hangi Siteleri ziyaret ettigini soyle Senin kim oldugunu soyliyeyim?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hangi_programlama_dili.jpg

21.asrin insani...her seyi degistigi gibi dostluk..sevgi..muhabbet ve asklarida degisti sanki...

ŞU CEP TELEFONU VE BİLGİSAYARLAR ÇIKTI ÇIKALI HAYATIMIZ KÜÇÜCÜK EKRANA SIĞAR OLDU NEREDEYSE. HERŞEYİMİZİ CEBİMİZE KOYDUK AMA DUYGULARDAKİ SAMİMİYET, DÜŞÜNCELERDEKİ İÇTENLİK, İNSANLARA OLAN GÜVEN HATTA DÜRÜSTLÜK, CİDDİYET KAYBOLDU...
NE GARİP DİMİ? PERDE ARKASINDA KALAN SANAL ORTAMIN MALI OLDUK...
HAYALETLERE DÖNÜŞTÜK ADETA…
kirlar daglar..bayirlar..gelincikler masmavi gokyuzune hasret kaldik sanki...
heleki cocuklarimiz cocukluklarini yasiyamaz oldu sanki..
nerde o dagda bayirda kosma.. ip atlama celik comak oynama nerde kaldi?
keske diyorum hani keske teknoloji de Allahin insanlara sundugu guzel bir lutfu ve hediyesi.. buna karsi degilim.. ama ben diyorumki.. ilk basta durustluk.. guven.. denge.. olsa da teknolojiyi de en guzel ve faydali sekilde kullansak diyorum..

Internet ile sanallasan dünyamiz dostluklarimizda yansidi. Artik karsimizda bir beden bir söz yok...
Yazilar ve kelimelerle bas basayiz. Girdigimiz web siteleri bizim hayatimiza yön veriyor. Psikolojimizi etkiliyor. Ve en önemliside dostlarimizi belirliyor. Yeni kazandigimiz bir cok dostumuz arkadasimiz en cok ziyaret ettigimiz web sitelerden.

Simdi, sen. Evet sen! Ziyaret ettigin web siteleri ve oralardan kurdugun dostluklarin analizini hic yaptin mi?
BEN KIMIM?BURDA NE ARIYORUM?BURAYA NIYE GELDIM?
beni Allah a yaklastiracak..ilim..irfan dostluklar pesinde mi yoksa can SIKINTIMI gidermek hoc bes sohbet etmek icin mi geldim?
boos zaman yoktur bosa gecen zaman vardir...
vaktimin kacini burada geciriyor..ailemi.. cocuklarimi.. sevdiklerimi.. komsularima adil bir sekilde ilgi..sevgi alaka verebiliyormuyUm?
bu girdigim sitte bana ne kadar kazandiriyor nekadar da kaybediyorum..
bunun hic muhasebesini yapiyormuyuz acaba?
kaybediklerim kazandiklarimdan mi cook acaba? bir durup dusunelim derim...
ve vaktim varsa hangi tur sittelere girmekteyim..?
cunku ya dogru sitte vardir yada yanlis..hangisindeyiz acaba?

Meyhanenin kapisindan iceriye adim atan kisinin selam verecegi insan da ya barmendir ya da serhosun tekidir. Kumarhaneye giren insan kumarbazla muhatap olur...

Ve sen hangi web sitesine giriyorsun? Orada edindigin dostluklar seni nereye götürüyor? Hayatina neler katti yahut hayatindan neler cikardigini hiic dusundunuz mu?

cook cesitli sitteler vardir.... Sanal hayattaki en samimi arkadaslarini en cok ziyaret ettigin sitelerden kazanacaksin... Oradakilerle iletisim kurarak ulasacaksindir...

Eger ki cirkef ve süfli bir sitede iseniz sizin özelinize ekleyip sohbet edeceginiz insanlarda o seviyededir...
Halbuki senin hidayetin icin dogru yolda daim olabilmen icin süfli ve cirkef insanlar degil samimi ve sicak dostlara ihtiyacin var..
Yanlis sitelere asla girmiyeceksin ki, yanlis insanlarla muhatap olmayasin.

Sunu asla unutmayin ki camiye kumarbazida, serhosu da, esrarkeside gelip Allahdan yardim isteyebilir...

Ama camiden dönüp meyhaneye gelen tüm kitabi yutmus olsada iflah olmaz.. taa ki tekrar tevbe edip hakka hizmet etmeye baslayincaya kadar...
Islami icerikli sitelere her kesimden insan gelebilir. Dostluklarda bunlari unutmamak gerekir! Oraya yazacagin yazilarda bunu hesaptan cikarmaman gerekir...
İslami sitedeyim diye ziyaretcilerini dört dörtlük müslüman sanarak baliklama dalmaman gerekir. Ve bu site islami site diye tasarimcisi herseyi bilir sanma gafletinde bulunmamalisin. Belki o senden daha da günahkar!

Eger bir site tasarimcisi isen kafani ellerin arasina al ve ben ne yapiyorum, neler yaptim diye kendini sorguya cek! İnsanlara ne veriyorsun? Cehenneme birinci siniftan biletmi kesiyorsun?

Yoksa mutluluk ve saadetlerine vesile olacak Allah rizasi icin hazirladigin calismalarimi sunuyorsun?
Senin yüzünden günaha giren her kisinin isledigi günah kadar senin de sol defterine yazilacaktir.

Seni ihya edecek, dogruya ulastiracak güzel, samimi ve temiz sitelerde her gecen gün daha da cogaliyor.

YA HAYRA VESILE OL YADA BELKI SENDEN DAHA HAYIRLISI GELIR DIYE DUA EDEREK CEKIP GIT DER BU FAKIR....
\

Buğlem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun kardeşim çok duğru sözlerkgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
cumlemizden kardesim.. her yazdigimi ilk once kendim yasiyor..hissediyor sonrada nefsimden arinarak dogrulari yazmaya calisiyorum..
ve butun yazdiklarim ilk once kendi nefsime nasihattim dir..
cunku bu Alemde Ben den Nefsim-den daha cook nasihatta muhtac olanini gormedi bu fakir..
Yukum cook agir.. Nefsim ile surunerek.. yuvarlanip gidiyoruz iste.. Affet Beni Yuce Rabbim..
Gozum aglar gonlum aglar..Affet beni Yuce Rabbim..
Allah Allah...
Uzgunnn

Buğlem

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Alemde Ben den Nefsim-den daha cook nasihatta muhtac olanini gormedi bu fakir..
Yukum cook agir.. Nefsim ile surunerek.. yuvarlanip gidiyoruz iste.. Affet Beni Yuce Rabbim..
Gozum aglar gonlum aglar..Affet beni Yuce Rabbim..
Allah Allah...
Uzgunnn
UzgunnnUzgunnnUzgunnnUzgunnnUzgunnnUzgunnn

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Eger bir site tasarimcisi isen kafani ellerin arasina al ve ben ne yapiyorum, neler yaptim diye kendini sorguya cek! İnsanlara ne veriyorsun? Cehenneme birinci siniftan biletmi kesiyorsun?
Yoksa mutluluk ve saadetlerine vesile olacak Allah rizasi icin hazirladigin calismalarimi sunuyorsun?
Senin yüzünden günaha giren her kisinin isledigi günah kadar senin de sol defterine yazilacaktir.
Allah yazdıysa bozsungghhn..
:tamam:.Bizimde amacımız bu ama en doğrusunu Allah biliyor.msum..
Kimseyi kasten günaha sokmak gibi bir gayemiz yok ama allah ne derse o olur bunu biz bilemeyiz:bilmemm:.

Emeğine sağlık kardeşim SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ
benim hangi sitelerde olduğum sanırım burada ve birkaç islami sitede yönetici oluşumdan belli oluyor

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
icinde bulundugummuz arayisin hakikatlerini kendimce... muhacir bir dil ile anlatmaya calistim..
islami sitede aslinda hep birbirimizden daha guzele ,dogruya Dosta Dost ile gidebilme cabasi ve arayisi icindeyiz..
insanlik ve insanlar ben de dahil hepimiz bir arayis..bir buhran bir huzursuzluk..husran icindeyiz..
Din ile hiic alakasi olmiyan bir kardesimiz.. islami sitteye girdiginde sebebini sordugumda verdigi cevap uzre bu yaziyi yazmaya karar verdim..
verdigi cevap.. su idi "cook farkli sitelere.. girdim.. ciktim.. sadece islami sitelere girmemistim..
ve gordumki..o sitelerde hic bir sey yok.. hep sahte hep.. huzursuzluk icimde bir bosluk hissetim..'yani cook basit bir mekan icinde kendiminde ne kadar basit oldugumu anladim"diyordu..
islami siteye ise.. tesadufen gormus ve acaba burda ne var diye girmis ve huzur buldugunu soyluyordu.. bu gurbet ellerde aslini.. ozunu.. gercek kimligini ariyan genc kardesim...

Ve bu site islami site diye tasarimcisi herseyi bilir sanma gafletinde bulunmamalisin. Belki o senden daha da günahkar!
cunku O da bir nefis sahibi insan!dir..
mademki sanal.. internet.. teknoloji var neden biz imanli muslimaniz teblig yapariz diyen kesim..
SANAL MEKTEPLer acamiyoruz..
yuzbinlerce islami olmiyan sitte her kesime seslenir iken.. bizler de ayni imkanlara Sahip oldugumuza gore Cihad..dava sanalda da devam etmelidir diye dusunuyor bu cahil..
sanal mektepler acmaya..hizmette davaya sahip cikanklae uzerine ALLAHIN SELAMI.. RAHMETTI BEREKETI OLSUN diyorum
bana sorulsa her islami sitenin basliginin yanina koca harfler ile sunu yazardiim..
SANAL MEKTEP...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
i

Ve bu site islami site diye tasarimcisi herseyi bilir sanma gafletinde bulunmamalisin. Belki o senden daha da günahkar!
cunku O da bir nefis sahibi insan!dir..
mademki sanal.. internet.. teknoloji var neden biz imanli muslimaniz teblig yapariz diyen kesim..
SANAL MEKTEPLer acamiyoruz..
yuzbinlerce islami olmiyan sitte her kesime seslenir iken.. bizler de ayni imkanlara Sahip oldugumuza gore Cihad..dava sanalda da devam etmelidir diye dusunuyor bu cahil..
sanal mektepler acmaya..hizmette davaya sahip cikanklae uzerine ALLAHIN SELAMI.. RAHMETTI BEREKETI OLSUN diyorum
bana sorulsa her islami sitenin basliginin yanina koca harfler ile sunu yazardiim..
SANAL MEKTEP...

<!-- /haber -->
harikaaneden olmasın kardeşim, serdar kardeşim bu konuda bişeyler yapar sanırım ve öğretmenide siz olursunuz derim hii

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
harikaaneden olmasın kardeşim, serdar kardeşim bu konuda bişeyler yapar sanırım ve öğretmenide siz olursunuz derim hii

islamda Ben sen O yoktur Biz var-dir..Biz...
Benim.. senin degil bizim vardir..
Dava..hizmet.. teblig hepimize farz kosulmus.. her kes kendi capinda en iyi oldugu yonde egitimciligini yapsa zaten bir cook sorun ortadan kalkardi diye dusunuyorum..
islamda her kes ya egitimcidir yada egitim alan ogrencidir..
her kes evinin onune supurse zaten.. etraf tertemiz olurdu degilmi?
hmmnn

islami forum ve siteller aslinda birer Sanal mektep .muhabbet Gonul dost mekanlari konumunda olmalidir ki..
burada gecirdigimiz zaman ziyan olmasin her gun birbirimizden bir seyler ogrenip bilmeyenler bilenlerin ilminden istifade edebilsin..
hak şerlerı hayr eyler...zannetmeki geyr eyler ARİF ANI SETR EYLER
GORELİM MEVLA NE EYLERNEYLERSE GÜZEL EYLER
VE BILIRIZ Kİ NİYETI HAYR OLANIN AKİBETİDE HAYR OLUR.. NIYETIMIZDE TEMIZ..SAMIMI olalim ins..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bu konuda belki çok söylenecek söz var..nacizhane benim tavsiyem kardeşlerinde islami kimliğimizi klavyeden ibaret kılmayalım..
Rabbimiz bizi net başında görmüyormuş gibi rahat davranmayalım...
belki karşıdaki sizi göremiyor ama her anınızı her halinizi bilen Rabbiniz sizinle..
eğer kendimizi bu şuurla donatırsak şerler hayra dönüşür inşaALLAH...
Rabbim'ın ipine sımsıkı sarılalim!!.
O zaman nette hayran oldukları yada hayalini kurdukları herşeyi gerçek hayatlarında fazlasıyla ve hayırlısıyla bulacaklar inşaALLAH..
RABBİM AYAKLARIMIZI VE KALBİMİZİ DİNİN ÜZERE SABİT KIL..
azze ve celle forumu ihlaslı kullanan üyeler zümresine ilhak eylesin!amin..

SiLa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok güzel bir konuya değinmişsin Gönül sızım ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz... denir genelde ama malesef islami niçleri ve sayfaları da ark niyetle kullananlar var .RABBİM hidayet versin cümlesine...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
d54c9c5a5530133b24ed3000.jpg

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. ...
en çok ziyaret ettiğin on siteyi söyle, senin nasıl biri olduğunu karakterini sana anlatayim.
İyi arkadaş ,iyi ortam seçmek, insanı hayra ulaştıran her konuda önemli bir faktör olduğu gibi internet kullanımında da ön plana çıkmaktadır.
Bugün internet aracılığı ile gençler dünyanın her bir köşesindeki arkadaşları ile rahatlıkla bilgi alış verişinde bulunmaktadırlar.
Ancak çoğu zaman yeteri kadar bilinçlendirilmemiş gençler, internet ortamında kötü ahlaklı ya da kötü niyetli kimselerin aracılığıyla
toplumsal değerlerle çatışan bir takım olumsuz hal ve davranışlara sapabilmektedir.
Kötü niyetli kimseler internet vasıtasıyla gençlerimizi yanlış yönlere sevk edebilmektedir...

yuzbinlerce islami olmiyan sitte her kesime seslenir iken.. bizler de ayni imkanlara Sahip oldugumuza gore Cihad..dava sanalda da devam etmelidir diye dusunuyorum!!
sanal mektepler acmaya..hizmette davaya sahip cikanlarin uzerine ALLAHIN SELAMI.. RAHMETTI BEREKETI OLSUN diyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bana en çok ziyaret ettiğin siteyi söyle, senin nasıl biri olduğunu Söyliyeyim....Kurunun yanında yaş da yanar
Her gün görüştüğümüz insanların ahlakımız üzerinde büyük bir etkisi vardır. “Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim” sözü boşuna söylenmemiştir.
Devamlı ahlaki seviyesi düşük insanlarla oturup iyi kalmak mümkün değildir. Ahlak çok büyük oranda çevreye bağlıdır.
Kötü çevreden iyi insan çıkmaz. Ahlaki ve sosyal seviyesi düşük çevreden ancak hırsızlar, soyguncular, kapkaççılar, tinerciler, berduşlar çıkar.
İnsan içinde bulunduğu ortam ve şartların eseridir. Bir tohum iyi bir toprağa düşmez ve sulanmazsa çürür.
İnsanın ahlakını düzeltmek istiyorsak onun içinde bulunduğu koşulları düzeltmemiz lazımdır.
Bireyin sadece nasihatle düzeleceğini ummak boş bir hayaldir...
Eğer doğru bir sittede,yerde değilsen, demek ki yanlış bir sittede ve yerdesin demektir...
Selametle

Üst Alt