hacı cav cav

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
BEDİR MUHAMMED ALİ BİN LA
Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin . Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel yan. Girmek bir şey değil kara gözüm devir 1500 vardı kalmadı bizi söndürecek bir mürşid. Böyle deme sinirleniyorum hacı cavcav
alsana bir def. Vur bakalım kara gözüm vur . Karşımda öyle dur. Anlatır durursun zairden bir elinde def. Beni nezaman duyacaksın kara gözüm. Duymasam defi sana vururmuyum hiç hacı cavcav. Ilim sana böylemi öğretti kara gözüm . Benimde sana var iki çift sözüm . Buyur hacıvatım. Diyorumki 7 milyar insana 7 milyar mehdi gerek . Her insan .sırda , ruhta kalp de ehad olmadıkça bu iş çözülmez. Nasıl çözülecek bu iş hacıvatım. Her yerden mantar gibi mehdi bitiyor. Biz diyoruzki mehdilik müşade makamı.
Kara gözüm tutma şu yakamı. Gene sinirlendin ne oluyor sana. Hacıvatım şöyle bir defime baksana. Bakmaktan gözlerim şaşı oldu karagözüm. Bu gün cuma hadi bana eyvallah. Dost dostu böyle biryerde bırakırmı hacıvatım. Sen defini bırak ben gene gelirim kara gözlüm aeo

tüm yazılarım alıntı değildir

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAzi olsun Mubrek yazilariniz O kadar guzel gizemli ve SIR incileri sanki her birini cozdugumde yeni bir kesfe sanki yeni bir KAPI bulmusum gibi..
beni daha deruni mekanlara goturmekte...
ama Bugun cmt Gunu benim Alisveris gunum..Yahu Mubarek ben anliyamadim gitti Ya paranin..zamanin bereketin bereketi yok oldu yada ..
Bizler cok fazla yiyor veya lukse kacip yiyecekleri israf ediyoruz..
Yasamak icin yemiyoruz sanki yemek ve karnimizi TIKA BASA doyurmak icin yasiyoruz..
yedikce daha fazla yiyesimiz geliyor ve ortaya obis sismanlik hastaligi cikiyor..
demem o ki o kadar cok alisveris yiyecek alirim bir hafta sonra iki buzdolabi da hava esiyor..
eskiden analarimiz gram ile alisveris yapardi ve hersey bereketli mi idi yeterdi simdi her sey suslu kutularda..paketlerde kavonozlarda ama ici bos sanki actiginda ucup gidiyor hersey..
cocuklarimizda suslu paketlerdeki yiyecekleri begeniyorlar sanki hersey dis gorunuze ve reklam ile beyinlerine isleniyor sanki...
Hamd olsun calisiyorum duzenli bir isim ve gelirim var..
bu sozum bana su hadisi serifi hatirlatti
Peygamber Efendimiz (asv) buyuruyor:

“Allah katında amellerin en makbulü az da olsa devam üzere yapılanıdır.”
sürekli yapılan az ibâdet, bir müddet sonra kesilen çok ibadetten daha hayırlıdır. ..

yani insanin hayatta kalabilmesi icin damla damlada olsa devamliligin gerektigini..anliyorum..

"Anlatır durursun zairden bir elinde def. Beni nezaman duyacaksın kara gözüm...
Duymasam defi sana vururmuyum hiç hacı cavcav...
Ilim sana böylemi öğretti kara gözüm . Benimde sana var iki çift sözüm . Buyur hacıvatım. Diyorumki 7 milyar insana 7 milyar mehdi gerek . Her insan .sırda , ruhta kalp de ehad olmadıkça bu iş çözülmez...
Nasıl çözülecek bu iş hacıvatım. Her yerden mantar gibi mehdi bitiyor. Biz diyoruzki mehdilik müşade makamı."

aynen her yerde mantar gibi mehdi bittiginden insanlar buyuk bir celiskide..celiski ,zan ,suphe,vesvese insan aklini sapikliga da goturup kendini de kaybedebilir..
dikkat dikkat ortalikta Ruhsuz bedenler dolasmakta..
neyse Alisverise cikmaliyim Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt