Gönül duam

berennisa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum. Hep bir eksiklik hissediyorum üzerimde, yüreğimde daralma, o kadar yorgun ki bedenim Allahım senin bana bu aciz kuluna verdiğin görevi layıkıyle getiremiyorum yerine. Oysa sen herşeyin en güzelini verdin bana gören iki göz,duyan iki kulak,yürüyebilen iki ayak, işlevlerini yerine getirebilen bir beyin, nur topu gibi evlatlar, dünya dolusu nimetler sayamadığım daha neler neler..Bana güç ver Allahım, çocuklarımı Allah(c.c) sevgisi ile büyütmemi nasip et. Güzel dinimin emir ve yasaklarını öğretmemi nasip et. Günümüz şeytanlarından koru bizi, çevremizde yobazlıktan bahseden,eskidenmiş o diyen insanların şerrinden koru çocuklarımı Allahım...Sana layık bir kul eyle bizi, merhamet etmeyi, doğruları göstermeyi, 5 vakit namazımızı kılmayı, yoksulları gözetmeyi nasip eyle. Sen bizi yoldan çıkanlardan, şeytana uyanlardan, cimrilikten, hep bana diyenlerden etme Allahım. (Amin)

vaveyla

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun, duana aminler olsun yüreğine sağlık çok güzelAllahımmm.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, Tebrikler çok içten ifadelelerle anlatmışsınızsüperr

ferit

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
:elinizesaglik:.Allkkışş

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
dua_ibadet_zikir_6.jpg

Allahim bu günahkâr Kullun Muhacir bir Gönül Dostunun Duasina amin..amin.. amin diyor Duasini lutfen Kabul et....

berennisa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizlerden razı olsun. Dualarınızı bekliyorum.

Üst Alt