• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Evlilik için istihare

allahihicunutma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, evlilik için ıstıhareye yattım. Ruyamda beyaz bır arabanın şofor koltugunda el ve ayaklarım zıncırlenmiş, kendılığınden araba gıdıyodu. Evlı, boşanmış bır akrabam arka koltukta idi şen şakraktık, zıncırlerı hıc yadırgamıyordum. Kalabalıkta araba durdu babamı gördüm sadece zıncırler kayboldu, arabadan indim karşıda kırmızı bır araba park ettı, beyaz arabanın şofor kapısını söktüm kırmızı arabanın aynı kapısını söktüm, bırbırı ıle degıştırdım. Sonrasını hatırlamıyorum. Evlenmek ıstedıgım kişi ile netten tanıştık, O Turkıye de, ben bulgarıstandayım. Medrese talebesı, dinim için takvam için evlenmek ıstıyorum onunla. Cokta muhabbet duyuyorum lakin ailemın rızası olmayacağı için onun ailesı onay verırse kaçıp evlenmek nıyetındeydım. Sonradan ailem ile barışacagımıza, benı anlayacaklarına eminim. inşAllah cevabınızı beklıyorum. Allah razı olsun.

demir7272

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
evlilik ile ilgili istihare namazı

Selamün aleyküm hocam benim sorum; evlenmeyi düşündüğüm kişiyle birlikte istihare namazı kıldık 7 gün. Değişik şeyler gördük bi anlam erdiremedik, bir de size soralım dedik. Benim gördüğüm rüya son iki gün gördüm üstümde beyaz bi tişört vardı kalbimin üstünde mavi bi boya vardı. İkincisi ise evlenmeyi düşündüğüm insanın sırtı bana dönük, beyaz kuru soğan doğruyordu. Arkadaşımın gördüğü rüya hergün ailesinden birinin ona kızdığını görüyordu. Bir gün annesi, bir gün babası bir gün yengesi, bir gün arkadaşı sonraki günler ise bi kova dolusu süt içinde siyah bi akrep, en son gün ise yüzünde cam kırıkları görmüş. Yardımcı olursanız sevinirim, gördüklerimizin hayra mı şerre mi işaret olduğunu. Allah sizden razı olsun selametle..

Minnak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Evlilik için istihare.

Selamün Alayküm hocam. Nasılsınız inşAllah iyisinizdir. Ben rüyamı anlatmak istiyorum. Evlilik düşündüğüm bir erkek var ben bunun için istihareye yattım ilk yattığımda bembeyaz parlayan kısa bir elbise gördüm elbise çok güzeldi bende elbiseye bakarak gülüyordum. Daha sonra biraz erkek arkadaşım hakkında araştırma yaptık çevreye sorduk çok iyi insanlar dediler ve erkek arkadaşımın ailesi esnaf. Daha sonra baya zaman geçti bir aile dostumuz o insanların pek tekin olmadığını söyledi öyle duymuş yani. Böyle duyunca ailem de korktu ve annemle istihareye yattık annem ilk uyuduğunda ıspanak görmüş uyanıp tekrar uyumuş bı sefer galate unu görmüş ve bu un küflenmiş filan. Ben de rüyamdan deniz gördüm erkek arkadaşımın kucağında duruyordum sonra yanımıza köpek balığı geldi bir tur attı böyle gitti ağzında da yemek varmış köpek balığının. Neyse balık geri gidiyor bende diyorum ki hayır geri gelsin ağızında olan yemeği kıyıya bıraksın, geri geliyor bırakıp gidiyor köpek balığı. Daha sonra ben çok acıktım hadi gidelim diyorum denizden çıkıp ayakkabılarımızı giyip gidiyoruz. Sonra evin oraya geliyorum ama farklı bir ev ve çok kalabalıktı sonra oradaki misafirlere çay filan veriyordum böylece uyandım. Namazı kılmadan önce çok korkuyordum kötü görücem diye ama namazı kıldıktan sonra hiç korkmamıştım. İnşAllah hayırlı olur hakkımda Allah hepinizden razı olsun.

Üst Alt