dfgtndfgtn allah iyiliğini versin gönül sızımdfgtnYoo bulamadim..Biraz boyu mu uzun ki?:tüüh:,
Ben hayatımda görmedim dersem yalan olur, çocukluğumda istanbul gülhane parkında böyle bişey görmüştüm ama, üstünde resmi kıyafetlerimi, yoksa picamalarımı vardı onu hatırlayamıyorumxxzzl..
Ben hayatımda görmedim dersem yalan olur, çocukluğumda istanbul gülhane parkında böyle bişey görmüştüm ama, üstünde resmi kıyafetlerimi, yoksa picamalarımı vardı onu hatırlayamıyorumxxzzl..
işte dedimya ozamanlar çocuktum 45 yıl önce felan yani ozamanlar böyle zırt bırt saatlerlede oynama yoktu ama vakit nevakit,di bilmiremxxzzl..dfgtn mesai saatlerinde gördüysen resmi kıyafetidir, akşam gördüysen pijamadır
ah gönül sızım onu çözmek kolay,da jeton paslanmış artık paslanmış zangadak düşmeyiiiYahu bunu cozmek kolay da...
gulhane parkina gunduz gitti idiyseniz resmi kiyafeti gece gitti idiyseniz uzerinde muhakkak ki pijamalari vardi degil mi?
xxzzl..xxzzl..
ama ne zaman gittiginizi hatirlamazsaniz O zaman sizi ilgili
unutma..unutkanlik tedavi bolumune alalim lutfen...![]()
estafullah efendim tahminler yürüterek birşeyler bulmaya çalışıyor(uz)sunuz bunun cahıllıkla neilgisi olur beyawdfgtnHay Allah kucuk seyler sizi elle verir derlerdi de inanmiyordum..
simdi burada yazdiklarimdan benim Saci uzun akli kisa olanlardan oldugumu her kes anlamistir...cddvb..
Bu ne cahil bir insan diye dediklerini duyar gibi oldum...agla..:,