Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Psikoloji
Hipersomnia - Aşırı Uyku Uyuma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48545" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Dünyada pek çok köprü vardır, kimi köpruler var, boğazlar üzerine kurulmuştur, kimi köprüler ve ırmaklar üzerine kimi köprüler var iki dağ arasına kurulmuştur, kimi köprüler de insanlar arasına kurulmuştur, bunlara Gönül köprüleri denir..</span></p><p><span style="color: black">Gurbette o kadar yanliz ve sevdiklerimden uzagim ki mecburen Gönül köprüleri kurmayi ogrendim..</span></p><p><span style="color: black">elimi uzatsam,dokunamadim! seslensem,duyamadilar sessiz cigliklarimi ..ayaklarim ile gidemedigim her yere Gönlüm ile ulasmayi ogrenmek zorundaydim..</span></p><p><span style="color: black">caresizlik!Yanlizlik,insana neler ogretmezmis ki? </span></p><p><span style="color: black">Rabbim kullundan bir nimetini aldiginda kullu sabr edip sukrederse muhakak ki Rabbim daha guzeli ile telafi edermis..</span></p><p><span style="color: black">iste boyle kardesim..Ben de Yunus misali Sevgi saygı, hoşgörü, insanlik gönül köprülerini insaa etmesi icin</span></p><p><span style="color: black">Gönüllerimizde dostların gelip geçmesi, hatta tüm insanlığın geçmesi için köprüler kurmasi icin Rabbime cook dua ettim..</span></p><p><span style="color: black">Öyle bir köprü olsun ki bu, herkes geçsin, Deli Dumrul gibi.. </span></p><p><span style="color: black">Size bir SIR vereyim mi evet meslegim insanlari kapsiyor ama Gönül köprülerini kurmayi ogrendikten sonra sanki okyonuslar otesinde de olsa</span><span style="color: black"> Gönülden Gönülle iletisim kurmayi, onlari anlamayi, okumayi ogrendim..</span></p><p><span style="color: black">ozelikle uyeler Ruyalarini yorum icin yazdiklarinda ic dunyalarindaki firtina ve Kasirgalardan manevi dunyalarini okuyor ve onlar icin dualar ediyordum...</span></p><p><span style="color: black">Hayat bazen biraz agir ve imtihan icinde imtihan,ile imtihan edilebiliyoruz..gecmiste tecrubesi olmiyanlar bu imtihani ozellikle genc kardeslerimiz kaybedebiliyor...</span></p><p><span style="color: black">iste Siz de bu Dualarimin kapsaminda olan bir Gonul Dostumsunuz...</span></p><p><span style="color: black">insanin kendini bir sure icin de olsa kaybetmesi cok zordur.. Sizi anliyabiliyorum.. cunku gecmiste yasadigim bir trauma da </span></p><p><span style="color: black">Ben de kendimi uzun bir sure kaybetmis ve bulamamistim.. sanki her sey onemini, manasini,gayesini yitirmis..Hersey bir anda anlamsizlasmisti...</span></p><p><span style="color: black">Yaşam ve ölüm farksizdi..</span></p><p><span style="color: black">belki de o yuzden bugun yaptigim meslegi secmis ve icimden icime giden bir Yol aramistim sanki..</span></p><p><span style="color: black">Ve hamd olsun O zor gunlerimde bir gercegi idrak ettim ve bugun burdayim...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48545, member: 1049"] [COLOR=black]Dünyada pek çok köprü vardır, kimi köpruler var, boğazlar üzerine kurulmuştur, kimi köprüler ve ırmaklar üzerine kimi köprüler var iki dağ arasına kurulmuştur, kimi köprüler de insanlar arasına kurulmuştur, bunlara Gönül köprüleri denir..[/COLOR] [COLOR=black]Gurbette o kadar yanliz ve sevdiklerimden uzagim ki mecburen Gönül köprüleri kurmayi ogrendim..[/COLOR] [COLOR=black]elimi uzatsam,dokunamadim! seslensem,duyamadilar sessiz cigliklarimi ..ayaklarim ile gidemedigim her yere Gönlüm ile ulasmayi ogrenmek zorundaydim..[/COLOR] [COLOR=black]caresizlik!Yanlizlik,insana neler ogretmezmis ki? [/COLOR] [COLOR=black]Rabbim kullundan bir nimetini aldiginda kullu sabr edip sukrederse muhakak ki Rabbim daha guzeli ile telafi edermis..[/COLOR] [COLOR=black]iste boyle kardesim..Ben de Yunus misali Sevgi saygı, hoşgörü, insanlik gönül köprülerini insaa etmesi icin[/COLOR] [COLOR=black]Gönüllerimizde dostların gelip geçmesi, hatta tüm insanlığın geçmesi için köprüler kurmasi icin Rabbime cook dua ettim..[/COLOR] [COLOR=black]Öyle bir köprü olsun ki bu, herkes geçsin, Deli Dumrul gibi.. [/COLOR] [COLOR=black]Size bir SIR vereyim mi evet meslegim insanlari kapsiyor ama Gönül köprülerini kurmayi ogrendikten sonra sanki okyonuslar otesinde de olsa[/COLOR][COLOR=black] Gönülden Gönülle iletisim kurmayi, onlari anlamayi, okumayi ogrendim..[/COLOR] [COLOR=black]ozelikle uyeler Ruyalarini yorum icin yazdiklarinda ic dunyalarindaki firtina ve Kasirgalardan manevi dunyalarini okuyor ve onlar icin dualar ediyordum...[/COLOR] [COLOR=black]Hayat bazen biraz agir ve imtihan icinde imtihan,ile imtihan edilebiliyoruz..gecmiste tecrubesi olmiyanlar bu imtihani ozellikle genc kardeslerimiz kaybedebiliyor...[/COLOR] [COLOR=black]iste Siz de bu Dualarimin kapsaminda olan bir Gonul Dostumsunuz...[/COLOR] [COLOR=black]insanin kendini bir sure icin de olsa kaybetmesi cok zordur.. Sizi anliyabiliyorum.. cunku gecmiste yasadigim bir trauma da [/COLOR] [COLOR=black]Ben de kendimi uzun bir sure kaybetmis ve bulamamistim.. sanki her sey onemini, manasini,gayesini yitirmis..Hersey bir anda anlamsizlasmisti...[/COLOR] [COLOR=black]Yaşam ve ölüm farksizdi..[/COLOR] [COLOR=black]belki de o yuzden bugun yaptigim meslegi secmis ve icimden icime giden bir Yol aramistim sanki..[/COLOR] [COLOR=black]Ve hamd olsun O zor gunlerimde bir gercegi idrak ettim ve bugun burdayim...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Psikoloji
Hipersomnia - Aşırı Uyku Uyuma
Alt