• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

hacet namazı rüyası

N

nedime_oz

Kayıtsız
Misafir
merhaba
çok güzel site gerçekten.öncelikle yorumlarınız için ve değerli vaktinizi bana ayıracağınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.ben hacet namazı kıldım ve hacet duamı okudum.dileğim hayırlı bir insanın karşıma çıkması.şu an hayatımda 2 seçenek var ama aramda bir şey.allahtan kim hayırlısıysa onu diledim.eğer bu 2 kişiden biriyse onu,değilse başka hayırlı kişiyi bana vermesini diledim.2 kere tekrarladım.2 seferde de o kişiyi gördüm.1.yaptığımda kısmetlerimden birini sadece konuşurken gördüm.ne konuştuğunu bilmiyorum.ama sesini dinliyordum ve ne güzel sesi var diyordum.diğer kısmetimi ise üzeri çıplak ama mahrem yeri kapalı olarak gördüm.birbirimize sarılıyorduk.2.yapışımda yine ikisini de gördüm.birincide konuşan adamı yine sıradan bir şekilde gördüm.yanındaydım filan.ama sarıldığım adamı bu sefer üstü başı giyinik gördüm.yanında bir ben varım bir de başka bir bayan.hatta tanıdığım bi bayandı.yaşçada epey büyük.hem ona hem bana sarılmıştı.sonra beni alnımdan kokladı ve öptü.gerçekten hayattı bu adam benimle yakınlık dostu kurdu ama bir başkasıyla görüştüğünü öğrenip çok üzülmüştüm.allaha dua edip çok pişman olmasını diledim.allahtan ondan gönlümü soğutmasını diledim.ama neden rüyamda böyle yakınlaştığımı görüyorum anlamıyorum.çok uzun oldu biliyorum ama kafam çok karıştı.lütfen yardım edin.

Üst Alt