Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ibadet Ehli olmiyanlardan Uzak mi durmaliyiz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="(((__meftun__)))" data-source="post: 20722" data-attributes="member: 1120"><p>Tamam da siir mod'unda yaziliyor...</p><p>Her zaman o mod'a girilmiyor ki mübarek...</p><p>Kiyisindan kösesinden yorum yazalim... Bel ki okuyan cikar...</p><p>Zaten sunu anlamam ben... Anlamam ama bende üzülürüm elimde degildir neden üzülürüm bilemiyorum ama o da sundadir diye düsünüyorum..</p><p>Birbirimizi görmüyoruz...</p><p>Sanal'da bulunuyoruz...</p><p>Sanal'da yaziyoruz...</p><p>Yazilarimiz da sanal...</p><p>Ama bir takim seylerden dolayi üzülüyoruz, seviniyoruz ya da meydan okuyoruz ya da cekip gidiyoruz...</p><p>???</p><p>Anlamiyorum...</p><p>Ama ben de icindeyim..</p><p>O zaman su var ki bunu da ben önemsiyorum...</p><p>Yazdiklarimizla... Paylastiklarimizla... </p><p>Birebir reelde bulunuyormusuz gibi bir arkadaslik icersinde samimiyetimizin, dogrulugumuzun bir yansimasinin neticesi diye düsünüyorum...</p><p>Bu da mükemmel bir sey...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="(((__meftun__))), post: 20722, member: 1120"] Tamam da siir mod'unda yaziliyor... Her zaman o mod'a girilmiyor ki mübarek... Kiyisindan kösesinden yorum yazalim... Bel ki okuyan cikar... Zaten sunu anlamam ben... Anlamam ama bende üzülürüm elimde degildir neden üzülürüm bilemiyorum ama o da sundadir diye düsünüyorum.. Birbirimizi görmüyoruz... Sanal'da bulunuyoruz... Sanal'da yaziyoruz... Yazilarimiz da sanal... Ama bir takim seylerden dolayi üzülüyoruz, seviniyoruz ya da meydan okuyoruz ya da cekip gidiyoruz... ??? Anlamiyorum... Ama ben de icindeyim.. O zaman su var ki bunu da ben önemsiyorum... Yazdiklarimizla... Paylastiklarimizla... Birebir reelde bulunuyormusuz gibi bir arkadaslik icersinde samimiyetimizin, dogrulugumuzun bir yansimasinin neticesi diye düsünüyorum... Bu da mükemmel bir sey... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ibadet Ehli olmiyanlardan Uzak mi durmaliyiz?
Alt