Günümüz munafıkları

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Allah`ı ananları, kimler sorgular bunu biliyor musunuz? Münafıklar!!...

Çünkü münafıklar Allah sözünden rahatsız olurlar.. Bakın onlara, Allah`ı hiç anarken görecek misiniz?

Ben hiç rahatsızlık duymuyorum..keşke her adımımızda Allah diyebilsek... Allah`ı anandan korkmayın.. onlardan kimseye zarar gelmez.. Asıl Allah`ı anmayanlardan korkun... Bunlar..

Genel`de Tanrı sözü geçer aralarında, zannedersem,

Münafık, aslında hiçbir şeye inanmadığı halde, duruma göre ``Benim Allah`a ve âhiret gününe inancım tamdır.`Allah` diyerek kendine mü`min süsü verir ve her zaman ehl-i imanı aldatmaya çalışır.

Sizden rica`m,işlediğiniz günahlardan pişman olduğunuz, birgece tatlı uykunuzdan kalkmaya çalışın, uykunun bedeninizi en ağır sardığı tatlı uykunuzdan uyanın, Allah için sıcak yatağınızdan kalkın..hemde soğuk bir kış gecesi bunu deneyin. Ama yatarken niyetli olarak yatın, bakalım o tatlı uykunuzdan kalkıpta, gidip buz gibi su ile bir namaz abdesti alarak, tüm dünya ilişkilerinizi aklınızdan sıyırarak, tövbe istiğfar etmeye başlayın, Yüce Yaratan`a kendinizi tam manasıyla verin.. ve düşünün taa!.. akıl-balik olduğunuz yaşlardan itibaren son anınıza kadar işlemiş olduğunuz tüm büyük, küçük günahlarınızı bir film şeridi gibi gözlerinizin önüne getirmeye çalışın, göreceksiniz ki, yaşantınız boyu nice günahlar işlediğinizi hissedecek ve siz başlayacaksınız zangır zangır titremeye... Allah inancı olmayanlar zaten bu söylediklerimi alaya alırlar..

Başlayacaksınız göz yaşlarınızı dökmeye, göz yaşınız öyle artacak ki, gırtlağınız ateş`ten kuruyacak adeta, yutkunmakta zorluk çekeceksiniz.. Ve aldığınız namaz abdesti ile, seccadenizi yere serip, birgünlük kaza namazını kılacaksınız..

Öyle bir namaz kılacaksınız ki, huşu içinde,kendinizi tamamen bu Dünya`dan soyutlayıp Allah ile birlikte olduğunuzu hissedeceksiniz, ve sonunda içinizin öyle bir ferahladığını hissedeceksiniz ki, sanki dünya`ya yeniden doğmuş gibi olacaksınız...

Geçmişte işlediğiniz tüm günahların üzerinizden kalktığını,(kul hakkı hariç!!..) kuş gibi hafiflediğinizi göreceksiniz... İşte sizin kalp gözünüzün açıldığını gösterir bu durum.. Ben söylüyorum, Ama Yüce Allah herşeyi gören ve bilendir.. Herkese bunu nasip etmeyebilir. O Kalpleri en iyi bilendir.. Kimin tövbe edip tövbesinde duracağını O bilir...

Ve Yüce Allah`a verdiğiniz o sözleri bir daha işlememeye gayret göstereceksiniz.. Nasıl bir kötü alışkanlığı terk ettiğinizde o bıraktığınız kötü alışkanlığa karşı kin ve tiksinti duyuyorsanız, haram olan tüm şeylerde de aynı şekilde kin ve nefret duyacaksınız..

Müslüman`ım demekle müslüman olun muyor.. Kim ki!!.. kendisi, Allah`ı ananlardan, işine gelmeyen Kur`an Ayetlerinden, Namaz`a çağrı olan Ezan`dan, Tesedtür`den, rahatsız oluyorsa.. O bu anlattığım kesimin tam ortasında olduğundan şüphesi olmasın...

Münafık başına gelen olaylara karşı tevekküllü değildir. O herşeyin kendi aleyhinde gelişeceğine inanır. Her an başına bir kötülük gelebileceği endişesi içinde yaşar. Bunun ardındaki ana neden, Allah`tan uzak yaşamasının bir sonucu olarak, dünyaya ait korkulara ve kaygılara kapılmasıdır.[/B]
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
"Müslüman`ım demekle müslüman olun muyor..
Kim ki!!.. kendisi, Allah`ı ananlardan, işine gelmeyen Kur`an Ayetlerinden, Namaz`a çağrı olan Ezan`dan, Tesettür`den, rahatsız oluyorsa..
O bu anlattığım kesimin tam ortasında olduğundan şüphesi olmasın... "
 
Üst Alt