• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Fal baktırma sebebiyle cinler musallat olur mu?

aybke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
10 Şubat 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhaba, fal baktırma sebebiyle cinler musallat olur mu?
Aslında geçtiğimiz sene iki farklı hoca çok hassas olduğumu ve bana musallat olan cinler olduğunu söylemişti. Ben de kurtulmak için muska taktım baya ürktüm tabi. Sonra geçti bunlar. Uzun bi süredir de psikolojimi alt üst eden bi olayla ilgili canım sıkılıyordu, merak ettiğim bazı hususlar vardı.

Dün bir arkadaşım telefonda baya övdü birini her şeyi bildi falan deyince ben de aklımdaki o soruya yanıt bulurum belki diye aradım. Pek bir şey bilemedi ama konuşmalarından sanki cinleri var gibiydi, birilerine sormuş da yanıt almış gibi konuşuyordu. Konuşmadan sonra başım çok ağrıdı geçmedi bi türlü. Rüyamda da cinler gördüm bi türlü onlardan kurtulamıyor yalnız kalmaktan korkuyordum. Merak ediyorum acaba tekrar bana musallat olmuşlar midir yoksa zaten böyle bi durum yok ve psikolojik midir? Ne yapabilirim.
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Merhaba, sana tek tavsiye edebileceğimiz şey hocaya gitmek gibi işlerden uzak durmandır. Bunlar caiz değildir. Bu şekilde cinciyle, üfürükçüyle v.s ile ilgimiz olmadığından ancak bu kadarını söyleyebiliyoruz.
 

_meryem_8

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Benim babamın halası da çok fal baktırırmış, sonunda tuhaf tuhaf hareketler yapmaya başlamış hatta annemin anlattığı kadarıyla ağzından köpükler çıkıyormuş. Annem etkili dualar okuyunca geçmiş. Şuanda da nerede olduğunu kimse bilmiyor.
Ayrıca fal baktırana inanmadan baktırsa bile şirk koşmuş olur ve 40 gün nemazı kabul olmaz kardeşim.
Ancak ALLAH'dan ümidini kesme.
 

AyberkHoca

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
24 Temmuz 2018
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Fal baktırdı diye cin musallat olacağını sanmamaktayım cine bulaşmadığın sürece birşey olmaz hayatım boyunca bir sürü kişi tanıdım ne fallar yapıyorlar tarot el kahve ve hiçbirine de bişey olduğu yok muska içinde tılsım gibi şeyler var ise haramdır muskayı yazmak veya takmak haram olduğu gibi tesirini Allah'tan değil de bizzat muskadan bekleyerek bunu takmak da haramdır.

"Sizden biriniz uykuda korkarsa şöyle desin: 'Allah'ın gazab ve azabından ve kullarının şerrinden, şeytanların vesvesesinden ve yanıma gelmelerinden, eksikliği olmayan Allah'ın sözlerine sığınırım.' O zaman, hiçbir şey ona zarar vermez."
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Arkadaş muska yazmak ve taşımak haram değildir. Bak yukardaki yazdığın hadisin ravisi Abdullah bin Ömer dir.

"Abdullah bin Amr onları temyiz çağına gelen çocuklarına öğretir, temyiz çağına gelmeyen çocukları için yazıp onların boynuna asardı." (Tirmizi, Daavat, 94)
 
Üst Alt