Günün duası..........

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz

Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım. Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.Âmîn... Âmîn... Âmîn...

Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah. Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad. Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur. Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım. Allâh'ım, bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.
duaa..Amin amin Allah c.c.razı olsun kardeşim güzel bir dua emeğine sağlık.

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Gören, bilen Sensin (cc), aç ufkumuzu
Ey Allah'ım! Âcizlere, fakirlere, muhtaçlara ve ihtiyaçları zaruret çizgisinde bulunanlara iltifatın türünden bizleri de teveccühlerinle sevindir.

Ve bu bîçarelere çare ol. Kurtuluşumuz Senin hususî iltifatına kalmış; ümidimiz Sensin, beklentilerimiz de Sendendir. Sen kimsesizler kimsesi ve bizlerin melceisin. Senden başka İlâh yok ki ona el açıp yalvaralım. Kapından gayrı kapı yok ki varıp ona dayanalım. Senden başka sığınak bilmiyor, Senden başka güç ve kuvvet de tanımıyoruz. Gören, bilen, duyan sadece Sensin; aç ufkumuzu ve bize kendimiz olma idrakini lütfeyle. Amin...

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ey mülkün sahibi Allah'ım! Allah'ım, Hz. Muhammed ve âline salat eyle. Sen mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden de onu çeker alırsın, dilediğini aziz edersin, dilediğini zelil edersin. Hayır Senin elindedir. Muhakkak ki, Sen her şeye kâdirsin. Geceyi gündüzün içine sokarsın, gündüzü gecenin içine sokarsın; ölüden diri çıkarırsın, diriden ölü çıkarırsın. Dilediğine de hesapsız rızık verirsin. Bizleri bağışla ve bizlere hayrlı rızıklar ihsan et.

Amin, Amin, Amin...

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ım! Muhammed ve âline salat eyle ve adaleti yaymada, öfkeyi yutmada, kin ve adaveti söndürmede, ayrılıkçıları birleştirmede, kırgınların arasını bulmada, iyilikleri ortaya çıkarmada, kötülükleri gizlemede, yumuşak huylulukta, alçakgönüllülükte, güzel muaşerette, ağırbaşlılıkta, insanlarla iyi geçinmede, erdemlere doğru koşmada, (her halükârda) iyilik etmeyi yeğlemede, insanların kabahatini yüzlerine vurmamakta, müstahak olmayana bağışta bulunmamakta, güç de olsa hakkı söylemede, çok da olsa iyi söz ve fiillerimi az bulmada, az da olsa kötü söz ve işlerimi çok bulmada salihler gibi olmaya, onların süsüyle süslenmeye, muttakilerin ziynetini kuşanmaya muvaffak eyle beni.

İtaatimin devamlılığı, cemaattan ayrılmayışım ve kendi uydurdukları görüşlerle amel eden bid'at ehlinden uzak duruşumla da bu sıfatları bende kâmil eyle.

Âmîn... Âmîn... Âmîn

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ey Güzeller Güzeli Allahım!
Bu günümü, bu haftamı, bu ayımı, ömrümü hayırlı eyle. Bize ve nesillerime uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler.

Senin büyüklüğün kadar lütuf, ikram ve ihsanların da büyüktür. Bizim küçüklüğümüze değil, Senin büyüklüğüne yakışır bir şekilde Senden lütuf ve ikramlarını bekliyoruz. Sen Zül Celali Velikram’sın. Sana her an edilmiş ve edilecek bütün hamdü senalar adedince hamdü senalar olsun.

AMİN AMİN

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
0033.jpg

Rabbim! Bir insan koy kalbime,

O insan senin de sevdiğin olsun,
Ve beni öyle bir insana sevdir ki,
O insanın kalbinde sen olasın ki
Ben o insanın kalbinde seni bulayım.
Beni öyle bir insanla buluştur ki,
Benden önce onunla buluşmuş sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
ıkimizin elinin üstünde Senin elin olsun.
Bana öyle gözler göster ki,
Ben o gözlerden sana bakayım.
Bana öyle bir sevgili ver ki,
Bakışı Cennet'e açılan pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki,
Klavuzumuz Sen Olasın

Amin, İlahi
Amin, İlahi
Ne olur, Amin, İlahi

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ey bu yerlerin hakimi senin bahtına düştüm
Sana dehalet ediyorum
Ve sana hizmetkarım
Ve senin rızanı istiyorum
Ve seni arıyorum

Ey bu yerlerin tek sahibi affet günahlarımızı ve seni sevenin sevgisini senin sevgine ulaştıracak olanın sevgisini kalbimizden eksik etme...

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ım! Bizi Kur'ân'ın feyzinden mahrum bırakma! Bizi Kur'ân'ın nûrundan uzakta tutma! Bizi Kur'ân hidâyetinin kucağından alma! Bize Kur'ân'ın îmân esaslarını anlama zenginliği lütfet! Âmîn...

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ey bu yerlerin hakimi senin bahtına düştüm
Sana dehalet ediyorum
Ve sana hizmetkarım
Ve senin rızanı istiyorum
Ve seni arıyorum

Ey bu yerlerin tek sahibi affet günahlarımızı ve seni sevenin sevgisini senin sevgine ulaştıracak olanın sevgisini kalbimizden eksik etme...

`Azlal´

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH ım her gün,her saat sana hamd edecek,şükredecek zamanı bulmama yardımcı ol.

Beni,düşünmeden su gibi akıp giden nereden geldiğini nereye gideceğini bilmeye,bakıp da görmeyen,işitip de anlamayan kullarının arasına koyma.
Bana etrafımdaki nimetleri,güzellikleri görüp şükredecek,kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver,imanımı çoğalt,hak yolunda önümü aç,ufkumu aydınlat,
amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ÖYLE BIR KALB VERKI YA RABBI....Taş atana...GÜL atalım..
ÖYLE BIR IMAN VERKI YA RABBI... Kabrimde rahat yatalım...
ÖYLE BIR ASK VERKI YA RABBI... Muhabbetinle yanalım...
ÖYLE BIR YASAM VERKI YA RABBI... Rizani kazanalim....
ÖYLE BİR GÜN VER Kİ YA' RABBİ... HER AN SENİ ANALIM....
YASLI GÖZLER VER YA RABBI.... GÜNAHIMIZA AGLIYALIM

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAHIM !

MAL verdiğin zaman SAADETİMİ
KUVVET verdiğin zaman AKLIMI
İKTİDAR verdiğin zaman BASİRETİMİ
BELA verdiğin zaman İMANIMI
NİMET verdiğin zaman MERTLİĞİMİ
GÜZELLİK verdiğin zaman İFFETİMİ
ZORLUK verdiğin zaman SABRIMI

BENDEN ALMA .....
Amin

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Seherde kalkan kullar hürmetine zikirle yanan kalpler hürmetine secdeye konan başlar hürmetine Affet bizi YA RABB..!EyRabbim, gözaçıp-kapayıncaya kadar dahi olsa bizi bize bırakmaAMİN

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rahman, Rahîm Allah'ın adıyla. Ey Rabbim! Senden yardım istiyorum, sana tevekkül ediyorum, benim işimin zorluğunu azalt! Seferimin meşakkatini kolaylaşdır ve beni hayırla rızıklandır. Benden her türlü şerri defet. Sadrıma inşirah ver. İşimi kolaylaşdır, dilimdeki düğümü çöz. Ey Rabbim, kendimi, dinimi, ehlimi, malımı, akrabamı ve seninle benim aramda âhiret ve dünyâya müteallik ne varsa cümlesine seni bırakıyorum ve sana emânet ediyorum. Bizim hepimizi her türlü kötülükten ve üzücü şeylerden muhafaza et! Ey kerem sahibi Rabbim! Beni ve benim berâberimdekileri muhafaza et! Beni ve berâberimdekileri selâmette kıl, beni ve berâberimdekileri kurtuluşa ulaştır ey Rabbim! Ey Rabbim! Sana tevbe etdim, Sana sarıldım, takvayı bana azık olarak ver, günâhımı mağfiret et, her nereye yönelirsem beni hayra yönelt!"

Hasret

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah!ım herşeyin iyisinden hayırlısını nasip et
duaa..

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah'ım, hiç kuşkusuz, sen, dünyam için de, ahiretim için de yararlı olanı biliyorsun. O halde, ihtiyaçlarım hususunda lütufkâr ol bana.

Âmîn... Âmîn... Âmîn...

süreyya58

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
amin...
Allah’ım! En güzeL hallerLe hallendir bizi.. hayra, iyilğe ve güzelliğe çevir kalplerimizi..
Ya Rabbi sıkıntıda olan bütün kardeşlerimin sıkıntılarını refaha ve mutluluğa çevir,kimin gönlünde ne muradı ne dileği varsa hayırlısıyla nasip eyle,Maddi,manevi bütün hastalıklardan,kötülüklerden emin eyle.hayırlı kimselerle karşılaştır cümlemizi...
nefislerimizin şerrinden,şeytanın şerrinden ve kötü insanların şerrinden emin eyle.
(AMİN)

NiDa

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Bize tertemiz kalpler lütfeyle

Ey Rabb'imiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz.

Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz.
Ey Rabb'imiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve zenginlik istiyoruz. Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmış, tertemiz kalpler lütfeyle. (Amin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
10462875_885182224830469_9163235300282353389_n.jpg

Ey Hayy ve Kayyum olan Allahım! Rahmetinle senden yardımını isterim.
Benim bütün işlerimi, hal ve hareketlerimi düzelt. Beni bir gözkırpması kadar bile olsun nefsime bırakma. amin..

Üst Alt