Herkes okuduğunu yazıyor Ben ise yaşadıklarımı yazıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ibretlik-sozler-315x202.jpg

Herkes okuduğunu,yazıyor,Ben ise içimde kopan fırtınada yaşadıklarımın herkese ibret olması için yazıyorum...Ya ibret alırsınız ya da ya da ibretlik olursunuz. Tercih sizin! Buyrun..
La havle vela kuvvete illa billâh..Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah'ın yardımıyla elde edilir.

Hayır ve Şer Ancak ALLAH'TANDIR! Her Şerrin İçinde Sizin için Gizlenmiş Mutlak bir hayır vardır!bunu şu An anlayamazsınız !!
Allah yar ve yardımcınız olsunLâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. (Üzülme Allah sabredenlerle beraberdir)
Yarabbim Sen sinelerin özünü bilensin. Ben nefsimin ,Aklım ,kalbimin şerrinden ve ruhumla sana sığınırım

"Allah’a dayanıp işe giriş ve acze düşme! İş neticelenince, “Keşke şöyle yapsaydım” deme, “Allahü teâlâ böyle takdir etmiş” de, keşke demek, şeytanın işine yol açar." Hadisi şerif.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
:) ne keşke ne pişmanlık sadece şükür hemde sonsuz şükür sonuç ne kadar olumsuzda olsa onunla gelen hikmet paha biçilmez:) senin yaşadıkların ne çok melhem oldu yüreğimin ağrılarına sen kutsal topraklarda iken gönül dostum iyi ki yazıyorsun kalemin hiç kurumasın. Allah cc eksiğimizi zayıf noktalarımızı biliyor ve ordan mutlaka bize yol açıyor kah bir sözde, kah bir halde sana da bana da tüm kullarına güzel insan gönül dostum ,düştüğünde nerden kapı açıldı? ''bir düşününce buluyor insan, Rabbim benimle görüyor insan''.....Elhamdülillah

Üst Alt