Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ibadet Ehli olmiyanlardan Uzak mi durmaliyiz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 20692" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">demissiniz guzel hoos demissiniz de bu Saf Cahil coban bu sozlerden ne anlarki..Ben anca Koyun.. kaval ve ney calmasini ve yuregimi dille getirmesini bilirim..</span></p><p><span style="color: black">el olma.. el verme vs.. vs..bunlarida zaman zaman deniyoruz..</span></p><p><span style="color: black">hani su hikayeyi bilirmisiniz?</span></p><p><span style="color: black">Küçük bir serçe bir gün bir ressamın penceresinin önüne gelmis;ressam resmini çiziyordu....</span></p><p><span style="color: black">Küçük serçe ressamın penceresini iki kere tıkladı,ressam döndü baktı ve serçeyi gördü.Serçe: "efendim hava soğuk izin verin geleyim sizi bir kaç ay için yalnız bırakmıyayım bende ısınayım" dedi...</span></p><p><span style="color: black">Beli ki minacik sercenin bir Gonul dostuna ihtiyaci vardi..</span></p><p><span style="color: black">Tabi ressamın tepkisi çok sert oldu."Çık git istemem seni"dedi...</span></p><p><span style="color: black">Bunun üzerine minik serçe uçtu gitti...</span></p><p><span style="color: black">Aradan biraz zaman geçtikten sonra serçe tekrar geri geldi..</span></p><p><span style="color: black">cook yanlizdi ucsuz.. bucaksiz gokyuzunun soguk yanliz Gurbet elinde idi besbelli..</span></p><p><span style="color: black">ressamın penceresinin önüne çaldı pencereyi;ressam döndü baktı...</span></p><p><span style="color: black">Serçe:"efendim izin verin geleyim bir kaç ay sonra sıcak bölgelere gideceğiz ama bu iki ay sizinle olayım"dedi...</span></p><p><span style="color: black">Ressam:"hayır sana ne söyledim istemiyorum çık çabuk" dedi...</span></p><p><span style="color: black">Bunun üzerine küçük serçe KIRIK kanatlari ile yanlizliginda ucup kayboldu..</span></p><p><span style="color: black">Aradan belirli bir zaman geçtikten sonra ressam yalnızlığı hissetti ve şu anda serçe olsaydı baş ucumda ötecekti, bende yalnız olmayacaktım diye düşündü...</span></p><p><span style="color: black">Birden aklına diğer kuşlar geldi ve gelen geçen kuşlara serçeyi sordu cevap alamadı ama bir kuş ressama "efendim siz bilmiyormusunuz? serçeler 6 ay yaşarlar"dedi...</span></p><p><span style="color: black">Bunun üzerine ressam çok çok üzüldü...</span></p><p><span style="color: black">hayat kısa ve dostluklarda çok önemli sevelim sevilelim..</span></p><p><span style="color: black">gittigimizde ardimizda bizi HAYR dua ile Yad eden dostlarimiz olsun.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 20692, member: 1049"] [COLOR=black]demissiniz guzel hoos demissiniz de bu Saf Cahil coban bu sozlerden ne anlarki..Ben anca Koyun.. kaval ve ney calmasini ve yuregimi dille getirmesini bilirim.. el olma.. el verme vs.. vs..bunlarida zaman zaman deniyoruz.. hani su hikayeyi bilirmisiniz? Küçük bir serçe bir gün bir ressamın penceresinin önüne gelmis;ressam resmini çiziyordu.... Küçük serçe ressamın penceresini iki kere tıkladı,ressam döndü baktı ve serçeyi gördü.Serçe: "efendim hava soğuk izin verin geleyim sizi bir kaç ay için yalnız bırakmıyayım bende ısınayım" dedi... Beli ki minacik sercenin bir Gonul dostuna ihtiyaci vardi.. Tabi ressamın tepkisi çok sert oldu."Çık git istemem seni"dedi... Bunun üzerine minik serçe uçtu gitti... Aradan biraz zaman geçtikten sonra serçe tekrar geri geldi.. cook yanlizdi ucsuz.. bucaksiz gokyuzunun soguk yanliz Gurbet elinde idi besbelli.. ressamın penceresinin önüne çaldı pencereyi;ressam döndü baktı... Serçe:"efendim izin verin geleyim bir kaç ay sonra sıcak bölgelere gideceğiz ama bu iki ay sizinle olayım"dedi... Ressam:"hayır sana ne söyledim istemiyorum çık çabuk" dedi... Bunun üzerine küçük serçe KIRIK kanatlari ile yanlizliginda ucup kayboldu.. Aradan belirli bir zaman geçtikten sonra ressam yalnızlığı hissetti ve şu anda serçe olsaydı baş ucumda ötecekti, bende yalnız olmayacaktım diye düşündü... Birden aklına diğer kuşlar geldi ve gelen geçen kuşlara serçeyi sordu cevap alamadı ama bir kuş ressama "efendim siz bilmiyormusunuz? serçeler 6 ay yaşarlar"dedi... Bunun üzerine ressam çok çok üzüldü... hayat kısa ve dostluklarda çok önemli sevelim sevilelim.. gittigimizde ardimizda bizi HAYR dua ile Yad eden dostlarimiz olsun.[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ibadet Ehli olmiyanlardan Uzak mi durmaliyiz?
Alt