Hocayı nasıl bilirdiniz (Cübbeli Ahmet Hoca )

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
w1OmJB.jpg

Cübbeli hocayı güldüren ve düşündüren bir insan olarak bilirim...

selahattin

Kurallara Uymadı
Üyemiz
herşeyden önce sevimli sempatik birisi.bana sevimli gelen bir insan.bazı güzel tespitlerinide yakaladım sohbetlerinde.

ozkn

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ayaklı kütüphane/kaynak diyebiliriz. Ehli Sünnetin günümüzdeki sarsılmaz kalesidir MaşaAllah. İlim üstüne ilim konuşur,canlı yayınlara çıktığında halktan gelen sorulara anında kaynağıyla arapçasıyla cevap verebilen bir hocadır. Allah böylelerini başımızdan eksik etmesin.

Diğer hocalar dini; kader yok, Allah gaybı bilmez, şu şirk, şu kafir diye acayip hale soktular. hocanın leyleği kuşa çevirdiği gibi: Almış gagasını kemiş, kanadını kısalmış; hah şimdi kuşa benzedin demiş....

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
cübbeli ahmet hoca sevenler gelsin...

Selamün aleyküm kolay gelsin arkadaşlar ben cübbeli Ahmet hocayı seviyorum...Dinleyip izledikçe bana dinimi daha bir sevdirmeye başladı daha bir fazla ibadet yapma isteği geldi içimden Allah ondan razı olsun ki bizlere faydalı bilgiler anlatıyor sitelerden takip edebiliyoruz...Hele salavat-ı Kübra salavatını bir de ondan dinleseniz ne kadar güzel okuyor mübarek Allah mekanını cennet etsin inşallah ben seviyorum kim ne derse desin...adam gülerken öğretiyor...:)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Cübbeli Hocayı bende severek can kulağıyla dinliyorum,ehli sünnet olması benim için onu dinlemem de ilk sebep,ciddi konuları bile insanların akıllarınca hafife aldıkları konuları o da o şahısları latife konusu yaparak uyarıyor ve diğer dinleyenlere örnek gösteriyor;''Siz de akıllı olun böyle yapmayın'' düsturu ile Hakkı hakikati anlatması, anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az dedirttiriyor.

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, hep bir bahane dimi camiye gitmemek için namaz kılmamak için malesef ki insanoğlu başına gelmeden anlamıyor kafasına dank etmiyor. Rabbim namaz kılanlardan eylesin bizi, selametle kalın.

hiclik

Kurallara Uymadı
Üyemiz
mahmud efendi cemaatinden
ehli sünnet itikatında esprileri de hoş sohbeti de :)

tozduman

Moderatör
Moderatör
Allah razı olsun tesadufen ızledım vıdeo yu çok güldüm..
LPG :)

Üst Alt