günaha mı giriyorum?

D

Dertli

Kayıtsız
Misafir
Hayırlı günler, benim sorum evlilikle ilgili, 29 yasındayım öğretmenim, kendimi istenmemîş, çirkin, aklınıza gelecek her türlü kotu şeyi düşünüyorum, günaha mı giriyorum? çok üzülüyorum ne yapmam lazım?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Hayırlı günler, benim sorum evlilikle ilgili, 29 yasındayım öğretmenim, kendimi istenmemîş, çirkin, aklınıza gelecek her türlü kotu şeyi düşünüyorum, günaha mı giriyorum? çok üzülüyorum ne yapmam lazım?
Hayırlı günler, sorunuz tam olarak anlaşılmıyor. Yani evlenmemiş olmaktan mı şikayet ediyorsunuz yoksa çirkin olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ya da kendinizle ilgili şikayetleriniz mi var?

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Evlenemediğime göre çirkinim kanısına varıyorum, yoksa mutlaka olurdu diye düşünüyorum. isteyen tabiki oldu ama çok fazla olmadı. birde istediğim gibi biri çıkmadı, bende demek ki istenecek biri değilim ne çıkarsa kabul edeyim diye düşünmeye başladım.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Evlenememiş nice güzel kız varken böyle düşünmemek lazım. O zaman hiç bir güzel kız evde kalmazdı değil mi? Ya da çirkin olan hiç kimse evli olmazdı. İçinde bulunduğun durumu, kendi şartlarını yani kendi sınırlarını bilerek önüne çıkan fırsatları değerlendirmen lazımdı bence.

https://www.islamiforumlar.net/dok-icini-rahatla/32745-imtihan-mi-oluyorum.html

Ç

çokbilmiş

Kayıtsız
Misafir

Günaha giriyormusun bilmem ama, kendi kendine zulum ediyorsun sanki. Herkesin nasibi kısmeti ayrılmış onu bekler durur. Sen çirkin bile olsan, o zamanı gelince senin yanına gelecek, seni güzel görecek merak etme. Yolun güzel olsun, akibetin güzel olsun gerisi fasa fiso!

Üst Alt