Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ibadet Ehli olmiyanlardan Uzak mi durmaliyiz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 20666" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Aleykum selam..kardesim yazdiginiza sevindim..cunku Masa/Allah cook guzel ilmi..imani hep Ayet ve hadisler ile bizleri aydinlatiyorsun..</span></p><p><span style="color: black">zattim Okonuslar otesinde ..yasiyan bir muhacirim..</span></p><p><span style="color: black">ve benim de musliman olmiyan arkadasim..coo worker is Arkadaslarim.. vardir..</span></p><p><span style="color: black">Is arkadaslarim din.. iman.. kan bagi olmiyan sadece is arkadasligi olan kisiler vardir..</span></p><p><span style="color: black">Meslegim geregi de zaten cogunlukla musliman olmiyan ve trauma yasamis..gencler ile hemhalim..</span></p><p><span style="color: black">insanlik konusunda dediginize katiliyorum..</span></p><p><span style="color: black">mesela bir doktor bayan..4 engelli cocug evladlik aldiginda..ve onlara en iyi sekilde hizmet sagladiginda ben gercekten..Onu takdir etmistim..</span></p><p><span style="color: black">ama iyi insan dir diyorum.. Din kardesim..Gonul Dostum..degil.. </span></p><p><span style="color: black">hani bir ara burada ilkokularda lezbiyenlik..escinselik egitime dahil edilsin mi edilmesin mi?konusu vardi ya..</span></p><p><span style="color: black">belki duymuusunuzdur..</span></p><p><span style="color: black">Kilise ve camiler birlik olup HAYIR!!olmasin diye bu kanunun gecerli olmamasi icin hep birlikte </span></p><p><span style="color: black">elimizden geleni yapmistik..</span></p><p><span style="color: black">Yani seytana..Sapikliga..kotuluge karsi.. iyiligi guzeligi desteklemede birlik oldugumuz zamanlarda vardir.."</span></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px">"Kişileri yargılamak elbette bizim haddimiz değildir ama ipleri koparmak ışık sızan o kapıyı kapatmak ve komple ışığı körelmek anlamına gelir ki bu davranış sizce doğru mudur..?"</span></span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: red">demissiniz </span></span></span></strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"></span><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #ff0000"><strong>kesinlikle dogru degildir..iyiler hic bir sey yapmazsa ve sadece benim gibi kenara cekilirlerse meydan..kotulere ve seytanin oyunlarina kalir..</strong></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 15px">"Namaz elbette hayatımızın temel unsuru olmalıdır. Bir müslümanın ilk sorgusu, ilk hesap merdivenidir, Ama islam bir bütündür sadece namazdan ibaret değildir bir arkadaşımın yazdığı gibi namaz kılıp diğer her türlü naneyi yiyenleri ne yapacağız peki.??"</span></strong></span></span></p><p> <span style="font-family: 'verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #ff0000"><strong>aynen oyle Islam bir butundur.. aynen insanin bir butun oldugu gibi..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><strong><span style="color: #ff0000">ve namaz kilmiyanin bir bolumu eksiktir...</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><strong><span style="color: #ff0000">eksiktir cunku o tamamlanmadigi surece ahirette bile bunun eksikliginden hesapsiz kurtulamiyacaktir..</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #ff0000"><strong>bir insani sadece tek bir parcasini alarak..onun Hakkinda yorum yapamayiz..haklisin..Canim..</strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><strong><span style="color: #ff0000">cunku insan bir muamma puzzle gibi butun parcalarini ortaya yerine koyarsak anca butun olan bir insanin varligi gorulebilir..</span></strong></span></p><p> <span style="font-family: 'verdana'"></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: black">ins..buraya gelisiniz..hayirli olur..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">burasi da Allah`in bir mulku..Mekani.. ama ben buraya 20 sene once geldigimde.cook buhranlar yasadim..cunku muslimanlarin sayisi cook azdi..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">ama simdi Hamd olsun.. Her adim basinda Cami..mescid..Islami okullar..Islami genclik.. egitim merkezleri..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">islami spor salonlari..berekat resturantlari.. islami kamplar..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">islami siginma kadin koruma evleri vs.. vs.. sanki burasi kucuk bir istanbul..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">ama yinede Kufur diyari.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">gunde 5 vakit ezan-i muhammediye Sizi ilahi davette uyarmiyor..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">sabah ezanlari O gaflet uykusundan Sizi uyandirmiyor..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">komsularin..evladina nasihat etmiyor..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">dedim ya Gurbet iste.. Garip.. Yabanci memleket ..her yerde o memleketimin buyuk camileri gokyuzune degen minareleri yok..iste..</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Cuma gunleri cumanin telasini.. bayram telasini.. iftar telaslari.. trafigi yook iste..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">istanbuldan Tip fakultesini bitirmis..cook imanli..ihlasli bir kiz kardesimiz.. buraya gelin gelecek cook yakinda..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Affedersin Tutaste kardesim.. sayfanizi biraz ozel bir konu icin.. kullanacagim.. belki.. kismeti olan nasiplenir bu paylasimimdan..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Ve Ailesi pek Razi olmayinca biraza endise ve korku icinde bu kardesimiz istihare namazi kilmis..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Ruyasinda Fethullah Gulen Hoca yi gormus.. elinde bir tesbihi bu kardesimize vermis..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">ve bu ruyayi yorumlatmis.. ve beni aradi dediki:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Ablam..Ben oraya gelmeye karar verdim..ins.Hayirli olur..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Demekki benim hizmet ve Teblig mekanim orasi.. kolay olmiyacak..ama ins.. HAYIRLI olacaktir diye..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">cook sevindim..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">cunku buraya da Onun Senin gibi Imani kuvvetli teblig yapacak.. genc kardeslerimiz lazim..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Ben yoruldum.. yaslandim istanbulla yerlesip hayatimin sonbaharini ezan sesleri altinda gecirmek istiyorum.. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Hicret cihad meydanini Yeni Nesille Yeni Gonul erlerine birakir iken icim Rahat hamd olsun..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"><span style="color: #000000">Selametle..Kardesim.. Allah Yar ve yardimcimiz olsun..</span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p> <span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p> <span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"></span></span></p><p><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000"></span></span><!-- /haber --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 20666, member: 1049"] [COLOR=black]Aleykum selam..kardesim yazdiginiza sevindim..cunku Masa/Allah cook guzel ilmi..imani hep Ayet ve hadisler ile bizleri aydinlatiyorsun..[/COLOR] [COLOR=black]zattim Okonuslar otesinde ..yasiyan bir muhacirim..[/COLOR] [COLOR=black]ve benim de musliman olmiyan arkadasim..coo worker is Arkadaslarim.. vardir..[/COLOR] [COLOR=black]Is arkadaslarim din.. iman.. kan bagi olmiyan sadece is arkadasligi olan kisiler vardir..[/COLOR] [COLOR=black]Meslegim geregi de zaten cogunlukla musliman olmiyan ve trauma yasamis..gencler ile hemhalim..[/COLOR] [COLOR=black]insanlik konusunda dediginize katiliyorum..[/COLOR] [COLOR=black]mesela bir doktor bayan..4 engelli cocug evladlik aldiginda..ve onlara en iyi sekilde hizmet sagladiginda ben gercekten..Onu takdir etmistim..[/COLOR] [COLOR=black]ama iyi insan dir diyorum.. Din kardesim..Gonul Dostum..degil.. [/COLOR] [COLOR=black]hani bir ara burada ilkokularda lezbiyenlik..escinselik egitime dahil edilsin mi edilmesin mi?konusu vardi ya..[/COLOR] [COLOR=black]belki duymuusunuzdur..[/COLOR] [COLOR=black]Kilise ve camiler birlik olup HAYIR!!olmasin diye bu kanunun gecerli olmamasi icin hep birlikte [/COLOR] [COLOR=black]elimizden geleni yapmistik..[/COLOR] [COLOR=black]Yani seytana..Sapikliga..kotuluge karsi.. iyiligi guzeligi desteklemede birlik oldugumuz zamanlarda vardir.."[/COLOR] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]"Kişileri yargılamak elbette bizim haddimiz değildir ama ipleri koparmak ışık sızan o kapıyı kapatmak ve komple ışığı körelmek anlamına gelir ki bu davranış sizce doğru mudur..?"[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial][COLOR=red]demissiniz [/COLOR][/FONT][/FONT][/B][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=verdana][COLOR=#ff0000][B]kesinlikle dogru degildir..iyiler hic bir sey yapmazsa ve sadece benim gibi kenara cekilirlerse meydan..kotulere ve seytanin oyunlarina kalir..[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=verdana][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4]"Namaz elbette hayatımızın temel unsuru olmalıdır. Bir müslümanın ilk sorgusu, ilk hesap merdivenidir, Ama islam bir bütündür sadece namazdan ibaret değildir bir arkadaşımın yazdığı gibi namaz kılıp diğer her türlü naneyi yiyenleri ne yapacağız peki.??"[/SIZE][/B][/FONT] [COLOR=#ff0000][B]aynen oyle Islam bir butundur.. aynen insanin bir butun oldugu gibi..[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]ve namaz kilmiyanin bir bolumu eksiktir...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]eksiktir cunku o tamamlanmadigi surece ahirette bile bunun eksikliginden hesapsiz kurtulamiyacaktir..[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B]bir insani sadece tek bir parcasini alarak..onun Hakkinda yorum yapamayiz..haklisin..Canim..[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]cunku insan bir muamma puzzle gibi butun parcalarini ortaya yerine koyarsak anca butun olan bir insanin varligi gorulebilir..[/COLOR][/B] [COLOR=#000000][COLOR=black]ins..buraya gelisiniz..hayirli olur..[/COLOR] [COLOR=#000000]burasi da Allah`in bir mulku..Mekani.. ama ben buraya 20 sene once geldigimde.cook buhranlar yasadim..cunku muslimanlarin sayisi cook azdi..[/COLOR] [COLOR=#000000]ama simdi Hamd olsun.. Her adim basinda Cami..mescid..Islami okullar..Islami genclik.. egitim merkezleri..[/COLOR] [COLOR=#000000]islami spor salonlari..berekat resturantlari.. islami kamplar..[/COLOR] [COLOR=#000000]islami siginma kadin koruma evleri vs.. vs.. sanki burasi kucuk bir istanbul..[/COLOR] [COLOR=#000000]ama yinede Kufur diyari.. [/COLOR] [COLOR=#000000]gunde 5 vakit ezan-i muhammediye Sizi ilahi davette uyarmiyor..[/COLOR] [COLOR=#000000]sabah ezanlari O gaflet uykusundan Sizi uyandirmiyor..[/COLOR] [COLOR=#000000]komsularin..evladina nasihat etmiyor..[/COLOR] [COLOR=#000000]dedim ya Gurbet iste.. Garip.. Yabanci memleket ..her yerde o memleketimin buyuk camileri gokyuzune degen minareleri yok..iste..[/COLOR] [COLOR=#000000]Cuma gunleri cumanin telasini.. bayram telasini.. iftar telaslari.. trafigi yook iste..[/COLOR] [COLOR=#000000]istanbuldan Tip fakultesini bitirmis..cook imanli..ihlasli bir kiz kardesimiz.. buraya gelin gelecek cook yakinda..[/COLOR] [COLOR=#000000]Affedersin Tutaste kardesim.. sayfanizi biraz ozel bir konu icin.. kullanacagim.. belki.. kismeti olan nasiplenir bu paylasimimdan..[/COLOR] [COLOR=#000000]Ve Ailesi pek Razi olmayinca biraza endise ve korku icinde bu kardesimiz istihare namazi kilmis..[/COLOR] [COLOR=#000000]Ruyasinda Fethullah Gulen Hoca yi gormus.. elinde bir tesbihi bu kardesimize vermis..[/COLOR] [COLOR=#000000]ve bu ruyayi yorumlatmis.. ve beni aradi dediki:[/COLOR] [COLOR=#000000]Ablam..Ben oraya gelmeye karar verdim..ins.Hayirli olur..[/COLOR] [COLOR=#000000]Demekki benim hizmet ve Teblig mekanim orasi.. kolay olmiyacak..ama ins.. HAYIRLI olacaktir diye..[/COLOR] [COLOR=#000000]cook sevindim..[/COLOR] [COLOR=#000000]cunku buraya da Onun Senin gibi Imani kuvvetli teblig yapacak.. genc kardeslerimiz lazim..[/COLOR] [COLOR=#000000]Ben yoruldum.. yaslandim istanbulla yerlesip hayatimin sonbaharini ezan sesleri altinda gecirmek istiyorum.. [/COLOR] [COLOR=#000000]Hicret cihad meydanini Yeni Nesille Yeni Gonul erlerine birakir iken icim Rahat hamd olsun..[/COLOR] [COLOR=#000000]Selametle..Kardesim.. Allah Yar ve yardimcimiz olsun..[/COLOR] [/COLOR][/FONT]<!-- /haber --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ibadet Ehli olmiyanlardan Uzak mi durmaliyiz?
Alt