Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Sebze Yemekleri
Guvecte Ispanak(yumurtalı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="sevgisiz olmaz" data-source="post: 11836" data-attributes="member: 40"><p><span style="color: black"><strong>Guvecte Ispanak(yumurtalı)</strong></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"> </span></p><p> <span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><strong><em>Malzemeler:</em></strong></span></span></span></p><p> <span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></span></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>yarim kilo ispanak</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>100-150 gr kiyma</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>bir avuc bulgur</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>2 yemek kasigi sivi yag</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>bir kucuk sogan </em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>2 yemek kasigi salca(silme)</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>istege gore pulbiber aci daha lezzetli oluyor</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>uzeri icin uc yumurta</em></span></span></span></li> </ul><p><strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>yapilisi:</em></span></span></strong><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></span></p><p> <span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></span></p><p><span style="color: black"> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>iki kasik sivi yagda kiymayai kavurun uzerine yemeklik dogranmis soganlari ekleyip kavurmaya devam edin</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>iki kasik salca ve pul biberide ilave edip soyle bir karistirin</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>yikanmis ve dogranmis ispanaklaRIda ekleyip tuzunu atin ve tencerenin azgnizini kapatin </em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>ispanak suyunu salana kadar bekleyin (2 dakika kadar)</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>bir avuc bulguru ve bir su bardagi suyu eleyip orta atesli ocakta pisirin</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>suyunu ceken ispanagi guvec yada isiya dayanikli firin kaplarina paylasirin</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>uzerine tuz ekleyerek cirptigniz yumurtadan birer kasik gezdirin dilerseniz pul biberi ile susleyin </em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>firinda yumurtalar pisene kadar 200 derecede pisirin (firinin ust raflarini kullanin)</em></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"><span style="color: black"> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><em>AFIYET OLSUN</em></span></span></span></li> </ul></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevgisiz olmaz, post: 11836, member: 40"] [COLOR=black][B]Guvecte Ispanak(yumurtalı)[/B] [FONT=Verdana][SIZE=3][B][I]Malzemeler:[/I][/B] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]yarim kilo ispanak[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]100-150 gr kiyma[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]bir avuc bulgur[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]2 yemek kasigi sivi yag[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]bir kucuk sogan [/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]2 yemek kasigi salca(silme)[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]istege gore pulbiber aci daha lezzetli oluyor[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]uzeri icin uc yumurta[/I][/SIZE][/FONT] [/LIST] [FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][B][FONT=Verdana][SIZE=3][I]yapilisi:[/I][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [LIST] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]iki kasik sivi yagda kiymayai kavurun uzerine yemeklik dogranmis soganlari ekleyip kavurmaya devam edin[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]iki kasik salca ve pul biberide ilave edip soyle bir karistirin[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]yikanmis ve dogranmis ispanaklaRIda ekleyip tuzunu atin ve tencerenin azgnizini kapatin [/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]ispanak suyunu salana kadar bekleyin (2 dakika kadar)[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]bir avuc bulguru ve bir su bardagi suyu eleyip orta atesli ocakta pisirin[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]suyunu ceken ispanagi guvec yada isiya dayanikli firin kaplarina paylasirin[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]uzerine tuz ekleyerek cirptigniz yumurtadan birer kasik gezdirin dilerseniz pul biberi ile susleyin [/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]firinda yumurtalar pisene kadar 200 derecede pisirin (firinin ust raflarini kullanin)[/I][/SIZE][/FONT] [*] [FONT=Verdana][SIZE=3][I]AFIYET OLSUN[/I][/SIZE][/FONT] [/LIST] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Sebze Yemekleri
Guvecte Ispanak(yumurtalı)
Üst
Alt