erbakan hocama

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Erbakan hocama

Bismillahirahmanirrahim.
Bir yıldız gibi kayıp gittin gecelerden
aklımızda kalan hilal ve sen
dualarımız ruhunla yükselirken.
Kalplerimizdesin mahşere kadar hocam

bedir muhammed ali bin la.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun mubarek..
Ben cocuklugum ve gencligimde ilk tanidigim islami parti ve kisi erbakan hocamiz idi..daha sonra hamd olsun Altinoluk ta
kisa bir komsulugumuz olmustur..
cok akilli..mutevazi..espri dolu bir guzel insan-di..
mekani cennet olsun ins.
Bizler her zaman sana sadık kaldık...
Takatimiz tükene kadar bize öğrettiğin hak davadan ayrılmayacağız inşaallah.Hakkını helal et Hocam...

Ruhuna el fatiha

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hani hocamiz bir ruya gormustu.. hic dinllediniz mi tabiri icin
islamiForumlar.net de yazmadi ise de cook manidar bir ruya idi..
Cennet Mekan Erbakan Hocamız anlatıyor; Rüyamda Tayyip, ‘Hocam! Yüzeceğim. Ben açılmak istiyorum’ dedi. Ben de ‘Oğlum sen daha gençsin, açılamazsın; açılırsan boğulursun’ dedim. Ama beni dinlemedi; atladı suya... Bir iki yüzer gibi oldu. Sonradan baktım boğuluyor. ‘Hocam, kurtar’ dedi. Elimi uzattım. Ama kurtaramadım kendisini; yazık oldu Tayyip’e...
bu iki isani da sahsen taniddim ve onlari Allah RIZASI icin cook seviyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Eğer bir gün düşerseniz umutsuzluğa KELEBEKLER gelsin aklınıza nasıl yön vermişlerdi kanat çırpışlarıyla FIRTINAYA yada FİLİSTİNLİ GENÇLER gelsin aklınıza nasıl karşı duruyorlar ellerindeki sapanlarla siyonizmin tanklarına ..
ve HOCAMI getir aklına umutsuz yüreklere umut toğumları saçarken "yapma hocam bir çiçekle bahar olmaz"sözüne inat TEK BAŞINA BAŞLATTI BAHARI ve bu açan çiçeklerin arasında uçuşan kelebekler gibi yön vereceğiz fırtınalara diyen sozu ile burada ilk defa musliman bir koruyucu Anne olmak icin 2001 de basvurdugumda tek basina butun musliman cocuklarina sahip cikamazsin demislerdi.. dogrudur hepsine sahip cikamazsam bile tek bir insanin bir musliman cocugun kurtulmasina vesile olabilirsem.. bir insanligi kurtarmis gibi olacagimi yuregimden inaniyorum demistim..
tek bir insan buyuk bir baslangicin ilk adimi ile bir cok seyi degistirebilecegini hocamizdan ogrenmistim..
SELAM VE DUA İLE....

Üst Alt