Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
hastaligi dua ile yok etme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elifgibi" data-source="post: 8070" data-attributes="member: 149"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">***********</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: Black"><span style="color: #c00000">AGRISI OLAN BU DUAYI KENDI KENDINE OKUMALIDIR OKUNUSU: </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkGreen"><span style="color: #c00000">" Eûzü bi'izzetillâhi ve kudretihi min serrimâ ecidü ve ühâziru ." </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">MA'NASI: "Allâh'in ismiyle. Hissettigim (duydugum) ve korktugum bu hastaligin (agri ve sancilarin) serrinden (zarar ve tehlikesinden) Allâh'in izzet ve kudretine siginirim." </span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">*************</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000">Sabır kahramanı HZ.EYYUB (AS) PEYGAMBERİMİZ : Vücu dunda çıbanlar çıkmış yaraya dönüşmüş,bu yaralar tedavi edikmeyince kurtlanmışyaralar o kadar artmışki ağzı ve dili de yara olmuş.o halde iken şöyle dua etmiş:</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000"><span style="color: Black">"RABBİ İNNİ, MESSENİYEDDURRU VE ENTE ERHAMURRAHİMİN"</span> yani </span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: SeaGreen"><span style="color: #c00000">YA RABBİ HASTALIK İBADETLERİME MANİ OLMAYA BAŞLADI. YARALARIMDAN DOLAYI SENİ ZİKREDEMİYOR .SANA İBADET EDEMİYORUM SEN İSE MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİSİN."</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: SeaGreen"><span style="color: #c00000">***********</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: #c00000"><span style="color: SeaGreen">İzhebi'l-bâs Rabbe'n-nâs eşfi ente'ş-Şâfi, Lâ şifâe illâ şifâuke, şifâen lâ yuğâdiru sakamen.</span><span style="color: DarkOrchid">(Ey insanların Rabbi, acıyı gider, şifa ver, sen Şafisin. Senin şifandan başka bir şifa yoktur, hiçbir hastalığı terketmeyen bir şifa istiyorum."</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="color: DarkOrchid"><span style="color: #c00000">selam ve dua ile... </span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elifgibi, post: 8070, member: 149"] [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=#c00000]Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:[/COLOR] [COLOR=#c00000]Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:[/COLOR] [COLOR=#c00000]* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike[/COLOR] [COLOR=#c00000]‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’[/COLOR] [COLOR=#c00000]***********[/COLOR] [COLOR=Black][COLOR=#c00000]AGRISI OLAN BU DUAYI KENDI KENDINE OKUMALIDIR OKUNUSU: [/COLOR][/COLOR] [COLOR=DarkGreen][COLOR=#c00000]" Eûzü bi'izzetillâhi ve kudretihi min serrimâ ecidü ve ühâziru ." [/COLOR][/COLOR] [COLOR=#c00000]MA'NASI: "Allâh'in ismiyle. Hissettigim (duydugum) ve korktugum bu hastaligin (agri ve sancilarin) serrinden (zarar ve tehlikesinden) Allâh'in izzet ve kudretine siginirim." [/COLOR] [COLOR=#c00000]*************[/COLOR] [COLOR=#c00000]Sabır kahramanı HZ.EYYUB (AS) PEYGAMBERİMİZ : Vücu dunda çıbanlar çıkmış yaraya dönüşmüş,bu yaralar tedavi edikmeyince kurtlanmışyaralar o kadar artmışki ağzı ve dili de yara olmuş.o halde iken şöyle dua etmiş:[/COLOR] [COLOR=#c00000][COLOR=Black]"RABBİ İNNİ, MESSENİYEDDURRU VE ENTE ERHAMURRAHİMİN"[/COLOR] yani [/COLOR] [COLOR=SeaGreen][COLOR=#c00000]YA RABBİ HASTALIK İBADETLERİME MANİ OLMAYA BAŞLADI. YARALARIMDAN DOLAYI SENİ ZİKREDEMİYOR .SANA İBADET EDEMİYORUM SEN İSE MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİSİN."[/COLOR] [COLOR=#c00000]***********[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#c00000][COLOR=SeaGreen]İzhebi'l-bâs Rabbe'n-nâs eşfi ente'ş-Şâfi, Lâ şifâe illâ şifâuke, şifâen lâ yuğâdiru sakamen.[/COLOR][COLOR=DarkOrchid](Ey insanların Rabbi, acıyı gider, şifa ver, sen Şafisin. Senin şifandan başka bir şifa yoktur, hiçbir hastalığı terketmeyen bir şifa istiyorum."[/COLOR][/COLOR] [COLOR=DarkOrchid][COLOR=#c00000]selam ve dua ile... [/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
hastaligi dua ile yok etme
Alt