Gönül sızım kardeşime hediyelerim.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bu güzel pasta ve güller senin için kardeşim umarım beğenirsin.
guller.jpg

pasta.jpg

Bunlarda kahvelerimiz hem muhabbet edelim hemde kahvelerimizi içelim :)
CIMG9158.jpg

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun Elifgul Kardesim cook da makbule gecti bugun migrenim tutu..ne kadar ilac ictiysem de fayda etmedi bu guzel Gonul dost gul ve kahvesi kadar.. hemde iki tane kahve var.
ins. bir gun bu kahveleri karsilikli icebiliriz.
Sana bu gulleri verip yatacagim sanki beynim dokuluyor..
bir de Sana dua edecegim..
Allah Sana ve Sevdiklerine saglik, sihhat versin saglik gibi bir nimet olmadigini bugun anladim...
gul1fc6.jpg

Tesekkurler ElifGultanem...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
_ocuklari_kuca_a_alirik.jpg

bir varmış… hep var oldu…
Okyanusun sevdası dillere destan oldu
“o” nu bir daha ne gören oldu ne de adını bilen..
adı sadece Okyanusun aşkı oldu…sırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
auto_renault12.JPG

çook kommiik

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
www.yeniresim.com_-_Sel_Resimleri_-_Sel_Sularna_Gmlm_Bir_Kamyon.jpg

Aboow bunlar batan harcin mallari...::komik..::komik..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
saka bir yana bu da size formumuzdan hediye..
Faturayi kapiniza gonderiririz.sırıtık.:,
artik findik tarlalarinimi satarsiniz yoksa baska seyleri mi onu bilemem Allah kerim derim...agla..:,

48538bea7.jpg

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim şafi ismiyle acil şifa versin kardeşim.ben teşekkür ederim hediyelerimi beğendiğin için.Allah kısmet ederse bir gün karşılıklı kahvelerimizi içeriz inş.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Efsane abi kıskanma senin hediyen daha güzel hayırlı olsun:D

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabbim şafi ismiyle acil şifa versin kardeşim.ben teşekkür ederim hediyelerimi beğendiğin için.Allah kısmet ederse bir gün karşılıklı kahvelerimizi içeriz inş.kgüll..,

insa/Allah Allah buyuk..
sag olun Allah RAZI olsun!butun gun yattim.. migren cok kotu ..ufakligim geldi Anne kalk ama diye kendince basimi ovdu.
kalktim mecburen..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ah kıyamam canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin kardeşim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
a5b9b15df4d217435a3d5b47ee100985_1271918895.jpg

daha iyiyim Hamd olsun.
Bugun bunu anladim herseyin belli muddeti var!yani ne yapti isem migrenim gecmedi taki simdiye kadar...
hani bazen hasta olunca hic aci cekmeden iyilesmek isteriz!oysa o viruslerin bile Allah tarafindan belli bir yasa kadar yasama muddeti vardir.. cook ilginc.. iyilesme saati gelince birden iyi oluyoruz.. yoksa istedigimiz kadar ilac icelim iyi olamiyoruz..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bir sey daha ogrendim.. ufaklik dedigim 5 yasinda bu soguk ulkenin soguk insanlarin yeni dogmus bebegini dogar dogmaz evladlik almistim..
bu ulkenin insanlari cook soguk! ozellikle anne evlad arasinda hic bir sevgi bagi yoktur...
cunku bebekler dogar dogmaz bebek mamalari ile beslenir. ve 6 aylik yuvaya verilir.. ve cocuk Anne baba sevgisinden cook buyudugu kopek hayvan sevgisi ile buyur!
Ben bu ufakligim dedigim su an 5 yasinda Onu aldigimda bir cok insan ondan hayrini gormiyecegimi soyledi.. Yabanci cunku...
Ben de fark etmez dedim ben Onu Allah icin cook seviyorum.. cook sirin msmavi gozlu tobac gibi tosun pasam benim!
ve burada kufrun gobeginde tam islami bir sekilde buyumesine dikkat ettim ve cookca sevdim..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rica ederim kardeşim çok doğru söylüyorsun ilaçlarda birer sebeptir hastalığı vernende şifayı vernede Rabbimizdir.
Bende'de sinizüt var nerdeyise her gün başa ağrısı çekiyorum ama alıştım artık Rabbim beterinden korusun bunlarda vücudumuzun sadakası yerine geçsin inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1 yasindanberi hic bir Cuma namazini kacirmadi!her sene Ramazan da toplu aksam namazi ve iftarlara katildik.. Turkiyeye 2 kez goturdum.. islami ana okulunda su an.. Allah korkusu Anne baba sefkatini bilir..
onu tam bir Anadolu cocugu gibi yetistirdim..genlerinde %30 yabanci kendi anne baba genlerini tasiyor tabiki..
ama bugun gordum ki.. O ayni bizim musliman cocuklari gibi.. saatlerce bas ucumda oturdu, oynadi bana su getirdi.. Annem.. hastamisin diye ikide birde oksadi..
Allahim bunlari bugun gordum ya migrenime eyvallah diyorum...
demekki cocuklarimiza imani, insanligi, sevgiyi merhametti asilayabiliriz.. yeterki niyet Allah Rizasi olsun ve cokca dualar edelim.. hayir dualar alalim der bu muhacir...

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Üye resiminde resmi vardı o mu ufaklık gerçekten çok tatlı ben onu çok sevdim burda olsaydıda sevseydim çocukları çok severim:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Elif kadresim bas agrisi cook kotu..cekenlere Allah cc. yardimcilari olsun ama dediginiz gibi bu da bir imtihan.. ve sagligimizin degerini anlamamiz icin bir baska nimet.. selametle kardesim.. bir de simdi ise gidecegim..
Hayirli geceler size...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Üye resiminde resmi vardı o mu ufaklık gerçekten çok tatlı ben onu çok sevdim burda olsaydıda sevseydim çocukları çok severim:)
evet kardesim O onu cook seviyorum.. ins. duam odurki ondan gelecek butun nesilerin islam uzre yetismesi.. su an 3 dil konusuyor ana dilli ingilizce, turkce ve islami egitim aldigi icin arapca konusuyor..
ama Allah-in isine bakin dilli en cok kendi dilline yatkin ingilizce.. turkcesi biraz zayif.. ve konusurken bazi harfleri temiz cikaramiyor.

Üst Alt