Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Ev Yapımı Hardalın Yapılışı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9399" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Malzemeler:</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>50 gram hardal tozu,</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>1 çay bardağı ılık su,</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>3 yemek kaşığı zeytinyağı,</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>3 yemek kaşığı limon suyu.</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong>Hazırlanışı:</strong></span></p><p> <span style="color: RoyalBlue"><strong></strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Hardal tozunu cam kaseye alın, içine ılık suyun yarısını ilave edip iyice çırpın.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Uygun kıvamı bulmak için suyun tamamını değil, önce yarısını, sonra kalanını ekleyin.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Limon suyu ve zeytinyağını da ilave edip tekrar karıştırın.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Bozadan biraz daha kalınca, bıçakla alınacak kıvamda olmalı. Biraz da zevkinize göre ayarlamaya çalışın. Daha akıcı bir kıvam isterseniz, biraz daha ılık su ilave edin.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Hardalınız artık hazır.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Küçük bir cam kavanoza aktarıp, buzdolabına kaldırın.</strong></span></p><p><span style="color: RoyalBlue"><strong> Aynı gün tüketebilirsiniz, bir gün dinlenirse lezzeti daha iyi oturur. </strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9399, member: 376"] [COLOR=RoyalBlue][B]Malzemeler: 50 gram hardal tozu, 1 çay bardağı ılık su, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 yemek kaşığı limon suyu. Hazırlanışı: Hardal tozunu cam kaseye alın, içine ılık suyun yarısını ilave edip iyice çırpın. Uygun kıvamı bulmak için suyun tamamını değil, önce yarısını, sonra kalanını ekleyin. Limon suyu ve zeytinyağını da ilave edip tekrar karıştırın. Bozadan biraz daha kalınca, bıçakla alınacak kıvamda olmalı. Biraz da zevkinize göre ayarlamaya çalışın. Daha akıcı bir kıvam isterseniz, biraz daha ılık su ilave edin. Hardalınız artık hazır. Küçük bir cam kavanoza aktarıp, buzdolabına kaldırın. Aynı gün tüketebilirsiniz, bir gün dinlenirse lezzeti daha iyi oturur. [/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Püf noktası
Ev Yapımı Hardalın Yapılışı
Üst
Alt