Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Hakkımı helal etmiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="parlakkk" data-source="post: 64603" data-attributes="member: 4655"><p>SELAMUN ALEYKÜM HOCAM,</p><p></p><p>Hocam yzadıklarınızdan çok etkilendim hatta okurken gözyaları doldu çok doğru ve güzel şeyler yazmışssınız ALLAH sizden razı olsun .</p><p>yalnız hocam günde 1-2 kez görmek zorunda kalıyorum kendini bir şekilde bana gösteriyor amacı ne bilmiyorum hocam ben burada çalışmak zorundayım ailemin buna ihtiyacı var o yüzden çıkamıyorm. inş. hocam memur olup hayırlı bir şekilde giderim bu adamın bana yakın olduğu yerde hocam asla bu insanla olmadığı için ağlamıyorum hatta şükrediyorum. Benim evlilik hayallerimi kalbimi kırdığı beni kandırdığı için ve bu kadar vurdumduymaz biri olduğu için. Hocam bazen hırsla ağzımdan beddua çıkıyor sonra hemen ALLAHA sığınıyorm, kimseye beddua etmem edemem. Hocam bir memurluk için görüşmeye çağırdılar. 2 aşama var geçersem memurum ALLAHIN izniyle ne olur dua edermisiniz </p><p></p><p>Hocam en sonda da demişssinizya ALLAH size rüyalarınızda göstermiş aynen öyle hocam RABBİM o insanı tanıdığımdan beri sürekli o bir evin içinde bir toprak ev oluyor. </p><p>bir de dar oluyrordu sürekli, bir de kuranı kerim öğrendiğim hocam bana yapma sen böyle bir insan değilsin diye ikaz ediyordu ben her zaman rabbime dua ediyorum, çok şükür. Ama hocam ben yaşanmış bir şeyleri hazmedip sürekli karşıma geçen bir adamı tahamül edmiyor ve en büyük olan rabbime bütün gücümle havale ediyorum. Cevaplarınız için ALLAH razı olsun sizi çok yoruyorum belki ama hakınızı helal edin RABBİMİZ her daim bizimle olsun ve işlediğim günahlarımı af buyursun katında .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parlakkk, post: 64603, member: 4655"] SELAMUN ALEYKÜM HOCAM, Hocam yzadıklarınızdan çok etkilendim hatta okurken gözyaları doldu çok doğru ve güzel şeyler yazmışssınız ALLAH sizden razı olsun . yalnız hocam günde 1-2 kez görmek zorunda kalıyorum kendini bir şekilde bana gösteriyor amacı ne bilmiyorum hocam ben burada çalışmak zorundayım ailemin buna ihtiyacı var o yüzden çıkamıyorm. inş. hocam memur olup hayırlı bir şekilde giderim bu adamın bana yakın olduğu yerde hocam asla bu insanla olmadığı için ağlamıyorum hatta şükrediyorum. Benim evlilik hayallerimi kalbimi kırdığı beni kandırdığı için ve bu kadar vurdumduymaz biri olduğu için. Hocam bazen hırsla ağzımdan beddua çıkıyor sonra hemen ALLAHA sığınıyorm, kimseye beddua etmem edemem. Hocam bir memurluk için görüşmeye çağırdılar. 2 aşama var geçersem memurum ALLAHIN izniyle ne olur dua edermisiniz Hocam en sonda da demişssinizya ALLAH size rüyalarınızda göstermiş aynen öyle hocam RABBİM o insanı tanıdığımdan beri sürekli o bir evin içinde bir toprak ev oluyor. bir de dar oluyrordu sürekli, bir de kuranı kerim öğrendiğim hocam bana yapma sen böyle bir insan değilsin diye ikaz ediyordu ben her zaman rabbime dua ediyorum, çok şükür. Ama hocam ben yaşanmış bir şeyleri hazmedip sürekli karşıma geçen bir adamı tahamül edmiyor ve en büyük olan rabbime bütün gücümle havale ediyorum. Cevaplarınız için ALLAH razı olsun sizi çok yoruyorum belki ama hakınızı helal edin RABBİMİZ her daim bizimle olsun ve işlediğim günahlarımı af buyursun katında ..... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Hakkımı helal etmiyorum
Alt