Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Psikoloji
Hipersomnia - Aşırı Uyku Uyuma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48538" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah RAZI olsun kardesim..Kendim de bir yetim oldugum icin olsa gerek Rabbim boyle guzel bir lutfu nasip etti..cunku Yetimin halinden anca Yetim olanllar anlar!</span></p><p><span style="color: black">Aslinda kim kime sahip ciktigi mechuldur! Yetimlerim beni bazen kendi nefsimden koruduklarini soylersem inanirmisiniz? Bazen oyle daraliyorum ki Bu Gurbet Diyarinda ama Onlari mutlu gorunce burada oldugum icin Rabbime cokca sukr ediyorum O an...</span></p><p><span style="color: black">Yunus Emrenin siirlerini sevdiginize gore Siz ozunuzde cook hassas, ince duyarli, sefkatli bir insansiniz! demek ki yanilmamisim.. Sizin ilk yazdiginiz yorumu okudugumda Af edersiniz.. soyle dusunmustum.. Kendi kendini ariyan guzel bir insan Ruya aleminde kaybolmus kendini ariyor! Yarrabi Bu insanin kendisini bulmasina Yardim et diye dua etmistim..</span></p><p><span style="color: black">ne guzel resim ciziyorsunuz ben ise masa bile cizemem..Rabbim herkesi ozel, guzel bir huner ile yaratmis...</span></p><p><span style="color: black">yeterki o huneri ve hunerin sahibini bilelim..</span></p><p><span style="color: black">ins. bu sinavida gececeginize yurekten inaniyor ve dua ediyorum..</span></p><p><span style="color: black"> Ben Dua kitaplarindan baskalarinin yazdigi dualari okumuyorum..onlar bana ait degil ki.. Ben yuregimden geldigi gibi samimiyet ile Rabbime seslenmeyi seviyorum.. Selamet ile Hayra kalin...</span></p><p></p><p>[YOUTUBE]mdEf8nLoAI8[/YOUTUBE]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48538, member: 1049"] [COLOR=black]Allah RAZI olsun kardesim..Kendim de bir yetim oldugum icin olsa gerek Rabbim boyle guzel bir lutfu nasip etti..cunku Yetimin halinden anca Yetim olanllar anlar![/COLOR] [COLOR=black]Aslinda kim kime sahip ciktigi mechuldur! Yetimlerim beni bazen kendi nefsimden koruduklarini soylersem inanirmisiniz? Bazen oyle daraliyorum ki Bu Gurbet Diyarinda ama Onlari mutlu gorunce burada oldugum icin Rabbime cokca sukr ediyorum O an...[/COLOR] [COLOR=black]Yunus Emrenin siirlerini sevdiginize gore Siz ozunuzde cook hassas, ince duyarli, sefkatli bir insansiniz! demek ki yanilmamisim.. Sizin ilk yazdiginiz yorumu okudugumda Af edersiniz.. soyle dusunmustum.. Kendi kendini ariyan guzel bir insan Ruya aleminde kaybolmus kendini ariyor! Yarrabi Bu insanin kendisini bulmasina Yardim et diye dua etmistim..[/COLOR] [COLOR=black]ne guzel resim ciziyorsunuz ben ise masa bile cizemem..Rabbim herkesi ozel, guzel bir huner ile yaratmis...[/COLOR] [COLOR=black]yeterki o huneri ve hunerin sahibini bilelim..[/COLOR] [COLOR=black]ins. bu sinavida gececeginize yurekten inaniyor ve dua ediyorum..[/COLOR] [COLOR=black] Ben Dua kitaplarindan baskalarinin yazdigi dualari okumuyorum..onlar bana ait degil ki.. Ben yuregimden geldigi gibi samimiyet ile Rabbime seslenmeyi seviyorum.. Selamet ile Hayra kalin...[/COLOR] [YOUTUBE]mdEf8nLoAI8[/YOUTUBE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Sağlıklı yaşam
Psikoloji
Hipersomnia - Aşırı Uyku Uyuma
Alt