Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Gırdaba düştüm düşünmekten
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 65643" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum Selam kardesim begendiginize sevindim..</span></p><p><span style="color: Black">"rakı içiyor arkadaş ortamı aynı dediğinz gibi gönül sızım daha olgunlaşmamış hiçbir sorumluluğu kaldıracak biri olmadığından hayatında </span></p><p><span style="color: Black">devamlı gelip geçici şeylere adamış gördüğüm kadarıyla " ahh kardesim ondan uzak durun onun kendisine faydasi yok size ve ailesine mi faydasi dokunsun..</span></p><p><span style="color: Black">Allah Hidayet versin.. ama icki insana her seyi yapabilir...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Üzülme..İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur...."</span></p><p><span style="color: Black">RABBIM hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin insallah..</span></p><p><span style="color: Black">daha cook gencsiniz ileride Allah neler gosterir..ama bu tip insanlar icin girdaba girmeye degmez sadece Onun icin DUA edin!!</span></p><p><span style="color: Black">Allahten Korkan bir eş dileyin...herseyin basi Allah Korkusu...</span></p><p><span style="color: Black">Hayirli geceler..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 65643, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum Selam kardesim begendiginize sevindim.. "rakı içiyor arkadaş ortamı aynı dediğinz gibi gönül sızım daha olgunlaşmamış hiçbir sorumluluğu kaldıracak biri olmadığından hayatında devamlı gelip geçici şeylere adamış gördüğüm kadarıyla " ahh kardesim ondan uzak durun onun kendisine faydasi yok size ve ailesine mi faydasi dokunsun.. Allah Hidayet versin.. ama icki insana her seyi yapabilir... "Üzülme..İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur...." RABBIM hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin insallah.. daha cook gencsiniz ileride Allah neler gosterir..ama bu tip insanlar icin girdaba girmeye degmez sadece Onun icin DUA edin!! Allahten Korkan bir eş dileyin...herseyin basi Allah Korkusu... Hayirli geceler..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Gırdaba düştüm düşünmekten
Alt