facebook resimli bayram mesajları

imat

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
8 Mayıs 2011
Mesajlar
154
Tepkime puanı
4
Ramazan Bayramı Resimli Mesajları
bayrammesaji.jpg


Her Bayramda Hatırlanmak ve Hatırlatmak için, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun..

Ramazan geldi Evimize Bereket Getirdi Sofralarımıza Yine, Ramazan Bitsede Bu Ay, Bayramda Yanınızdayız Her An, Ramazan Bayaramızı Kutlarız.

Evinize Gül Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Elerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Ramazan bayramınızı Kutlarım

resimlibayrammesaji1.jpg


Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Buhayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin..

resimlibayrammesaji2.gif


Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun.

Gülerek bitti Mübarek Ramazan Ayı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mübarek Ramazan Bayramında herkez Mutlu Olur inşallah Dualarım ALLAH'ıma..

En güzel Anıları birlikte ğaylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek ramazan bayramınızı kutlarız.

resimlibayrammesaji3.jpg


Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
resimlibayrammesaji4.jpg


Gönüller bir Olsun Bu mübarek Ayda Düşüncelerimiz Hem fikir olsun ALLAH ın yolunda, Hayırlara vesile Olsun Bu Mutlu Gün Tüm Müslümanlara razaman Bayramınız Mübarek Olsun Canım Dostlarıma.

resimlibayrammesaji5.jpg


Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun

resimlibayrammesaji6.jpg


Huzur Kalbimizde Olduğu Sürece Gözlerimizde parlayacaktır, Tıpkı Bugün içimizdeki Huzur Gözümüzdeki Işık Gibi, Bayramınız Mübarek Olsun..

Her Tuttuğunuz Oruç Cennetin Kapısına Bir Adım aha Yaklaştırsız Sevilen Kulları, Bayramınız Mübarek Olsun...
resimlibayrammesaji7.gif

Soğuk Evimize Ramazan Girdi ısıttı içimizi ısıttı Sofralarımızı, Ramazan bitti Bayramı geldi Evimiz mutlu ve Sevinç Dolu Ramazan Bayramınızı Kutlarız.

Ramazan geldi Evimize Bereket Getirdi Sofralarımıza Yine, Ramazan Bitsede Bu Ay, Bayramda Yanınızdayız Her An, Ramazan Bayramızı Kutlarız.

resimlibayrammesaji8.jpg


Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...

resimlibayrammesaji9.jpg


Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

resimlibayrammesaji10.jpg


Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!

resimlibayrammesaji11.gif


Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu,yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

resimlibayrammesaji12.jpg


 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Ramazan bayramımız mğübarek olsun. Hayır ve esenlik dileklerimle...
ramazanbayrammsj1.jpg


ramazanbayrammsj8.jpg
 

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
7,015
Tepkime puanı
423
Ramazan bayramınız mübarek olsun, cümleten hayırlı bayramlar...
ramazan_bayram_kutlamasi.jpg
 
Üst Alt