Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Gönül neylesin, akıl kimi bilsin, kul olmak için inleyesin!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 15556" data-attributes="member: 188"><p>İçim alev, alev yanıyor, açamıyorum</p><p>Sanki öyle bir yükü, niye kaçamıyorum</p><p>Deniyorum, dertleniyorum, saçamıyorum</p><p>Yoruldum inan, artık ar edip bakamıyorum</p><p></p><p>Beni ben yapan faktörler hala ayakta</p><p>Beni benliğimden uzaklaştıranlar bir odakta</p><p>Meçhuldeyim sanki yaşadığım her mekânda</p><p>Bilinmeyenler neredesin yapış artık yakama</p><p></p><p>Dostluklar artık menfaate dayanıyor</p><p>Yoksa gücün niye hala içim yanıyor</p><p>Dermanın tükenip halsizlik kimi arıyor</p><p>İhmal ettiklerim her an beni kuşatıyor</p><p></p><p>Aklım, mantığım, azmim elbette var</p><p>Yoksa mesnetli bilgi söyle neye yarar</p><p>Manasızca devamlı koşmak evet yorar</p><p>Mihengim neredesin gel beni artık sar</p><p></p><p>Dava diye bağlanarak bir yol aldığımız</p><p>Her şeye o gözle bakarak yanıldığımız</p><p>Ön yargıdan beslenip,tebliğ sandığımız</p><p>Neredesiniz şimdi söyleyin kandıklarımız</p><p></p><p>Biz her zaman inandık ve teslim olduk</p><p>Neticesinde yalnızca niye bizler solduk</p><p>Dağıldık, şevksiz denize daldık,bocaladık</p><p>Öğrenmeyi öteleyip evet, yılana sarıldık</p><p></p><p>Her zaman mı bir kurtarıcı bekleyeceğiz</p><p>Kolayı ve rahatı ne zaman terk edeceğiz</p><p>Kendin olmaya çalış yeter artık diyeceğiz</p><p>Aklın,mantığın,senin için bir azık,bileceğiz</p><p></p><p>Rabbim derken, açziyetini ve sükûnetini</p><p>Hakikat derken zulümden uzak adaletini</p><p>Peygamber derken, sabır ve metanetini</p><p>İkmal et sanki bir hava gibi,akan su gibi</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 15556, member: 188"] İçim alev, alev yanıyor, açamıyorum Sanki öyle bir yükü, niye kaçamıyorum Deniyorum, dertleniyorum, saçamıyorum Yoruldum inan, artık ar edip bakamıyorum Beni ben yapan faktörler hala ayakta Beni benliğimden uzaklaştıranlar bir odakta Meçhuldeyim sanki yaşadığım her mekânda Bilinmeyenler neredesin yapış artık yakama Dostluklar artık menfaate dayanıyor Yoksa gücün niye hala içim yanıyor Dermanın tükenip halsizlik kimi arıyor İhmal ettiklerim her an beni kuşatıyor Aklım, mantığım, azmim elbette var Yoksa mesnetli bilgi söyle neye yarar Manasızca devamlı koşmak evet yorar Mihengim neredesin gel beni artık sar Dava diye bağlanarak bir yol aldığımız Her şeye o gözle bakarak yanıldığımız Ön yargıdan beslenip,tebliğ sandığımız Neredesiniz şimdi söyleyin kandıklarımız Biz her zaman inandık ve teslim olduk Neticesinde yalnızca niye bizler solduk Dağıldık, şevksiz denize daldık,bocaladık Öğrenmeyi öteleyip evet, yılana sarıldık Her zaman mı bir kurtarıcı bekleyeceğiz Kolayı ve rahatı ne zaman terk edeceğiz Kendin olmaya çalış yeter artık diyeceğiz Aklın,mantığın,senin için bir azık,bileceğiz Rabbim derken, açziyetini ve sükûnetini Hakikat derken zulümden uzak adaletini Peygamber derken, sabır ve metanetini İkmal et sanki bir hava gibi,akan su gibi Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Gönül neylesin, akıl kimi bilsin, kul olmak için inleyesin!
Alt