Farklı dinlerin ilahisini söylemek dinden çıkarır mı? kötü niyetli olmayarak şaka maksadıyla söylense dinden çıkarır mı ?
Sakadan kastim yani oylesine soylemek maksadıyla.
Sonuc olarak bilmeden soyledik kardes simdi tovbe ediyorum acaba dinden cikmis olabilirmiyim netten anlamina baktim oyle isyankar felan degil yani
Kardeşim yukarıda yazdım ya. yapacağın şeyler belli. Ben nereden bileyim dinden çıkıp çıkmadığını... Ne söylediğini yazmamışsın ki...Saol da dinden cikma gibi bisey olmusmudur sonucta bilmeden söyledim?
Eh o zaman daha fazla vesvese yapma, bundan sonra bu konularda daha hassas ve diklatli olmaya çalış. Madem dinini seven, dinine bağlı birisin. Umulur ki Allah c.c de seni seviyordur. Biz kul olarak hataya düştüğümüzde bir yanlış yaptığımızda tevbe kapıları açıktır. Tevbemizi yaparız Allah c.c nün Rahmeti, merhameti sonsuzdur. Affedicidir ve affetmeyi de sever. Buna dayararak Af edilmeyi umarız... Sen de istemeden, kasıt olmadan bir hata yapmışsın, pişman olup tevbe etmişsin. Allah c.c seni de sonsuz kudretiyle affetmiştir inşAllah... Daha fazla kendine takıntı yapma...Yapiyorum Allaha sukur