• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Eşimin ve Çocuğumun öldüğünü görmek

zuhall

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. bu sabah gördüğüm rüyanın etkisinden dolayı çok yorgun uyandım. hala daha rüyamın etkisindeyim. kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. inşallah rüyam hayra vesiledir.

kısaca anlatacak olursam;
rüyamda annemlere eşim ve kızımla giderken trenle gidiyoruz ve trenin iki yanı açok sadece iplerle tutunuluyor. bir köprüden geçiyoruz kızım çok sevinçli oynuyor trenin içinde. birden dengesi bozuluyor kaymaya başlıyor trenin yanları açık olduğu dışarı kayıtyor eşimde onu kurtarmak için arkasından kayıyor ikiside köprüden düşüyor altı dere .derede boğulup ölüyorlar.( Allah göstermesin)bende tabı sürekli ağlıyorum. hayra vesiledir inşallah. yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..kardesim Hosgeldiniz.
Hayirdir insallah...
Duygusal ,ruhsal ,sinirsel bir donem yasadiginiza delalettir..
Rüyada eşinin ve Çocuğunun öldüğünü eşinin görmek: ölüm korkusu çektiğinize veya yalnız kalma duygusu yaşadığınıza işaret eder.
Bu tip rüyalar genellikle depresyon yaşadığınız dönemlerde sık görülür ve sevdiklerinizi kaybetme korkusu vardir..
İnsan hayat evrelerinde doğar büyür öğrenir iş sahibi olur evlenir bir insan ile hayattini birlestirir..
hayatta bundan boyle her seye beraber yasarlar..
hayatta pek çok acı tatlı zorluklari beraber asarlar..
Allah cc. mutlulugunuzu huzurunuzu daim eylesin..
Allah esinizi basinizdan ailenizden eksik etmesin..

merak etmeyin esiniz ve KIZINIZ saglikli mutlu ve yasamayi ve sizi ailesini seven bir insanlar....
"İncitme sen kimseyi kimseye incinme hem
Güler yüzlü tatlı dil her ağızın balı ol

Nefsine yan çıkıp da Ka’be’yi yıksan dahi
İncitme gönül yıkma ger uslu ger deli ol

Güneş gibi şefkatli yer gibi tevâzu’lu
Su gibi sehâvetli merhametle dolu ol "
ALLAH sizi ve sevdiklerinizi kazadan beladan korusun ..
Allah'a emanet olun..
Hayirli gunler...

Üst Alt