Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Hatıralar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 28223" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Eyyy Ask Ehlim..birazdan Sana bir itiraf yazacagim.. Muhabettinden ızdırap duyuyorum..</span></p><p><span style="color: black">neden mi? Çünkü çirkin huylarımı güzel gösterip beni olmak istedigim ama olamadigim yonlerimi vurguluyorsun...</span></p><p><span style="color: black">Kusurumu hüner ve olgunluk sayip dikenimi gül ve yasemin yapiyorsun..</span></p><p><span style="color: black">aslinda bu muhacir Senden cook sey ogrendi ve hatirladi.. . İşlerin hakîkatine vâkıf olma ilmi..</span></p><p><span style="color: black">firâset akılda değil gönülde oldugunu... </span></p><p><span style="color: black">Ask ehli olmak istiyorsan, gönlü de katmalısın ameline...</span></p><p><span style="color: black">Amel meyvelerin tatsız, kokusuz kalır, eğer gönlünle, eğer gözyaşınla olgunlaştırmazsan...</span></p><p><span style="color: black">Ve arada risk almalısın; aklına meydan okumalısın ki, haddini bilsin. </span></p><p><span style="color: black">Unutma!.. "Gönül, yani aşk, Nemrud'un ateşine atladı, ateş gülistân oldu. ..</span></p><p><span style="color: black">Akıl, hâlâ çatı kenarından aşkı izliyor.</span></p><p><span style="color: black">Aşk ateşi karşısında, odun ateşi utanır yanmaya!..</span></p><p><span style="color: black">Alev alev yanan korlar, Emir Külâl Hazretlerinin aşk elinde yâkut oldu…" </span></p><p><span style="color: black">iste bunlari hep Sende gordum ve Yasadim..</span></p><p><span style="color: black">Rabbim Seni iki Cihanda aziz eylesin.. En Sevdigine komsu eylesin.. daha Sana ne diyeyim.. Eyy Can SIZIM...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 28223, member: 1049"] [COLOR=black]Eyyy Ask Ehlim..birazdan Sana bir itiraf yazacagim.. Muhabettinden ızdırap duyuyorum.. neden mi? Çünkü çirkin huylarımı güzel gösterip beni olmak istedigim ama olamadigim yonlerimi vurguluyorsun... Kusurumu hüner ve olgunluk sayip dikenimi gül ve yasemin yapiyorsun.. aslinda bu muhacir Senden cook sey ogrendi ve hatirladi.. . İşlerin hakîkatine vâkıf olma ilmi.. firâset akılda değil gönülde oldugunu... Ask ehli olmak istiyorsan, gönlü de katmalısın ameline... Amel meyvelerin tatsız, kokusuz kalır, eğer gönlünle, eğer gözyaşınla olgunlaştırmazsan... Ve arada risk almalısın; aklına meydan okumalısın ki, haddini bilsin. Unutma!.. "Gönül, yani aşk, Nemrud'un ateşine atladı, ateş gülistân oldu. .. Akıl, hâlâ çatı kenarından aşkı izliyor. Aşk ateşi karşısında, odun ateşi utanır yanmaya!.. Alev alev yanan korlar, Emir Külâl Hazretlerinin aşk elinde yâkut oldu…" iste bunlari hep Sende gordum ve Yasadim.. Rabbim Seni iki Cihanda aziz eylesin.. En Sevdigine komsu eylesin.. daha Sana ne diyeyim.. Eyy Can SIZIM...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Hatıralar...
Alt