Gönül sızımın selamı var dostlar

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm forum ailem ;sevgili gönül dostum ,gönül sızım malum tatilde, İstanbul'dan biraz evvel cumanızı kutlamam için aradıbbnn..bu vesile ile güzel sesini duydum,Yusuf'un mutluluğunu anlattı annesi ve tüm forum ailesine selamları var dostlar,mrhbba.. inşallah yakında fotoğraf ulaştırdıklarında da bende sizlere ulaştırmaya gayret edeceğim şimdilik haberler bu kadar selam esenlikle Allah cc emanet olun.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu...

Benden de selam söyle ablama, yalnız telefonla dahi olsa ara sıra Forum'a girmeni istiyor deyiver benim adıma.....

tozduman

Moderatör
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim :) Allah razı olsun .
Resimleri bekliyoruz gönül sızım ablanın yokluğu belli oluyor :) inşallah hayirla döner siteye

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Ve aleykümselam bizden de selamlar.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
sevgili emoş'um gönül dostumun kendi telefonu yok kardeşinin telefonu ile iletişim sağlamaya çalışıyor o yüzden sanırım telefondan giremiyor,zaten tatil haberini yazdığı yazısında foruma giremeyeceğini belirtmişti, bırakalımda tatilini yapsın sesindeki çoşku mutluluk hala kulaklarımda Rabbim onu her daim dünya da ,kabir aleminde ,ahiret hayatında dahada mutlu etsin inşallah...

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm abla,
inşallah yakında fotoğraf ulaştırdıklarında da bende sizlere ulaştırmaya gayret edeceğim demiştin ya ben de bu söze istinaden telefonunu kullanıyor diye düşünüp, ondan dolayı dedim foruma ara sıra girsin diye...

Neyse sağlık olsun bekleyeceğiz mecburen sağ olasın....;)

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Anladım canım inşallah mail yoluyla ulaştıracak sanırım.Tlf yok.Dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah...

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu...bizdende selamlar ileti ver doya doya gezsin eğlensin...hakkıdır...kafasını dinlesin allah her daim yar ve yardımcımız olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün aleyküm İstanbul'dan sonra hemen bodruma yazlığıma geldik. Her gün tekne ile koy turundayız.ilk fırsatta inşallah resimler ekleyeceğim Bodrum Kümbetten selamlar selametle...

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sesinizi duymaya cok sevindim. Tamda diyordum, gonul sizim hanim yine yazsa, cok anlamli, baska alemlere goturen yazilari var diyorum, forum'a geldim baktim sizin mesajinizi gordum cok sevindim :))

KalbimdeAllah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
gönül sızım nasılsınız inşallah tatiliniz güzel geçiyordur. ben bir rüya paylaşmıştım sizin yorumlamınızı çok istiyorum. hala yayınlanmadı ama anlamadım. merakla bekliyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
gönül sızım nasılsınız inşallah tatiliniz güzel geçiyordur. ben bir rüya paylaşmıştım sizin yorumlamınızı çok istiyorum. hala yayınlanmadı ama anlamadım. merakla bekliyorum.
Rüya yorumları bölümü eylül ayına kadar kapalıdır. Siz alakasız bir bölüme konu açmışsınız dolayısıyla silindi. Bölüm açılmadan rüya yorumu istemeyin lütfen.

KalbimdeAllah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
alakasız bir yere açtım evet çünkü rüya tabirleri bölümünde konu aç bölümünü göremedim bende gönül sızımın bölümüne yazmıştım.silindi mi :( çok üzüldüm yeniden mi paylaşmam gerekecek eylül ayında?

Üst Alt