Hayat kizmak icin cok kissa

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
butterfly%252Cflower%252Cnatures%252Cphotography%252Cwater%252Cis%252Clife%252Cnature-a07f835ef4d4139b578070a9034cb409_h.jpg

Bugün...Evet, evet. Bugün, kızgın olduğun kim varsa karşısına geç...
Onun suratına dikkatle bak.
Ta, gözlerinin içine...
Minicik pırıltılar yakalamaya, ifadeleri çözmeye çalış gözbebeklerinde SON DEFA!!!
Ve onun gözlerinden ayırmadan gözlerini, şu sözü hatırla: O, çok kısa bir zaman sonra öLECEK!!!
Senin için çok kısa zaman ne demektir?
üç gün...?!!!!
üç gün sonra öleceğini biliyorsunuz artık onun; ama o bilmiyor...
Davranışın değişir mi ona karşı?
üç gün sonra ölecek bir yakınınız sizi kızdırabilir mi???
Veya ona kızdığın hadise gerçekten kızmaya değer mi?
üç gün çok mu kısa..? Onun gönlünü bile almaya yetmez mi?
O zaman otuz gün sonra onun bir daha gönlünü alamayacağın uzaklığa
taşınacağını düşün...
Kabri başında oturup ağlamak mı, yoksa dizi dibinde oturup konuşmak mı
daha kolay daha az can acıtıcı....
Bırakalım hadi üç günü, otuz günü...
O insanın üç yüz, hadi üç bin gün sonra ölecegini hesap edin...
çok mu uzun...!
Bitmeyecek kadar mı?
Bugün.... Evet bugün bir görünmez gözlük tak gözüne ve çevrene onunla bak
Ailendeki insanlara bu gözlükle bak...
Okuldaki veya iş yerindeki arkadaşlarına bu gözlükle bak...
Ve hatta bu yazıyı, o gözlükle oku; ''YARIN YOK''
Bugün herkese, heryere ve herşeye dikkatle bak...
HAYAT; KIZMAK içiN çOK KISA...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
resim133mm7rl5.jpg

Mekanın cennet olsun ...sevginizi söyleyin zaman kaybetmeyin
MEKANIN CENNET OLSUN i. AGBIM ..SENI COK SEVIYOR VE OZLUYORUM. HER GECE YASIN I SERIF OKUYARAK SENIN ICIN DUALAR EDIYORUM.
BEN VE OZURLU KIZIM CIN SOYLEDIGIN SOZLERIDE AF EDIYORUM HAKKIMIZI HELAL EDIYORUZ..

RABBIM SANA RAHMET VE MERHAMETI ILE SENI BAGISLASIN...
AF ET ONU ALLAHIM ONUN HIC COCUGU YOKTU EVLAD SEVGISINI SEVMENIN SIRRINA HIC NAIL OLAMADI..
KAINATTIN,INSANLIGIN SEVGI UZERINE KURULU OLDUGUN BIR TURLU ANLIYAMAMISTI...
AGBI BENI EN COOK ACITAN SENIN ILE DARGIN AYRILMAMIZ OLDU...
ACABA BANA KIRGIN KI HAKKA KAVUSTUN?
INSAN SEVDIKLERINE HER ZAMAN GERCEK DUYGU VE HISLERINI SOYLEMELI...
BELKI BIR DAHA FIRSATTI OLMIYABILIRR..
ALLAHIM..
ONU COOK SEVIYORDUM VE SEVIYORUM.. AMA COOK DA KIRGINDIM.. SIMDI GERIYE BAKTIGIMDA HIC BIR SEYIN ONEMI DE YOKMUS..
O FIKRINI ACIKLADI BEN ISE SEVGIMI ANLATAMADIM.. ONLARI KAYBETMEDEN ÖNCE DE SEVİN....
<!-- google_ad_section_end -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC397.jpg

Biliyormusun...bazen susar insanın dili konuşamaz bişeyler ifade etmek zorlaşır sadece gözlerinden damlayan birkaç damla yaş bu bile neler anlatır..
ama gel görki bu günlerde o yaşlar bile teselli olamıyor..
iste 3 yil once oyle bir gundu bugun..
Bugün Yıldönümü Ölümünün...
Canim..agbim..bugun Senin ile ben de bir kez daha Ölüyorum..biliyormusun?
en cok neye mi yanayim?Seni KIRGIN olarak kaybettigime mi?Yoksa 52 yillik hayatini beyhude gecirdigine mi?
Veya hic bir zaman HAK ve Hakikatin tadina varamadagina mi?
Soyle canim..agbim..Soyle..Onca insanin kalbini KIRARAK KUl HAKKI ile Rabbinin huzuruna vardigina mi?
Yoksa engelli KIZIMI hor bakip hakir gorup..Cennet ehline eziyet etmene be Agbi?
oysa O HAKKA kavustugunda sorgusuz sualsiz..Cennet baglarina kusursuz insan i Kamil gibi giderken....
Ya bizler be Agbi??Onca sual, sorgu,Hak, HUKUK buyuk imtihani gecebilecekmiyiz??
Korkuyorum.. Senin gibi kabre girip sual melekleri ile yuzlesmeye...
Soyle be Agbi,..degermi idi?degdi mi?hayati yasayacam.. diye kendimizi ziyan etmeye..?
hep rahatlik istedik...basibosluk, sicak bir mekan..
bunlari kedilerde seviyor.. yoksa bizler hayvan.. turundenmiyiz?
keske bir tas parcasi bir kedi olabilseydim.. diyecegiz..
ama degiliz..biz insaniz..nimeti ile kulfeti ve sorumluluklari geldigini bu zeki, kulturlu kisiler olarak bilmezmiyiz?
soyle agbicigim O cok sevdigin bakimina saatlerce emek sarf ettigin bedenin nerde simdi?
bedenimiz.. topraga karisti.. ruhumuz Rahmana..
mal, mulk bizlere KIZAN varislere..bize geri ne kaldi?
geldigimiz gibi donmedik mi Allah`a sadece tek fark.. ins..geldigimiz gibi temiz, hatasiz, gunahsiz, kul hakkindan arinarak gitmis olalim.. veya gunahlarimizdan tovbe,istigfar ile aerinmis olarak..
Hakka kavusalim..yoksa ne vay ki.. halimize...muhakak ki husrana ugruyanlardaniz.....
Son hafta ne oldugunu..vicdan aynamdan,simdi tek tek ..anlatacagim..
Senin O sahte dostlarin tarafindan hani rah. annemi onlarin yaninda kucumsedigin oysa anan senin gercek Sadik sevenindi...iste o yalanci, menfaatci, gayri muslim dostlarin..
Ayidan post Gavur dan Dost olmaz ..bizim bizden başka dostumuz yok..derdi o garip cahil anacigim..ne guzel de soylemisti..
seni oyun ile haps ettiklerinde..kefaleti odemek istemeyisimin sebebi sadece Rahmani bulursun diye..
O kibir, gururunu yenersin diye Rabbimin Rahmet kapisina gidersin diye..Seni Rabbim ve kendin ile yanliz birakmayi aczini anlayip..Secdeye dusersin diye..
Seni Rahman`a teslim etmistim..
Oyle de oldu..Hamd olsun.. Rabbime..Hakka kavusmadan..HAKKIN tadina varmistin..Elhamdullilah...
ardindan cok gecmeden de icerde HAKKA kavusmustun..
Agbi seni cok sevdigim icin sadece dunyani degil ahirettini de kurtarabilmen icin cok gozyaslarim ile dualar etmistim..
sonra vefat haberin geldiginde Kemere ilk vardigimda selaan..veriliyor.. yuregimde ise..depremler oluyordu.. kostum.. sarilmak, opmek, helalik icin geldigim.. yerden nasilda tekme tokad kovulmus..
kendimi Akdeniz sahillerinde yapayanliz cigliklarla Rabbime seslenmistim..
onlarda Hakli..gorunurde ben sucluydum..ya gorunmeyen Hakkin katindaki..niyet ve amelim..icimdeki yangini Onlar nasil gorebilirdi ki?
Yok Agbine sana nede onlara ne KIZGIN nede KIRGIN degilim..cahiler.. bilmiyorlar.. bilseler.. onlari ne kadar cok sevdigimi ve Cennete bile sevdiklerim olmadan yanliz gitmek istemedigimi bilirlerdi..
Allahim..gunahlarini, bagisla..merhamet,magfiret et..MEKANINI CENNET EYLE..O cok iyi bir insandi.. sadece cok cahil ve hic bir zaman gercek SEVGIYI yasamadi..
ben ve KIZIM hakkimizi helal ettik.. biz ondan RAZIYIZ..Sen de RAZI ol..RABBIM...
kapima gelen her yetimi Sirf sen seviyorsun diye..hurmet, ve ikramda kusur etmem..Rabbim..O da benim Sevdigimdi..Ona da Sen Rahmetin ile..Muammele et..Lutfen ALLAHIM...

Muhacirin Vicdan aynasindan..Goruntuler..

https://www.youtube.com/watch?v=JscmYm5is0U&feature=player_embedded<!-- google_ad_section_end --><!-- haber bitiş -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Eyy güzellerin Yusuf’u..
Kuyusuna el uzatıp da çıkaramadığım, kana kana içmelere doyamadığım ab-ı hayatım...
kapanamayan yaralarım feryadımın bir damla göz yaşına bürünüp gözümden damladığı Kelamlarim...Uzgunnn

Üst Alt