Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Aşk...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 28220" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bir yavan hâldeyim, ne saklım saklı, ne bilinir gizim.. </span></p><p><span style="color: black">Bir boşluk ki dolmuyor içim, ne nâkışım nâkış, ne tamamdır bitiğim..</span></p><p><span style="color: black">Bir ürkek hâldeyim, ne sedâm duyulur, ne az olur sesim...</span></p><p><span style="color: black">Bir bilinmez hâldeyim; ne bildiğim yalan, ne gerçek bildiğim...</span></p><p><span style="color: black">Bir yarım aklın kuyusunda ,öbür yarım aşk ın kuytusunda. cennet ve Cehennem arasında ucu sırattan geçen bir uçurum kenarında Ârâfta.! Ârâfnda arasında "ar" ve "af" yarasındayim...</span></p><p><span style="color: black">Araftayım...! Iki bilinmezlik arası bir diyardayım... </span></p><p><span style="color: black">Yusuf'un terkettiği kuyuda,, Züleyha'nın utancındayım...</span></p><p><span style="color: black">Ben israfil'in üflediği yankıdayım. Ne cennetde ne cehennemde "ar" ve "af" devranında yalnız Allah'ın[c.c]sevdasındayım...</span></p><p><span style="color: black">Bilmiyorum benim bu hasta gönlümde kim var...?</span></p><p><span style="color: black">Ben susuyorum O feryad edip duruyor Ahh Gönul SIZIM...</span> </p><p>Uzgunnn<!-- /haber --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 28220, member: 1049"] [COLOR=black]Bir yavan hâldeyim, ne saklım saklı, ne bilinir gizim.. [/COLOR] [COLOR=black]Bir boşluk ki dolmuyor içim, ne nâkışım nâkış, ne tamamdır bitiğim..[/COLOR] [COLOR=black]Bir ürkek hâldeyim, ne sedâm duyulur, ne az olur sesim...[/COLOR] [COLOR=black]Bir bilinmez hâldeyim; ne bildiğim yalan, ne gerçek bildiğim...[/COLOR] [COLOR=black]Bir yarım aklın kuyusunda ,öbür yarım aşk ın kuytusunda. cennet ve Cehennem arasında ucu sırattan geçen bir uçurum kenarında Ârâfta.! Ârâfnda arasında "ar" ve "af" yarasındayim...[/COLOR] [COLOR=black]Araftayım...! Iki bilinmezlik arası bir diyardayım... [/COLOR] [COLOR=black]Yusuf'un terkettiği kuyuda,, Züleyha'nın utancındayım...[/COLOR] [COLOR=black]Ben israfil'in üflediği yankıdayım. Ne cennetde ne cehennemde "ar" ve "af" devranında yalnız Allah'ın[c.c]sevdasındayım...[/COLOR] [COLOR=black]Bilmiyorum benim bu hasta gönlümde kim var...?[/COLOR] [COLOR=black]Ben susuyorum O feryad edip duruyor Ahh Gönul SIZIM...[/COLOR] Uzgunnn<!-- /haber --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Aşk...
Alt