burayı o malum site ve site sahibiyle karıştırıp burada açmak isteyipde
''burada böyle konu açamazsınız, vs,'' gibi uyarılar alırmıyım acaba kuşkusuyla ask, sevk sevdasından vaz geçmenize gerek yok tam tersi oraya inat daha azimle güzel yazılar paylaşabilirsiniz,ki burada kimse kimseden site giderleri adına maddi yardım isteğinde bulunmaz, bulunamaz, biz bu işi yapıyorsak bazıları gibi kendi çıkarlarımız için değil islama hizmet için yapıyoruz, islam'a hizmet ediyoruz diye,de
bugüne kadar hiçbir üyemizden maddi destek talebinde bulunmadık bugünden sonrada bulunmayız, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın bizim dergahımıza,da
EDEBLE GELEN LÜTUFLA GİDER
edebsizlik yapanda kendisini kapıdan dışarıda bulur,
bizim bir ata sözümüz vardır,
PİREYE KIZIPTA YORGAN YAKMA,yınqqww..k
yine samimi içten yazılarınızı paylaşmanız temennisiyle