Erkek arkadaşımdan hamile kaldım ne yapmam gerekiyor

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Kürtaj en büyük günahtır bir insanı öldürüyorsun cezası ebediyyen cehennemdir.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
malesef arkadaş, kürtaj oldu erkek arkadaşı onu hemen birakti bayan sonra cok pişman oldu ama olan oldu bebegini geri getiremedi bu vebal bu vicdan ile yasamak zorunda ahirette ki cezasi da bekliyor onu her kes yaptiklarinin karsiligini gorecektir...
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Hayatini mahvetmissin, dunyanida tovbe edin nikahlanin. Cocugun pic dogmasin sonra bosanabilirsin.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Merhaba.Bence sen erkek arkadaşına bir bak baba olabilir mi yüreği müsait mi seni seviyor mu değer veriyor mu çünkü sadece evlenip dogurmak vicdan rahatlatmakla malesef olmaz. O bebek doğduğunda ona mutlu bir anne baba güzel bir aile ortamı sunmakta çok önemli. Sorun yaşayacağını düşünüyorsan öncelikle bunu erkek arkadaşınla konuş hallet ve ondan sonra güzel bir aile ortamı hazırla bebeğine. Ondan sonra düşün bebeğe sahip olmayı umarım herşey yolunda gider.
 

Ahmed Refik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
26 Şubat 2018
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Merhaba.

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.

Erkek arkadaşın eğer ERKEK ise sizinle evlenir ve çocuğun babası olarak hayatınıza devam edersiniz.
Kürtaj komple katliamdır ve ahirette hesabı çok zor olur.

Kesinlikle hemen evlilik yapıp çocuğunuzu doğurmaya bakın. Eğer arkadaşın sağlam adamsa kendi günahını kendi çeker ve ailesinin sana hakaret etmesine izin vermez. Çünkü fiili de günahıda birlikte işlemişsiniz. Sonucada birlikte katlanacaksınız. Hatta erkek adamsa size de çocuğuna da sahip çıkar.

Kürtaj her şekliyle haramdır. Canı veren Allah'tır. Evlenip tövbe edin. Allah affetsin.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Güzel arkadaşım hayat boyu yanlış bir kararın vicdan azabını çekeceksin. Bana inan hayattaki herşey boş. Yalnızca bebeğini düşün onun işin yaşa. İnan başarabilirsin. Ayrıca o erkek arkadaşın sen doğurduğun zaman %100 o bebeği sahiplenecek. Kim ne derse desin. Lütfen yanlış karar verme. O bebeği doğur. Bakamazsan yuvaya ver. O bebek için binlerce liraya tüp bebek aşılama vs. ile uğraşanlar var. Ama Rabbim sana nasip etmiş ise doğurmalısın. Asla cinayet işleme. Hiç kimse için cinayet işlemeye değmez.Hem hiç mi bebek resmi görmüyorsun etrafında. O kadar güzel şeyler ki. Düşün doğduğunda sana sımsıcak sarılan bir meleğin olacak. Minicik parmaklarıyla sevecek seni. O zaman ondan başka her şeyin yalan olduğunu anlayacaksın.Ben anneyim. İyi ki anneyim. Sen de başarabilirsin. Onun için savaş lütfen. Gör bak Rabbim sevdiğini de sana bağışlar.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Dört meleke demek istediniz herhalde Melek değil. İkisi farklı şey çünkü.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Erkek arkadaşin adam olursa sana ve cocuguna adam gibi sahib sikar. Sahip cikmiyorsa o insanin cocugun dogurma. Yoksa bir òmùr boyu zahmet cekeceksin. Cocugunda babasiz denilecek. Evlen bir an ònce.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Tövbe kapısı kıyamete kadar açiktır ve Allah şirkin haricinde deki günahları tevbeli veya tevbesiz affeder. Ayette, bana ey iman edenler bana nasuh(yani:bir daha yapmamak üzere)tevbe edin buyurdu böyle yapilan tövbeler kabul edilir şekil şüphesiz ve hadisi şerifde kisi tevbe ederse o günahı hiç işlememiş gibidir buyuruyor peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem. Müslüman isek allah'dan şüphe duymayalim Allah zina edeni bile affetti bunun yada buna benzer hadiseler var.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Hem bilmiyorum diyorsun hem kiza yol gösteriyorsun sana fikrini sormadi islamda nasil yapmam dogru olur diye sordu peki evlenip kocasindan hergün dayak yemek küfür yemek ac kalmak cocugu doyuramamak saglikli büyütememek o ihtimaller ne olacak. Sacma sacma yorum yapma bilmiyorsan sus yorum yapma. insanlarin hayati o kadar ucuz degil, eger maddi manevi kendini hazir hissetmiyorsan ve babasi sahip cikmiyorsa bebeke o sorumlulugu alma. Hem kendin icin hem cocugun iyiligi icin vesselam.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Senin gibiler dedigin 3 harf. Dalga mi geciyon sakacikdan evlenip bosandigin zaman Allah görmüyor mu bunu, cocuk mu kandiriyon yani bir tane devlet kurumuna imza ile günah siliyorsunuz öylemi.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Devlet nikahı nedir.dini nikah ,imam nikahi olmadigi sürece kimle olursan ol haramdır !
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Güzel kardeşim yaptığınız yanlış ama o masum bebeğin bi suçu yok sizin günahınızın bedelini o masuma ödetmeye hiç hakkınız yok allah tövbe kapısı her zaman açıktır sen allah'a tövbe et ve bebeğini doğur.
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Asla yapma kardeşim ben yaptım belalar pesimi bırakmadı kardeşim oldu oglumla kaza yaptı oğlunun ayağı kırıldı daha 3 yaşında şimdi gene ortamcı oglum düştü kolu kırıldı ameliyat oldu çok nusibetlerle karşılaştım günahım pesimi bırakmıyor yapma bedeli ağır olur hemde çok.
 
K

Kayıtsız

Kayıtsız
Misafir
Birden fazla fetva var belirli bir süreye kadar müsade edilen bir şey bu. Belirli bir zamana kadar henüz ruh ve beden sahibi olmadığı ve kan pıhtısı konumunda olduğu için.Cinayet olması için artık uzuvları oluşmuş ruhu verilmiş olması lazım. O henüz döllenmiş bir yumurta konumunda. Her ay regl oluyor kadınlar yumurta atıyor seri katil olmaları lazım o zaman... İnsanları yargılamak belki çok daha günah ve böyle peşin hüküm verip çirkin bir üslup ile size gelip soru soran birine saldırmanız korkutmanız daha da iğrenç. Allah ile kul arasında her şey. Kimin cehenneme ne sebeple gideceğini Allah bilir, ameller niyete goredir. Sen oturdugun yerden milleti katil ilan ederken sorun yok ama değil mi. O kızın ruh halini bir düşün... Sende onu öldürdün belki... Asıl böyle pervasızca gönül incitenler kabeyi yıkmış gibi olacakları için başları dertten kurtulmaz. Önce kendi ruhunuzu cevherinizi temizleyin. Kaderi önceden yazılmış bir insanın dünyaya gelmesi gerekiyor ise buna birinin seçimi engel olamaz zaten. O koşullar bir şekilde sağlanır. Bu kadar saldırgan ve kibirli olmayın bir konuda uyarırken bile hatırlatmak amacıyla güzel bir üslupla yazın empati kurun karşınızda da bir can var o kıymetsiz mi ? kimbilir ne kadar üzüldü. İnsan olmayı bilmeden bir insanı bir kulu sevmeyi beceremezken Allah neden sevsin ki sizi... Şems hz. diyor ki yıkamakla çıkmayan tek kir kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir...
 
K

kalbimin sesi

Kayıtsız
Misafir
Yazıklar olsun boyle ınsanlara rabbım ıslah etsın :-(
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ne güzel demişsiniz. Bizi bir yaratanın olduğunu ve ondan saklı hiç bir işin olmadığını asla unutmamalıyız. O bizi görür duyar ve O herşeyi bilir. Sabredin sabredin ki yaşadıklarınız kıymetli olsun.
 
H

Halis Abdullah

Kayıtsız
Misafir
Zina yapmak çok büyük bir suç. Şirk le beraber zikrediliyor Kuran'da. Doğacak çocuğu katlet mek o daha büyük günah, tövbe et. Ne harama yaklaş ne acısını çek. Suç anne babaların çocuklarına namus terbiyesi vermiyorlar. yuh olsun. kızlar çıplak gibi sokaklarda teşhir ediliyor. Nasıl müslümansiniz böyle gavur gibi.
 
Üst Alt