Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Helal Lokmanın Önemi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hümeyra" data-source="post: 89797" data-attributes="member: 6397"><p>agla..:,agla..:,agla..:,</p><p>“Allâh’ım! Bana helâl rızık nasîb ederek haramlardan koru! Lûtfunla beni Sen’den başkasına muhtaç etme!” (Tirmizî, Deavât, 111)</p><p></p><p>Bu konu canımı çok sıkan bir türlü kendimden nasıl uzaklaştıracağımı bulamadığım beni yeyip bitiren konu,neyin şüpheli olduğunu kestiremez hale geldim,artık yediklerimiz de ayırt edemediğimiz ,haramlar bizi yiyor belli ki....</p><p></p><p>Öyle zamanlarım geliyor karar alıyorum sadece emin olduğum yer bulup yiyecek içeçeğimi oradan az ve öz temin edeyim diye her seferinde bir şeyler ayağıma dolanıyor en çok ta nefsim...cddvb..</p><p>Hoş yemek içmek ile bitmiyor ki faize bulaşan haram kazanç,mahremin içinde çalışmak zorunda olmak buda haram,bitmiyor bir ucunu yakalıyorum diğer taraftan bozuluyor,nasıl hesap vereceğim derdindeyim; bilir diye dinine önem verene ,bilgisine güvendiğime soruyorum Allah tan korkar diye onların durumu verdikleri nasihat da apacık belli ''bu zaman da başka çare yok hepimiz bulaşıyoruz diyorlar ''</p><p>YOK MU GERÇEKTEN BİR YOLU Allah cc çözümsüz bırakmış olamaz böyle ÖNEMLİ bir konuyu ...</p><p>Ben harama bulaşmak yerine Somuncu babanın çilehane hücresi gibi bir yerde tek lokma tek hırka ama Rabbimin rızası ile kalmaya razıyım,o olmayınca neyleleyim haramdan gelen dünya nimetiniUzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hümeyra, post: 89797, member: 6397"] agla..:,agla..:,agla..:, “Allâh’ım! Bana helâl rızık nasîb ederek haramlardan koru! Lûtfunla beni Sen’den başkasına muhtaç etme!” (Tirmizî, Deavât, 111) Bu konu canımı çok sıkan bir türlü kendimden nasıl uzaklaştıracağımı bulamadığım beni yeyip bitiren konu,neyin şüpheli olduğunu kestiremez hale geldim,artık yediklerimiz de ayırt edemediğimiz ,haramlar bizi yiyor belli ki.... Öyle zamanlarım geliyor karar alıyorum sadece emin olduğum yer bulup yiyecek içeçeğimi oradan az ve öz temin edeyim diye her seferinde bir şeyler ayağıma dolanıyor en çok ta nefsim...cddvb.. Hoş yemek içmek ile bitmiyor ki faize bulaşan haram kazanç,mahremin içinde çalışmak zorunda olmak buda haram,bitmiyor bir ucunu yakalıyorum diğer taraftan bozuluyor,nasıl hesap vereceğim derdindeyim; bilir diye dinine önem verene ,bilgisine güvendiğime soruyorum Allah tan korkar diye onların durumu verdikleri nasihat da apacık belli ''bu zaman da başka çare yok hepimiz bulaşıyoruz diyorlar '' YOK MU GERÇEKTEN BİR YOLU Allah cc çözümsüz bırakmış olamaz böyle ÖNEMLİ bir konuyu ... Ben harama bulaşmak yerine Somuncu babanın çilehane hücresi gibi bir yerde tek lokma tek hırka ama Rabbimin rızası ile kalmaya razıyım,o olmayınca neyleleyim haramdan gelen dünya nimetiniUzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Edebi, fikri, duygusal yazılarımız
Helal Lokmanın Önemi
Alt