- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,319
- Tepkime puanı
- 117
Malzemeler:
- 4 adet dövülmüş tavuk göğsü
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 kahve fincanı bezelye
- 2 kaşık tereyağı
- 1 su bardağı kaşar rendesi
- Bir tutam Kekik
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
- Patates ve havuçları soyup küp küp doğrayın.
- Tereyağını tavada eritin, patates, havuç ve bezelyeyi biraz yumuşayana kadar kavurun.
- Tuz, karabiber ve kekik ilave edin.
- Tavukaları geniş bir kaba yayın.
- İçlerine yeteri kadar hazırladığınız harçtan koyun.
- Harcın üzerine kaşar rendesi koyup bohça şeklinde kapatın.
- Açılmaması için kürdan batırın.
- Yağlanmış borcama veya fırın tepsisine dizin.
- Dizdiğiniz tavuk bohçalarının üzerine biraz tereyağı sürün.
- Tepsiye yarım çay bardağı su koyun.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
- Sıcak servis yapın.