Eşimin beni aldattığını öğrendim

eda kılıç

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayat bana Allahtan başka kimseye güvenmemeyi öğretti. 2 ay önce eşimin beni aldattığını öğrendim, çocuklarının üzerine yeminler etti bir daha olmayacak diye ama hala aynı kadınla beraber. Ben yakalıyorum inkar ediyor. Ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin, çıldırmak üzereyim yardıma ihtiyacım var herkesten dua istiyorum lütfen.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayat bana Allahtan başka kimseye güvenmemeyi öğretti ne kadar güzel ve kiymetli bir hikmetli bir ders!!!
Allahtan Başka Kimseye Güvenmemek... Ben bunu zamaninda bilse idim hayattim da bunca hatayi yapmazdim belki de...

Her insan Nefis ile Aşk Arasındadir!!bunu unutmayin...unutursaniz bir gün güvendiğiniz dağlara kar yağarda ruhunuz üşür, hem de donarcasına deprasyona girebilirsiniz..
Unutmayin!!Burası bir imtihan dünyası hep birbirimiz ile imtihan ediliriz...İnsan beşer, kuldur şaşar...şaşbilir o yuzden hiç Hayal kırıklığı yaşamayin!!çıldırmayin..
inanin; İnsan Ne Yaparsa Kendine Yapar..sadece Kendini Düşünen İnsan Kendine En Büyük Zulmü Yapar..
Uçkuruna sahip çıkamayanlar,dünya ve ahirette bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerdir...

Insan beser, durmaz sasar, eyler hatâ, üçer beser.Düz ovada yürür iken, ayagını sürter, düser.
Herkes bir sınavın içinde işte, Allah inanan herkese sabrını ve sıkıntısının devasını veririr inşallah.

Siz eşinize karşı saygınızı kesinlikle yitirmeyin, herşeyi olgunlukla karşılamaya çalışın ve Allah korusun boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin.

Eşiniz orta yaşlarında sanirim bunlar oldukça doğal ahir zamanda. Eşinizle büyük tartışmalara girmeyin, kendinizi ezdirmeyin ama asla eşinize kötü söz sölemeyin, sesinizi yükseltmeyin ve kadınlık görevinizi yerine en iyi şekilde göstermeye devam edin ki; değerinizi er ya da geç anlamasını sağlayın.

İnşallah eşiniz düzelecektir, sabrın sonu selamettir.Allah yardımcınız olsun.
Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.(amin)
hayal kırıklıkların çok olduğu bir dünyada iman gücümüzü kullanarak ;Hikmet ve iyilikleri ön planda tutmasını ve buranin bir imtihan yeri olduğunu bilmeliyiz.
aslında aldatan değil aldatan,aldatılandır..
duaa..

https://www.islamiforumlar.net/gonu...-icim-aciyor-aldatildim-bana-yardim-edin.html

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamün aleyküm verahmetullahi ve berekatüh hayırlı cumalar gönül dostum ve okuyan kardeşlerim'' aslında aldatan değil aldatılandır aldatan...'' bu cümleyi biraz açabilirmisin sevgili gönül dostum ben biraz anlama özürlüyümde:(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam verahmetullahi ve berekatüh hayırlı cumalar gönül dostum aslında Çok düşündüm bu konuya cevap yazmaya başlamadan önce. Nasıl anlatmalı, diye.
Madde madde sıralamak çok kuru geldi. Çok da uzatmamalıyım, diye düşündüm. Bir taraftan da anlatacak o kadar çok şey var ki..içimde bir Aşk-ı Derya var saki..
sayfalar dolusu yazsam, anlatsam şu kalbimdekilerini, kafamda ki kelimeleri, kelami tasavuru,bitiremem...
Sonra dedim ki, örnekler vereyim, okuyan kıssadan hisse, anlasın. İlk aklıma gelenle başlayayım. dedim..

"aslında aldatan değil aldatan,aldatılandır..demek istemiştim..
aldatan insan, aslında arzuları ,nefsi, içindeki hayvan,tarafından aldatılan zavalli bir insandır..

Üst Alt