Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Aşk...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 16021" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ey aşk..</span></p><p><span style="color: black">En Sevgiliye'dir bu hasret yanmasi...Tenimi lime lime bin parçaya ayırsalar ve her bir parçasını bin diyara koysalar,dinmez vuslata yangın bu yürek Sancisi...</span></p><p><span style="color: black">Her zerremi saran bir varlık,varligin icinin icinde ise yokluk sıkıntısı var.</span></p><p><span style="color: black">Ey Yar.! Sensiz geçen her anı,her mekanı bana Yusufun zindani say....</span></p><p><span style="color: black">Şimdi bir zemzem susuzluğunda,Safa ile Merve arasında Yuregim seni arar Ey Yar... </span></p><p><span style="color: black">SÜBHAN ALLAH GÖKTEKİ NURUN AYAN OLDU,ELLER KOŞUP ARAYA DURURKEN ,BU ACİZİ TA-İ MEKAN İLE OTURDUĞU YERDE BULDU...</span></p><p><span style="color: black">KAVUŞTUĞUMA SEVİNCİM İLE ZUHURUNA EREMEYECEĞİMİN ATEŞİ DÜŞTÜ...</span></p><p><span style="color: black">senai demirci ..gibi olamadım çünkü var kendimce bir Hüzünce lisanım..Ama sözlerime kendi nazariyenizden bir değer atfediyorsanız, bu sözün değeri benden değil;AŞK ve aşkın HAK sahibinin bereketinden...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Allah razi olsun begendiginize sevindim.. acizane gonul kirintilarim.. kendim yazmayi.. yuregimi Rabbime naat seklinde yazmayi cook seviyorum.. selametle hayra kalin kardesim.. Gurbet Diyarindan dua ..sevgi ve selam.. alin goturun.. Ey Rabbimin Rahmet.. melekleri..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 16021, member: 1049"] [COLOR=black]Ey aşk.. En Sevgiliye'dir bu hasret yanmasi...Tenimi lime lime bin parçaya ayırsalar ve her bir parçasını bin diyara koysalar,dinmez vuslata yangın bu yürek Sancisi... Her zerremi saran bir varlık,varligin icinin icinde ise yokluk sıkıntısı var. Ey Yar.! Sensiz geçen her anı,her mekanı bana Yusufun zindani say.... Şimdi bir zemzem susuzluğunda,Safa ile Merve arasında Yuregim seni arar Ey Yar... SÜBHAN ALLAH GÖKTEKİ NURUN AYAN OLDU,ELLER KOŞUP ARAYA DURURKEN ,BU ACİZİ TA-İ MEKAN İLE OTURDUĞU YERDE BULDU... KAVUŞTUĞUMA SEVİNCİM İLE ZUHURUNA EREMEYECEĞİMİN ATEŞİ DÜŞTÜ... senai demirci ..gibi olamadım çünkü var kendimce bir Hüzünce lisanım..Ama sözlerime kendi nazariyenizden bir değer atfediyorsanız, bu sözün değeri benden değil;AŞK ve aşkın HAK sahibinin bereketinden...[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Allah razi olsun begendiginize sevindim.. acizane gonul kirintilarim.. kendim yazmayi.. yuregimi Rabbime naat seklinde yazmayi cook seviyorum.. selametle hayra kalin kardesim.. Gurbet Diyarindan dua ..sevgi ve selam.. alin goturun.. Ey Rabbimin Rahmet.. melekleri.. [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Aşk...
Alt